Satilik 100 Adet 1 senelik hesaplar

• Kullanıcı K@No
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

K@No

Yasaklanmış
20:08:2014 100 Adet Ekstra Stok Açılmıştır.

Hesaplar 1 ip 1 hesap olarak acılmıs olup tel onayları USA numaralarıdır..Arkadaslar bilmis oldugunuz uzere yotube isini biraktim ara sira hayirlisi be gulum diyip takiliyoruz iste elimde 1 senelik hesaplar var kurtarma mailleri ve telefon numaraları eklidir istege gore stok yapabiliriz sorun yok zaten benle Azerbeycanda bu isi benle yapan arkadaslar da bırakti isi stok konusunda temin edebiliriz stok tukendendikten sonra.

Satis Fiyati: 1 Hesap 5 TL
Satis Fiyati: 11 Hesap 40 TL
Satis Fiyati: 21 Hesap 70 TL
İstege gore Stok yapmamiz mumkundur
Ödeme yontemleri Paypal ve Banka Havalesi
Skype muruz1993

İndex ve Kıyıma yakalanma açısından eski tarihli gmailin önemi büyüktür.

Son düzenleme:
ref aldım bakalım 500 tane yükleyelim :D teşekkürler sonucu yazarım

Arakadaslar Ref sayisi arkadaslara gonderilmistir ref alan arkadaslar konuya yazarsa sevinirim

bos kanallardir efendim
yt kanalları olusturulmadı bu da daha once vıdeo yuklenmedıgını ve unleme dusmedıgını gosterıyor

500 tane vıdeoyu bana yuklersen ben kapanırım bilarder :) 1 senelikse binip ucurmak mi lazim ?

eğer kanallar temizse ve açan kişinin ipde temizse 200 küsür video atsan o kanal kapanmaz denedim 3 aylık kanallarda bile böyle fakat 500 videoda nasıl olur bilemem

eğer kanallar temizse ve açan kişinin ipde temizse 200 küsür video atsan o kanal kapanmaz denedim 3 aylık kanallarda bile böyle fakat 500 videoda nasıl olur bilemem

aynen yokmu alan batan geminin kanallari bunlar gel gel gel vatandas gel kanala gel :D

azerileri hep sevmişimdir :) 10 adet kendisinden aldım teşekkürler hocam

Son düzenleme:
Arkadaşdan 10 Tane kanal aldım ilgili alakalı teşekkürler bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri