Kanal Adi : Sadece Alıcıya
Kanal Kategorisi : Sadece Alıcıya
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Temmuzun 2. Haftası
Abone Sayisi : 7k civarında
izlenim Sayisi : 500k Üzeri
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanalda Herhangi Bir Uyarı bulunmamaktadır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Aşağıda görsellerde mevcut ortalama 90-100 dolar civarında seyrediyor.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Detaylı resimler aşağıda)
Kanal Satis Fiyatiniz : yeni verilerle fiyat yenilecektir...
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar öncelikle herkese bol kazançlar dilerim. Bu kanalımı kesinleşme gününe kadar satılığa çıkarma ihtiyacı duydum.
zaten teslimi de kesinleşme gününden sonra verilecektir. amacım içindeki biriken miktarın kesin olarak adsenseme yansımasıdır. Bütçe dahilinde pazarlık yapılabilir. Kanal adı içerik nedir gibi çocukça sorularla
birbirimizi üzmeyelim lütfen. gerekli açıklama ve içerik hakkında bilgi kanalı alan kişiye detaylıca anlatılacaktır. Garanti meselesine gelince, Kanal benim yöntemlerimle alıcının adsensesine taşındığı takdirde 1 hafta içerisinde kapanması halinde ücretin yarısı teslim edilecektir. Selametle..

Kanal Kategorisi : Sadece Alıcıya
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Temmuzun 2. Haftası
Abone Sayisi : 7k civarında
izlenim Sayisi : 500k Üzeri
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanalda Herhangi Bir Uyarı bulunmamaktadır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Aşağıda görsellerde mevcut ortalama 90-100 dolar civarında seyrediyor.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Detaylı resimler aşağıda)
Kanal Satis Fiyatiniz : yeni verilerle fiyat yenilecektir...
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar öncelikle herkese bol kazançlar dilerim. Bu kanalımı kesinleşme gününe kadar satılığa çıkarma ihtiyacı duydum.
zaten teslimi de kesinleşme gününden sonra verilecektir. amacım içindeki biriken miktarın kesin olarak adsenseme yansımasıdır. Bütçe dahilinde pazarlık yapılabilir. Kanal adı içerik nedir gibi çocukça sorularla
birbirimizi üzmeyelim lütfen. gerekli açıklama ve içerik hakkında bilgi kanalı alan kişiye detaylıca anlatılacaktır. Garanti meselesine gelince, Kanal benim yöntemlerimle alıcının adsensesine taşındığı takdirde 1 hafta içerisinde kapanması halinde ücretin yarısı teslim edilecektir. Selametle..

Son düzenleme: