Satılık 100 Dolar Kazançlı Adsense Kanal!! Detaylar Konuda...

• Kullanıcı 42keskin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Kanal Adi : Sadece Alıcıya
Kanal Kategorisi : Sadece Alıcıya
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Temmuzun 2. Haftası
Abone Sayisi : 7k civarında
izlenim Sayisi : 500k Üzeri
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanalda Herhangi Bir Uyarı bulunmamaktadır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Aşağıda görsellerde mevcut ortalama 90-100 dolar civarında seyrediyor.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Detaylı resimler aşağıda)
Kanal Satis Fiyatiniz : 9000 TL (ufak bir pazarlığa açığım )
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar öncelikle herkese bol kazançlar dilerim. Bu kanalımı kesinleşme gününe kadar satılığa çıkarma ihtiyacı duydum.
zaten teslimi de kesinleşme gününden sonra verilecektir. amacım içindeki biriken miktarın kesin olarak adsenseme yansımasıdır. Bütçe dahilinde pazarlık yapılabilir. Kanal adı içerik nedir gibi çocukça sorularla
birbirimizi üzmeyelim lütfen. gerekli açıklama ve içerik hakkında bilgi kanalı alan kişiye detaylıca anlatılacaktır. Garanti meselesine gelince, Kanal benim yöntemlerimle alıcının adsensesine taşındığı takdirde 1 hafta içerisinde kapanması halinde ücretin yarısı teslim edilecektir. Selametle..

KANAL ÖZELLİKLERİ :

Hayırlı satışlar hocam. Adsense kesinleşme gününü beklemenize gerek yok kanalı satmak için. Ay sonu kanal hangi adsense hesabındaysa o adsense hesabında kesinleşir ay sonuna kadar olan kazançlar. :)

Hayırlı satışlar hocam. Adsense kesinleşme gününü beklemenize gerek yok kanalı satmak için. Ay sonu kanal hangi adsense hesabındaysa o adsense hesabında kesinleşir ay sonuna kadar olan kazançlar. :)

sağolun hocam biliyorum ama içim rahat etsin istiyorum :) daha önce de satışlarım oldu hiç düşünmeden verdim kanalları. bunda özellikle beklemek niyetindeyim :D

içeriği istemek gibi saçmalık yapmıyorum tabiki , sadece dizi film mi yoksa onun haricindeki diğer kategorilermi ne yüklüyorsun demiyorum :) onu soruyorum ona göre ilgileneceğim.

söylediğiniz kategoriler haricinde değil hocam. belirttiğiniz gibi evet.

Hocamın sattığı kanalları almak isteyenler direkt olarak beni referans alabilir. kendisinden çok kanal aldım ve çok memnunum. Bütçem elvermediği için bu kanalı alamıyorum fakat bütçesi yeterli olan kaçırmasın derim. hayırlı satışlar hocam.

Hocamın sattığı kanalları almak isteyenler direkt olarak beni referans alabilir. kendisinden çok kanal aldım ve çok memnunum. Bütçem elvermediği için bu kanalı alamıyorum fakat bütçesi yeterli olan kaçırmasın derim. hayırlı satışlar hocam.

hocam çok teşekkür ediyorum değerli yorumun için. ayrıca referans olduğun için de ayrıca minnettarım. memnun kaldıysan ne mutlu bana. Allah razı olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri