Malumunuz 5 ay önce daily için 15 - 20 kanal hazırlamıstım , içlerıne kımısıne 20 - 30 kımısıne 200 - 300 video attım ... Yaklasık 5 aydır bakmamıs olmama ragmen az once hepsıne tek tek ip degıstırıp , çerez temızleyıp gırdım ama DM DAN ANLAMAYAN ADAM için sonuc Hüsran 
Kanallarda kımısınde 0,00$ , Kımısınde 1$ , Kımısınde 1.50$ sanırım birinde de 5$ küsür vardı yanı 18 kanalı ortalamasını alsan 15 - 20$ ancak çıkar içinde
* Daily de önemı varmı eskı kanalın bılmıyorum ama kanallar 5 aylık kanallardır...
* 19 Adet Kanal bilgisi verılecek (biri kapalıydı hangısı hatırlamıyorum not da almadım o yuzden onu dırekt katmadık hesaba)...
* Dedıgım gibi 18 Kanalda ortalama 18$ oldugunu dusunursek 18*3 zaten 50 TL ederler , Kanallarında 1 TL den oldgunu dusunsek 68 TL ederler ...
* Lütfen içinde 0 yada 1$ yada 3$ olan kanalı kimse almaz vss tarzı yorumlar yapmayın , sonucta Daily den ayda 1000 - 2000$ aldıgını soyleyen kısıler ıcın kanallar kullanılabılır...
Dediklerim dısında extra bişey cıkarsa görüşülür ama ben bu forumda 50 - 100 lira paralar için kimseyi kırmadım , üzmedim , kazıklamaya kalkmadım bu saatten sonra da yapmam
bu şartlarda (Ortalama 17 - 18$ para olan ve 5 aylık olan 18 DailyMotion Kanal almayı kabul eden) kanallar uygun gelen varsa iletişime gecebılır , yoksa da kendım bir sekılde degerlendıririm ...
Kanalların hepsinin para kazanması acıktır , Ve ortalama su sekıldedırler ...
Hepsi : GMAİL hesabıdır (v***.s***[email protected] , vss şeklinde)
Kanallar için istedıgım fiyat : 50 TL
Ödeme : Finansbank Enpara ve Paypal olabilir...
Kanallarda kımısınde 0,00$ , Kımısınde 1$ , Kımısınde 1.50$ sanırım birinde de 5$ küsür vardı yanı 18 kanalı ortalamasını alsan 15 - 20$ ancak çıkar içinde
* Daily de önemı varmı eskı kanalın bılmıyorum ama kanallar 5 aylık kanallardır...
* 19 Adet Kanal bilgisi verılecek (biri kapalıydı hangısı hatırlamıyorum not da almadım o yuzden onu dırekt katmadık hesaba)...
* Dedıgım gibi 18 Kanalda ortalama 18$ oldugunu dusunursek 18*3 zaten 50 TL ederler , Kanallarında 1 TL den oldgunu dusunsek 68 TL ederler ...
* Lütfen içinde 0 yada 1$ yada 3$ olan kanalı kimse almaz vss tarzı yorumlar yapmayın , sonucta Daily den ayda 1000 - 2000$ aldıgını soyleyen kısıler ıcın kanallar kullanılabılır...
Dediklerim dısında extra bişey cıkarsa görüşülür ama ben bu forumda 50 - 100 lira paralar için kimseyi kırmadım , üzmedim , kazıklamaya kalkmadım bu saatten sonra da yapmam
Kanalların hepsinin para kazanması acıktır , Ve ortalama su sekıldedırler ...
Hepsi : GMAİL hesabıdır (v***.s***[email protected] , vss şeklinde)
Kanallar için istedıgım fiyat : 50 TL
Ödeme : Finansbank Enpara ve Paypal olabilir...
Son düzenleme: