Satılık 18 Adet DailyMotion Kanal , 5 Aylık Kanallar , Gmail

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

suhatuna

Kayıtlı Üye
Malumunuz 5 ay önce daily için 15 - 20 kanal hazırlamıstım , içlerıne kımısıne 20 - 30 kımısıne 200 - 300 video attım ... Yaklasık 5 aydır bakmamıs olmama ragmen az once hepsıne tek tek ip degıstırıp , çerez temızleyıp gırdım ama DM DAN ANLAMAYAN ADAM için sonuc Hüsran :D

Kanallarda kımısınde 0,00$ , Kımısınde 1$ , Kımısınde 1.50$ sanırım birinde de 5$ küsür vardı yanı 18 kanalı ortalamasını alsan 15 - 20$ ancak çıkar içinde :)

* Daily de önemı varmı eskı kanalın bılmıyorum ama kanallar 5 aylık kanallardır...

* 19 Adet Kanal bilgisi verılecek (biri kapalıydı hangısı hatırlamıyorum not da almadım o yuzden onu dırekt katmadık hesaba)...

* Dedıgım gibi 18 Kanalda ortalama 18$ oldugunu dusunursek 18*3 zaten 50 TL ederler , Kanallarında 1 TL den oldgunu dusunsek 68 TL ederler ...

* Lütfen içinde 0 yada 1$ yada 3$ olan kanalı kimse almaz vss tarzı yorumlar yapmayın , sonucta Daily den ayda 1000 - 2000$ aldıgını soyleyen kısıler ıcın kanallar kullanılabılır...

Dediklerim dısında extra bişey cıkarsa görüşülür ama ben bu forumda 50 - 100 lira paralar için kimseyi kırmadım , üzmedim , kazıklamaya kalkmadım bu saatten sonra da yapmam :) bu şartlarda (Ortalama 17 - 18$ para olan ve 5 aylık olan 18 DailyMotion Kanal almayı kabul eden) kanallar uygun gelen varsa iletişime gecebılır , yoksa da kendım bir sekılde degerlendıririm ...

Kanalların hepsinin para kazanması acıktır , Ve ortalama su sekıldedırler ...

Hepsi : GMAİL hesabıdır (v***.s***[email protected] , vss şeklinde)

7M75Ma.png

PPnmP7.png

Kanallar için istedıgım fiyat : 50 TL
Ödeme : Finansbank Enpara ve Paypal olabilir...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri