Satılık 2 Aylık /// Fiyat Performans PC /// Sıfırdan Farksız

Hayırlı Satışlar abi 11 vds :D hay masallah 1 tanesıni diğerlerinden ayırmısın o adsense ıcınmı ?

Edit: kenardakı notları okumaya calıstım ama birşey cıkmadı :D

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] Hayırlı satışlar süha abi Taksit yapıcaksan alayım abi :p
şaka bir yana güzel pc alana satana hayırlı olsun :)
Taksit konusunu özelden konusuruz abi :D :p

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] Hayırlı satışlar süha abi Taksit yapıcaksan alayım abi :p
şaka bir yana güzel pc alana satana hayırlı olsun :)
Taksit konusunu özelden konusuruz abi :D :p

Alperim Kredi / Kredi Kartı borç durumu olmasa yardımcı olurdum ama malum bu şekilde zor :) he nolur kart bulursan sanalpazardan falan taksit yaparız ama benim toplu para almam lazım :(

---------- Spam Engelliyici 14:04 ---------- Önceki Mesaj 14:03 ----------

Monitörleri ayrı satmayı düşünüyormusunuz

Hocam şuanda düşünmuyorum ama SADECE KASA ya takip cıkan olursa düşünülebilir ... Bilgi verırım öyle bir alıcı cıkarsa ...

Alperim Kredi / Kredi Kartı borç durumu olmasa yardımcı olurdum ama malum bu şekilde zor :) he nolur kart bulursan sanalpazardan falan taksit yaparız ama benim toplu para almam lazım :(

Biliyorum abi şakasına dedim ben de 4 k lık kredi kartı yok malesef ben kart mağdurları ordu mensubuyum :D nakit olsa alınırda kısa süre de satarsın inşallah :) bu arada skypemde bir sıkıntı var 1 aya yakındır giremiyom facedeyim ama paso bir ara laflayalım biraz
skypeyi webden açtım ama var sanki bir sorun çözcem

Yurtdısı planım olmasa alırdım şimdi inceleme fırsatı buldumda tartışmasız çok iyi. Özgün çalıscam diyen hem oyun oynayım hem kaydediyim hemde kamera acık ordanda kaydediyim renderı rahat alıyım. bu sırada hiç kasmasın ne derseniz bence düşünmeden alın derim.

Yurtdısı planım olmasa alırdım şimdi inceleme fırsatı buldumda tartışmasız çok iyi. Özgün çalıscam diyen hem oyun oynayım hem kaydediyim hemde kamera acık ordanda kaydediyim renderı rahat alıyım. bu sırada hiç kasmasın ne derseniz bence düşünmeden alın derim.

Yorumun için cok tesekkurler hocam :)
Benımde amacım zaten Hem oyun oynamak , hem ufak ufak render almak , hem oyunları cekmek - seslendırmek falandı ama terslik oldu işte :) cihazda tek eksik (ki eksik degıl performansı daha da arttırmak ıcın) bi 8gb kit ram daha eklenırse zaten KARA UÇAGI olacak :D

Kullanılan ekran kartına bakıp işlemciye baktığım zaman işlemcinin gereksiz yüksek olması gözüme çarptı yani i5 falan o ekran kartıyla yeterli olurdu performans düşüşü yaşayacağını da sanmıyorum açıkcası. Fiyat performans derken i5 e çekmek fiyatı biraz daha aşşağı düşürebilirdi. Bunu sonraki toplamaların için bir tavsiye niteliğinde olması dileği ile yazdım yanlış anlamanı istemem. Fiyat uygun hayırlı satışlar :)

Hayırlı satışlar hocam.

Teşekkur ederim üstadım , sağolasın :)

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

Kullanılan ekran kartına bakıp işlemciye baktığım zaman işlemcinin gereksiz yüksek olması gözüme çarptı yani i5 falan o ekran kartıyla yeterli olurdu performans düşüşü yaşayacağını da sanmıyorum açıkcası. Fiyat performans derken i5 e çekmek fiyatı biraz daha aşşağı düşürebilirdi. Bunu sonraki toplamaların için bir tavsiye niteliğinde olması dileği ile yazdım yanlış anlamanı istemem. Fiyat uygun hayırlı satışlar :)

Tavsiyen için teşekkurler kardesım , degerlendırıcem ... ;)

İlk başta zaten işlemciyi i5 alıyordum da hadi güzel ve uzun soluklu bırsey olsun dıye boyle yaptım zaten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri