- Web sitesi
- www.mehmetaliertunc.com
Fiyatta indirime gidilmiştir.
Selamlar arkadaşlar, 3. Adsense ve kanal satış konusu ile karşınızdayım. Daha önce yaptığım satışlar;
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/100847-satilik-3-kanal-pinli-adsense-vds.html
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/97844-satilik-kanal-adsense-vds.html
Daha önce yaptığım bu satışlarda arkadaşlara ulaşabilirsiniz, şükürler olsun ikiside sorunsuz bir şekilde verdiği parayı çıkardı. Hatta, ilk linkteki arkadaş 5 aydır ödeme alıyor.
----------------------------------------------
Gelelim asıl konuya, arkadaşlar 2 adet kanalı ve bağlı oldukları Adsense hesabını satmaktayım.
1. Kanal
Kod:
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 20 Eylül 2016
Abone Sayisi : 40
izlenim Sayisi : 33.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kod:
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 5 Haziran 2016
Abone Sayisi : 60
izlenim Sayisi : 134000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
-----------------------------------------------------------
Adsense hesabından daha önce 2 defa ödeme alınmış olup, geçtiğimiz ay 1080 TL birikmiştir. ( 11 Kasım'da yani yarın kesinleşecek olup, bu kazanç alıcıya gidecektir )
Hesaba sadece yukarıda yer alan iki kanal bağlı olup, yeni videoların geçtiğimiz hafta eklenmesi ile birlikte günlük kazanç 90 - 100 TL seviyesinde ilerlemektedir.
Özetle, yukarıdaki 2 kanalı ve bağlı oldukları Adsense hesabını komple satmaktayım.
( 2 aylık kazanç; Günlük 90 TL baz alırsak 60 günde; 5400 TL yapıyor. ) + (İçerisinde kesinleşen 915 TL kazanç var )
Benim istediğim fiyat ise ; 4000 TL
Ve bu fiyata bu iki kanalım oluşturulmasını sağladığım ve halen aktif olarak kullandığım görüntü engeli geçme yöntemi dahildir.
Sizin satın alma ardından tek yapmanız gereken, Adsense'ye hesap numaranızı eklemenizdir. Kanallara video eklenmesi gerekmemektedir.
Son düzenleme: