Satilik 2400 adet quizden atilmis videolu kanal

• Kullanıcı shaolee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

shaolee

Kayıtlı Üye
Merhaba kanallarin 550 tanesi 5000 izlenmeyi gecmis, 1000 civari 0-5000 izlenme almis , 588 tanesi kapalidir geri kalanlar videosuz yada izlenim almamis. Toplam izlenim 13-14 milyon civarindadir.
Icerik %90 filmdir, 5-10 tane kanalda dolar yakmayi denedim unleme dustu.
Teklifleri bekliyorum.

Bağlayacak partner kalmadı hocam eskiden olsaydı alayını alabilirdim.

iyi oldu bu konu hiç çalışasım yoktu, facede aylak aylak dolaşıyordum, sayıyı duyduğumdan beri çalışıyorum 50 kanal yaptım teşekkürler. iyi satışlar size.

iyi oldu bu konu hiç çalışasım yoktu, facede aylak aylak dolaşıyordum, sayıyı duyduğumdan beri çalışıyorum 50 kanal yaptım teşekkürler. iyi satışlar size.

hocam şuan kanal yapma amacınız neyki ? adsense ile mi çalışcaksınız ?
para kazanmalar gitmeye devam etmiyormu ?

hocam şuan kanal yapma amacınız neyki ? adsense ile mi çalışcaksınız ?
para kazanmalar gitmeye devam etmiyormu ?

Arkadaşlar gerekirse konu açın duyurun , şuan herkes ben dahi adsense çalışıyor , oturunca para gelmicek , en azından adsense ödeme ihtimali var .

son 2 3 aydır adsense de ödememezlik yaptı mı hayır ? Adamların belli ki amacı buydu , adsense vurgunundan sonra herkes partnere yöneldi , yeniden kendilerine çekmek için partnerlerin ipini çektiler . Bu sadece teori ama , boşuna duruyorsunuz . ADSENSE DEVAM .

вαттυѕαу;1161936' Alıntı:
Arkadaşlar gerekirse konu açın duyurun , şuan herkes ben dahi adsense çalışıyor , oturunca para gelmicek , en azından adsense ödeme ihtimali var .

son 2 3 aydır adsense de ödememezlik yaptı mı hayır ? Adamların belli ki amacı buydu , adsense vurgunundan sonra herkes partnere yöneldi , yeniden kendilerine çekmek için partnerlerin ipini çektiler . Bu sadece teori ama , boşuna duruyorsunuz . ADSENSE DEVAM .

saolunda hocam. tecrübeli birinin net bi cevabı lazım. 4 yıllık adsense ana maili yani banka kartını tanımladığım adsense maili gmail youtube vs devre dışı bırakıldı kanalın.

content id engellemesi yüzünden. şimdi adsenseye bağladığım kanallarda 1-7 gün arasında para kazanma gidiyor gelen mailde [email protected] birden fazla content id eng. yüzünden para kazanma devre dışı bırakıldı yazıyor. bu adsense kesin çöpmü oldu artık yeni bir adsense ile mi çalışmalıyım ?

haziranda ödemede verdi bu adsense. şuan başka bir maile taşındığı halde bile aynı hatayıu veriyor tek bir yönetici maili olduğu halde.

saolunda hocam. tecrübeli birinin net bi cevabı lazım. 4 yıllık adsense ana maili yani banka kartını tanımladığım adsense maili gmail youtube vs devre dışı bırakıldı kanalın.

content id engellemesi yüzünden. şimdi adsenseye bağladığım kanallarda 1-7 gün arasında para kazanma gidiyor gelen mailde [email protected] birden fazla content id eng. yüzünden para kazanma devre dışı bırakıldı yazıyor. bu adsense kesin çöpmü oldu artık yeni bir adsense ile mi çalışmalıyım ?

haziranda ödemede verdi bu adsense. şuan başka bir maile taşındığı halde bile aynı hatayıu veriyor tek bir yönetici maili olduğu halde.

Arkadaşın konusunu çok meşgul ettik ;

her zaman yeni bi adsense yap . Telif kanal kanalın gir direk komple sil , xx yüzünden para kazanma gitti demez.

Bu konuya son mesajımdır , daha meşgul etmeyelim . Hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri