KANAL 1
Kanal Adi : Alıcı
Kanal Kategorisi : Çizgifilm (Abd Kitlesi ağırlıkta)
Kanal Dili : İngilizce
Kanal Görüntülenme Sayısı: 600.000 görüntüleme
Abone Sayisi : 700-800 arası şuan
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşenli ve eşleşensiz videolar mevcut.
Günlük Gelir : Arkadaşlar Kanalı şuan koyduğum için son görüntülenmeleri söylüyorum. son 48 saati 10 bin. Son 1 saati 200 - 300 izlenim. Kanal 4 aşamalı fakat onay alırsa içinde para kazanmanızı sağlayacak epey video var uyarısız.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Trafik için ideal devam ve Abd ağırlıklı çocukların sevdiği bilindik çizgifilm. En son 4 hafta önce video atmışım. Son 48 saati 30 40 50 60 k ları gördüğü olmuştu bilginize. Satma sebebim ihtiyaç sahibi bir aileye yardım teşekkürler.
Kanal Satis Fiyatiniz : 350 TL ( KANAL 1 )
KANAL 2
Kanal Kategorisi : Çizgifilm (Abd-Kanada )
Kanal Görüntülenme Sayısı: 300.000 görüntüleme
Abone Sayisi : 300- 400 arası şuan
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşenli videolar mevcut.
Günlük Gelir : Arkadaşlar Kanalı şuan koyduğum için son görüntülenmeleri söylüyorum. son 48 saati 13 bin. Son 1 saati 300 -350 izlenim.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Trafik için ideal devam ve Abd ağırlıklı çocukların sevdiği çizgifilmlerden. En son 3 ay önce video atmışım. Son 48 saati 30 40k ları gördüğü olmuştu bilginize. Satma sebebim ihtiyaç sahibi bir aileye yardım teşekkürler.
Kanal Satis Fiyatiniz : 250 TL ( KANAL 2 )
KANAL 3
Kanal Kategorisi : Çizgifilm (Ağırlıklı abd - İngiltere )
Kanal Görüntülenme Sayısı: 350.000 görüntüleme
Abone Sayisi : 700- 800 arası şuan
Kanalinizda UYARI Varmi : Videolarda hiçbir uyarı yok 2 video eşleşenli.
Günlük Gelir : Arkadaşlar Kanalı şuan koyduğum için son görüntülenmeleri söylüyorum. son 48 saati 22 bin. Son 1 saati 400-500 izlenim.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Trafik için ideal devam ve Abd ağırlıklı çocukların sevdiği çizgifilmlerden ve dünyada en çok bilinen ilk 3 e girer... En son 1 ay önce video atmışım. Son 48 saati 30 40k ları gördüğü olmuştu bilginize. Satma sebebim ihtiyaç sahibi bir aileye yardım teşekkürler.
Kanal Satis Fiyatiniz : 250 TL ( KANAL 3 )
Not: Eğer hepsini alıyorum diyen olursa 750 tldir. Hayırlı bayramlar Dilerim.
Kanal Kategorisi : Çizgifilm (Abd Kitlesi ağırlıkta)
Kanal Görüntülenme Sayısı: 600.000 görüntüleme
Abone Sayisi : 700-800 arası şuan
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşenli ve eşleşensiz videolar mevcut.
Günlük Gelir : Arkadaşlar Kanalı şuan koyduğum için son görüntülenmeleri söylüyorum. son 48 saati 10 bin. Son 1 saati 200 - 300 izlenim. Kanal 4 aşamalı fakat onay alırsa içinde para kazanmanızı sağlayacak epey video var uyarısız.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Trafik için ideal devam ve Abd ağırlıklı çocukların sevdiği bilindik çizgifilm. En son 4 hafta önce video atmışım. Son 48 saati 30 40 50 60 k ları gördüğü olmuştu bilginize. Satma sebebim ihtiyaç sahibi bir aileye yardım teşekkürler.
Kanal Satis Fiyatiniz : 350 TL ( KANAL 1 )
KANAL 2
Kanal Kategorisi : Çizgifilm (Abd-Kanada )
Kanal Görüntülenme Sayısı: 300.000 görüntüleme
Abone Sayisi : 300- 400 arası şuan
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşenli videolar mevcut.
Günlük Gelir : Arkadaşlar Kanalı şuan koyduğum için son görüntülenmeleri söylüyorum. son 48 saati 13 bin. Son 1 saati 300 -350 izlenim.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Trafik için ideal devam ve Abd ağırlıklı çocukların sevdiği çizgifilmlerden. En son 3 ay önce video atmışım. Son 48 saati 30 40k ları gördüğü olmuştu bilginize. Satma sebebim ihtiyaç sahibi bir aileye yardım teşekkürler.
Kanal Satis Fiyatiniz : 250 TL ( KANAL 2 )
KANAL 3
Kanal Kategorisi : Çizgifilm (Ağırlıklı abd - İngiltere )
Kanal Görüntülenme Sayısı: 350.000 görüntüleme
Abone Sayisi : 700- 800 arası şuan
Kanalinizda UYARI Varmi : Videolarda hiçbir uyarı yok 2 video eşleşenli.
Günlük Gelir : Arkadaşlar Kanalı şuan koyduğum için son görüntülenmeleri söylüyorum. son 48 saati 22 bin. Son 1 saati 400-500 izlenim.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Trafik için ideal devam ve Abd ağırlıklı çocukların sevdiği çizgifilmlerden ve dünyada en çok bilinen ilk 3 e girer... En son 1 ay önce video atmışım. Son 48 saati 30 40k ları gördüğü olmuştu bilginize. Satma sebebim ihtiyaç sahibi bir aileye yardım teşekkürler.
Kanal Satis Fiyatiniz : 250 TL ( KANAL 3 )
Not: Eğer hepsini alıyorum diyen olursa 750 tldir. Hayırlı bayramlar Dilerim.