Satılık 43 Adet Tekli Dashboard Quiz Kanal

• Kullanıcı Corsair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salak trololol yazmış bir de her yere, trollediğini sanıyor :D:D Şunu cezaevine atın 2-3 ay kalsın da aklı başına gelsin.

Elimde bu 43 dahil tüm quiz kanalları satılmıştır. Başka kanal yoktur mesaj atmayınız.

Bu şahısın bu paylaşımını görünce buna güvenmeyin ! yazacaktım. ytpara üyeliğim 1 gün ceza yediği yani hesap yeni güvene çıktığı için yazmadım

geçenlerde 3 hesap aldı bununla çok olay yaşadık en sonda 2 quiz kanalımı aldı naptı bilmiyorum ertesi gün banlattırmış parasını da göndermedi üstüne üstelik hiç suçum yokken o kadar güzelliğe karşılık ana avrat ne varsa sövmeye başladı açıkcası... neyse

bu kişiyi engel atmıştım skypede onca güzelliklerimi güvenimi boşa çıkartmıştı !

Bu arkadaşı skypde derin bir analiz yapıp deşifre yapacağım inşallah veriler silinmediyse...

@rozetmen
@ef_sane

Edit : ARkadaşlara Şahıs hakkında Detaylı Bilgiler Gönderildi.

Son düzenleme:
Zaten 43 kanalı tek kişiye satıyorum demesinden bi şeytanlık düşündüğünü anlamalıydık yapacak bişey yok kimi dolandırmış sa gidip savcılığa şikayet etsin en azından dolandırıcı oldugu sicilene işlesin ki ona göre muamele görsün.

Arkadaşın detaylı bilgilerine ulaştım. Sadece adminlerden ip adresi almak kaldı pm attım. İp adreslerini bugün alabilirsem iyi olacak, çünkü yarın sabah adliyeye gideceğim. Elimde kanıt olması iyi olur. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

2011 de konusu var başka forumda adam kadrolu dolandırıcı. Meslek edinmiş ş......

Kullanıcının giriş yaptığı IPler lazım olursa bu zamana kadar giriş yaptığı tüm ipleri savcılık için seve seve veririz. Bilginiz olsun hocam.

bugün yarın bu bilgiler lazım olacak gibi hocam.yazışma çıktıları ve dekontlar alınacak.ip bilgisine de ihtiyaç duyuluyormuş.

IP adresini size vermez ki forum yöneticileri. Anca bilişim suçları isterse verir.

arkadaşlar mağdur olanları tek tek tespit edelim.

[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] ve [MENTION=8763]atsats2[/MENTION] belli.başka kim var [MENTION=8763]atsats2[/MENTION] ile aynı şehirdeyiz,belki bugün yarın müsait olursa bilişim suçlarına gideceğiz.

savcılığa gidip bilişim suçları bürosuna ayrıntılı bir şekilde dilekçe vereceğiz. dilekçede para gönderdiğimiz banka hesap numarası dekontla beraber belirteceğiz. dilekçe ekine ise yazışma çıktılarını ve IP numaraları eklenecek.savcılık zaten kendi de ip adresini tespit ediyormuş.
başınıza gelen olayın suç tanımı; T.C.K 158/1-f bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık

az çok demeyelim.evvelden 20-30 lira kaybeden arkadaşlarda zahmet edip bi dilekçe versinler.neticede yasal hakkımız.dingonun ahırı değil.adamın siciline bir işlese bütün hayatı kararır.ve hayatının kararması umrumda değil.eminim burayı da okuyordur.pişman olacaksın."korkma titre" ile bitiriyorum :D

Son düzenleme:
arkadaşlar mağdur olanları tek tek tespit edelim.

[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] ve [MENTION=8763]atsats2[/MENTION] belli.başka kim var [MENTION=8763]atsats2[/MENTION] ile aynı şehirdeyiz,belki bugün yarın müsait olursa bilişim suçlarına gideceğiz.

savcılığa gidip bilişim suçları bürosuna ayrıntılı bir şekilde dilekçe vereceğiz. dilekçede para gönderdiğimiz banka hesap numarası dekontla beraber belirteceğiz. dilekçe ekine ise yazışma çıktılarını ve IP numaraları eklenecek.savcılık zaten kendi de ip adresini tespit ediyormuş.
başınıza gelen olayın suç tanımı; T.C.K 158/1-f bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık
Olayla ilgili biri bana ulaştı ödeme yaptığımız kişi ekibinden biriymiş. Yarın halledeceğini söyledi. Dolandırılan arkadaşlar Ödeme yaptığı isim soyisim ve miktarı ile bana pm atsın.

Olayla ilgili biri bana ulaştı ödeme yaptığımız kişi ekibinden biriymiş. Yarın halledeceğini söyledi. Dolandırılan arkadaşlar Ödeme yaptığı isim soyisim ve miktarı ile bana pm atsın.

kardeş umarım gazımızı almıyorlardır.benim normal yollardan geri ödeneceği hususunda umudum yok.

kardeş umarım gazımızı almıyorlardır.benim normal yollardan geri ödeneceği hususunda umudum yok.
Hocam en fazla 1 gün geç başvururuz. Ben ilk bu numarayı aradım ulaşamadım. Sonra mesaj attım ya sabah 10a kadar ödemeyi geri yaparsın yada gerisini savcılığa bırakırım dedim. Az önce aradı işte yarın göreceğiz neler olacak.

Hocam en fazla 1 gün geç başvururuz. Ben ilk bu numarayı aradım ulaşamadım. Sonra mesaj attım ya sabah 10a kadar ödemeyi geri yaparsın yada gerisini savcılığa bırakırım dedim. Az önce aradı işte yarın göreceğiz neler olacak.

sen bana sabah yine vekalet gönder noterden.ben dilekçeyi hazırlarım,11 e kadar yatmazsa görüşürüz.

almışken benim 2 quiz hesap parasınıda alın hacı kar kalmasın yanına :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce ben [MENTION=12115]rozetmen[/MENTION] ve [MENTION=35745]ef_sane[/MENTION] adlı arkadaş ödemelerimizi geri iade aldık. Konu kilitlenebilir artık. [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Arkadaşlar az önce ben [MENTION=12115]rozetmen[/MENTION] ve [MENTION=35745]ef_sane[/MENTION] adlı arkadaş ödemelerimizi geri iade aldık. Konu kilitlenebilir artık. [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]
Evet arkadaslar odedigimiz para geri geldi @jaguestteam arkadasimiza ugraslarindan ve ilgisinden dolayi tesekkur ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri