Satilik 6,130,293 izlenimli kanal

• Kullanıcı K@No
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

K@No

Yasaklanmış
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (ozel :))
Kanal Dili : (Azeri.)
Abone Sayisi : (5kk)
izlenim Sayisi : (günlük 25 kk toplam Life*time views: 6,130,293)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Hic bir uyari olmamasina ragme para kazanmasi kapali.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (hic adsense veya partnere baglamadim )
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
5pQ0ED.jpg

REPA8Z.jpg

rY24pV.jpg

)
Kanal Satis Fiyatiniz : (550$)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Alan arkadasa katagori verilecekdir ozgun ve sorunsuz 10000 de 1 kisinin calisacagi bir katagoridir ve video hazirlanmasi cok basitdir beni bu formdan taniyan tanir eski modlardanim simdi devlet memuru oldugum icin zaman ayiramiyorum yt ye suan 30 gunluk izindeyim aklima bu kanal geldi almak isteyen alir arkadaslardan ricam fikri gercekten almak ise yazmalari yok sadece laf yapacak yada konu baltalayacaklarsa hic yazmasinlar daha iyi herkese bol kazanclar saygilar edit soylemeyi unutmusum kanal ozgun kanaldir

anladığım kadarıyla kanalı değil kategoriyi satıyorsunuz. para kazanması kanalı yoksa kim ne yapsın ki ?

para kazanma kapanan kanalın para kazanması acılıyor arkadaşım sende aç sat yani böyle bilmeyen almaz

anladığım kadarıyla kanalı değil kategoriyi satıyorsunuz. para kazanması kanalı yoksa kim ne yapsın ki ?

kanal i alan arkadas ugrasir dil bilgisi yt bilgisi vs vs seyler le para kazanmasini acar kanalin o parayi 15 gune kazanir o kanal ile + ozgun olmasi + ozgun herkesten uzak calisacak alan telif ithar vs vs seyler gorurse parayi geri iade ederim

arkadaslar sizlerden ricam konumu baltalamayin almak isteyen alir almak istemeyen kenardan seyreder olaylari

kardes ben acmaya calisdim olmadi basaramadim alan kendi isterse google ile form acar konusur vs vs yapar bir sekilde acar kanali

Son düzenleme:
skaype veye bir online iletşim adresi verırmısınınız cıddı alıcyım

o arkadaş açma yönteminde 5 10 dk filan demiş o şekil açılmıo 1 2 saate de acılmıo 12 saat bekledim ertesi gün açtım oldu 3. denemede 12 saat bekle acılıo ama dolarlar gidio tekrar açman gerekio açtığın zaman bazen ünleme düşebilio ondan ilk 1 video yükle bakalım ünlem cıkcak mı yani odanı cameraya cek yükle bakalım ünlem cıkarsa kanıt sağla odanın her köşesinden resim çekip kanıt sağla dolar yanınca diyer videoların da dolarını yak olay bu

o arkadaş açma yönteminde 5 10 dk filan demiş o şekil açılmıo 1 2 saate de acılmıo 12 saat bekledim ertesi gün açtım oldu 3. denemede 12 saat bekle acılıo ama dolarlar gidio tekrar açman gerekio açtığın zaman bazen ünleme düşebilio ondan ilk 1 video yükle bakalım ünlem cıkcak mı yani odanı cameraya cek yükle bakalım ünlem cıkarsa kanıt sağla odanın her köşesinden resim çekip kanıt sağla dolar yanınca diyer videoların da dolarını yak olay bu

ben yapamadim onu fazla ugrasmak istemiyorum ! lem sorun degil :) partner calisdim yt isine ilk basladigimdan bu gune kadar

Edit Kanal Satilmistir alana da satana da Rabbim Hayirli Kazanclar nasip etsin

Son düzenleme:
arkadaştan kanalı aldık para kazanmasını actım hersey dedıgı gıbı sadece bı kanal silinmesinden dolayı hıtler yarı yarıye dustu onun düzelmesini beklıoruz güvenilir cok temiz arkadaş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri