Satılık 6 adet msi gtx 1070 (tr garantili-faturalı-kutulu)

Enes

Kayıtlı Üye
Kartların 1.5 Yıl daha TR(penta) garantisi faturası ve kutuları mevcuttur.7-8 ay civarı aralıklı olarak kartlar mining için kullanılmıştır.Yaklaşık 10-11 aydır kartları kullanmıyorum temizlenmiş şekilde kutularında bekliyor.

Kartların tam modeli MSİ GTX 1070 AERO 8GB OC

Adet fiyatı 1550 Tl'dir.Toplamda 6 adet mevcuttur.Sorusu veya merak ettiği bir konu olan arkadaşlar özelden ulaşabilir.

Fiyat 1500 Tl'ye çekilmiştir. Pazarlık yada takas için yazmayınız lütfen .Fiyat sondur.Kartların 1.5 yıl daha TR garantisi mevcuttur.

3 aylık mining 1 yıllık kart kullanımına eş değer ondan ucuz fiyatları hocam normal oyuncu pc sinden çıkan kart değil yani

Kartları oc yapmadan düşük ısılarda kullandım. Ayrıca sanayi tipi fan ile extra soğutma sağladım. Kartların herhangi bir sorunu yada arızası yok . Zaten garantisi de mevcut 1.5 yıl daha . Acil ödemelerim olduğu için fiyatı uygun tuttum. Yoksa bu kadar süre Tr garantisi olupta mining yapılmış kartı bile kimse bu fiyata satmaz.

Kartlar satılmıştır.Konu kilitlenebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri