Çalışma Sistemi hemen hemen geçen seferkiyle aynı 
Ama bu sefer içerikler kesinlikle farklıdır , belki kafasından ciddi ciddi bu kadar içerik buluyor mu yada aynı şeyleri mi atıyor diye düşünen olabilir , ama geçen satış konusunda atıyorum 30 - 40 içerik varsa , bu satış konumdaki kanallardaki içerikle eşleşen hemen hemen ya yoktur yada 1 veya max 2 yi geçmez
Sonuçta ortalama 3 senedir Youtube un içindeyiz ve Youtube bir DERYA DENİZ 
Bana konuda REF olması açısından @earthquake hocama yazdım Skype den ama ulaşamadım , daha öncekisatışımda BU KONUDAKİ kanalları kendisi aldığı için MEMNUNİYET yada MEMNUNİYETSİZLİĞİ varsa soracaktım ama ulaşamadım , o yüzden konuyu görsün diye etiketledim...
Bizde herşey şeffaf kendisiyle kanal satışından sonra konuşma fırsatımız olmadığı için eğer bir problem var derse de veya ALICI KİŞİLERİN aklında soru işareti kalacak bir durum oluşursa KANAL SATIŞI YAPILMAZ ... KONU İPTAL EDİLİR ...
Diğer konuda 455 KANAL ve 13.000.000 izlenım vardı çünkü kanallar hem çok , hemde yaklaşık 6 aylıktı ...
Bu konudaki satışta 70 KANAL ve 204.200 izleım var , çünkü kanallar daha Maximum 15 günü geçmez (Videolar atılalı) , Kanallardan İLK VİDEO ATTIĞIM KANALA ve ATILAN EN ESKİ VİDEOYA BAKTIM (14 Mart 2017 tarihinde yayınlandı) dediğine göre sanırım Maximum 10 GÜNLÜK (Hatam olabilir, Olsa da dediğim gibi en eskisi 15 günü geçmez)
Kanal Kategorisi :
Çizgi Film,Film,Dizi,Eski Dizi,Animasyon,Komedi,Tv Show, vs gibi...
(Bu işe ilk girdiğim tarihten beri ortalama 2 - 3 seneden beri hiç tek içerik çalışadım , ne bulursam yükledim. Bazen filmden kazandım - Bazen çizgi filmden , Bazen vine dan ama Allaha şükür kazandık bişiler...)
Kanal Dili :
Japonca , Çince , Korece ağırlıklı olmak üzere , İngilizce , Portekizce , vsss vss ... dilde KANALLAR , Kesinlikle hiç ''TÜRKÇE'' yok
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :
Kanallara ilk videolar Yukarda belirttiğim gibi 14 MART 2017 de yüklendi...
* Kanallara yükleme VİDEOYAP ile
(Her Kanala ayrı Client ve Ayrı İP alınmıştır
(Tek tek alındıgından kapanma ihtimali cok çok çok zayıftır.)
Kanalinizda UYARI Varmi :
Toplam Kanal : 70
Kanallardaki Topam Video : 18,402
(Ortalama 265 Video)
Bazı kanallarda : 80 - 90 Video ,
Bazı Kanallarda : Riske ve İçeriğe Göre bazı kanallarda : 100 - 200 - 300 - 400 Video vardır
(Sanırım MAX video olanda 590 Video vardı) 
Temiz , Engelsiz , Sorunsuz Kanal : 69
Bazı ülkelerde Engelli - Dünya Engeli Videolu Kanal : 1 Civarı
o da sadece 1 Videoda dünya engeli var sanırım...
Kanallarda Eşleşen varmı?
- Bir yada İki kanalda sanırım 1 yada 2 video da var
(Bu bahsettigim kanallarda 300 civarı video var
)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
* Kanalların yarısı 2007 , diğer yarısı 2008 Kanallar ...
* Bu işi GERÇEKTEN bilenler , bu kanalların ne kadar daha dayanacagını ve sağlamlığını da biliyorlar...
* Bu işin bugun yükleyip , beklemekle ve videonun ne kadar eski zamanda atılıp , izlenme zamanı gelince patlayacagını da biliyorlar...
Kanal Satis Fiyatiniz :
Kanallar için Toplamda : 2.000 TL istiyorum ...
Unutmayalım ki ; Bu para TEK KANALDA çıkarılabilir...
Diğer satış konusuna göre fiyat yüksek gelebilir ama orda 455 Kanalda 6 ayda alınan bir 13.000.000 izlenım var burda 70 Kanalda 10 günde 205.000 Görüntülenme
Günlük Ortalama : 20.000 Civarı izlenme ...
Mantık orantılaması yaparsak bu 70 Kanal 6 ay sonra o oranı katlayacaktır diye düşünüyorum...
(Hem dilden , Hem İçeriklerden , Hem kanalların gidişhatından)
Ama tabi Hayatta hiçbirşeyin garantisi yokken , bize YOUTUBE dan hiç GARANTİ YOK
Kendim Kanallara zaten istediğim tutarın yarısını belki fazlasını harcadım...
(KANAL PARASI + BOT PARASI + HAK PARASI + VDS , Vsss)
* Kanallar ile ilgili bazı detayları Kanal Takip , Videoyap ve EXCEL dosyalarımdan ekliyorum... Herhangi bir sorusu olan varsa PM atabilir , aklıma gelen tüm detayları ekledim ama öğrenmek istedıgınız baska seyler de varsa yardımcı olabilecegım yardımcı olmak ısterım ...
* Geçen Seferki gibi şartlar , Bu SATIŞTA da geçerlidir....
- Tek tek ve Grup Grup Satış KESİNLİKLE YOKTUR ...
- Takas Yoktur
- Hepsi 1 Kişiye Satılacaktır...
- Ödeme alındıktan sonra en kısa zamanda kanallar teslim edilir.
- İade yada Geri Ödeme Söz Konusu değildir...
Kanallar Aşağıdaki Şekile yakın teslim edilecektir ...
VAKTİM OLSAYDI : İçerik , Video Sayısı , Açıklama Kısımların dolduracaktım ama Maalesef olmadıgından dolayı yine yarım kaldı
KANALLARIN (BOTTAKİ) KANAL TAKİPTEKİ GÖRÜNTÜSÜ :
KANALLARIN ( KANAL TAKİPTEKİ ) KANAL TAKİP GÖRÜNTÜSÜ :
AKLINDA SORU İŞARETİ OLAN OLURSA , BİR PM KADAR YAKINIM
Tüm Detayları OKUMADAN ve KABUL ETMEDEN lütfen iletişime geçmeyiniz
... HERKEZE İYİ FORUMLAR DİLERİM ...
Ama bu sefer içerikler kesinlikle farklıdır , belki kafasından ciddi ciddi bu kadar içerik buluyor mu yada aynı şeyleri mi atıyor diye düşünen olabilir , ama geçen satış konusunda atıyorum 30 - 40 içerik varsa , bu satış konumdaki kanallardaki içerikle eşleşen hemen hemen ya yoktur yada 1 veya max 2 yi geçmez
Bana konuda REF olması açısından @earthquake hocama yazdım Skype den ama ulaşamadım , daha öncekisatışımda BU KONUDAKİ kanalları kendisi aldığı için MEMNUNİYET yada MEMNUNİYETSİZLİĞİ varsa soracaktım ama ulaşamadım , o yüzden konuyu görsün diye etiketledim...
Bizde herşey şeffaf kendisiyle kanal satışından sonra konuşma fırsatımız olmadığı için eğer bir problem var derse de veya ALICI KİŞİLERİN aklında soru işareti kalacak bir durum oluşursa KANAL SATIŞI YAPILMAZ ... KONU İPTAL EDİLİR ...
Diğer konuda 455 KANAL ve 13.000.000 izlenım vardı çünkü kanallar hem çok , hemde yaklaşık 6 aylıktı ...
Bu konudaki satışta 70 KANAL ve 204.200 izleım var , çünkü kanallar daha Maximum 15 günü geçmez (Videolar atılalı) , Kanallardan İLK VİDEO ATTIĞIM KANALA ve ATILAN EN ESKİ VİDEOYA BAKTIM (14 Mart 2017 tarihinde yayınlandı) dediğine göre sanırım Maximum 10 GÜNLÜK (Hatam olabilir, Olsa da dediğim gibi en eskisi 15 günü geçmez)
Kanal Kategorisi :
Çizgi Film,Film,Dizi,Eski Dizi,Animasyon,Komedi,Tv Show, vs gibi...
(Bu işe ilk girdiğim tarihten beri ortalama 2 - 3 seneden beri hiç tek içerik çalışadım , ne bulursam yükledim. Bazen filmden kazandım - Bazen çizgi filmden , Bazen vine dan ama Allaha şükür kazandık bişiler...)
Kanal Dili :
Japonca , Çince , Korece ağırlıklı olmak üzere , İngilizce , Portekizce , vsss vss ... dilde KANALLAR , Kesinlikle hiç ''TÜRKÇE'' yok
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :
Kanallara ilk videolar Yukarda belirttiğim gibi 14 MART 2017 de yüklendi...
* Kanallara yükleme VİDEOYAP ile
(Her Kanala ayrı Client ve Ayrı İP alınmıştır
(Tek tek alındıgından kapanma ihtimali cok çok çok zayıftır.)
Kanalinizda UYARI Varmi :
Toplam Kanal : 70
Kanallardaki Topam Video : 18,402
Bazı kanallarda : 80 - 90 Video ,
Bazı Kanallarda : Riske ve İçeriğe Göre bazı kanallarda : 100 - 200 - 300 - 400 Video vardır
Temiz , Engelsiz , Sorunsuz Kanal : 69
Bazı ülkelerde Engelli - Dünya Engeli Videolu Kanal : 1 Civarı
Kanallarda Eşleşen varmı?
- Bir yada İki kanalda sanırım 1 yada 2 video da var
(Bu bahsettigim kanallarda 300 civarı video var
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
* Kanalların yarısı 2007 , diğer yarısı 2008 Kanallar ...
* Bu işi GERÇEKTEN bilenler , bu kanalların ne kadar daha dayanacagını ve sağlamlığını da biliyorlar...
* Bu işin bugun yükleyip , beklemekle ve videonun ne kadar eski zamanda atılıp , izlenme zamanı gelince patlayacagını da biliyorlar...
Kanal Satis Fiyatiniz :
Kanallar için Toplamda : 2.000 TL istiyorum ...
Unutmayalım ki ; Bu para TEK KANALDA çıkarılabilir...
Diğer satış konusuna göre fiyat yüksek gelebilir ama orda 455 Kanalda 6 ayda alınan bir 13.000.000 izlenım var burda 70 Kanalda 10 günde 205.000 Görüntülenme
Günlük Ortalama : 20.000 Civarı izlenme ...
Mantık orantılaması yaparsak bu 70 Kanal 6 ay sonra o oranı katlayacaktır diye düşünüyorum...
(Hem dilden , Hem İçeriklerden , Hem kanalların gidişhatından)
Ama tabi Hayatta hiçbirşeyin garantisi yokken , bize YOUTUBE dan hiç GARANTİ YOK
Kendim Kanallara zaten istediğim tutarın yarısını belki fazlasını harcadım...
(KANAL PARASI + BOT PARASI + HAK PARASI + VDS , Vsss)
* Kanallar ile ilgili bazı detayları Kanal Takip , Videoyap ve EXCEL dosyalarımdan ekliyorum... Herhangi bir sorusu olan varsa PM atabilir , aklıma gelen tüm detayları ekledim ama öğrenmek istedıgınız baska seyler de varsa yardımcı olabilecegım yardımcı olmak ısterım ...
* Geçen Seferki gibi şartlar , Bu SATIŞTA da geçerlidir....
- Tek tek ve Grup Grup Satış KESİNLİKLE YOKTUR ...
- Takas Yoktur
- Hepsi 1 Kişiye Satılacaktır...
- Ödeme alındıktan sonra en kısa zamanda kanallar teslim edilir.
- İade yada Geri Ödeme Söz Konusu değildir...
Kanallar Aşağıdaki Şekile yakın teslim edilecektir ...
VAKTİM OLSAYDI : İçerik , Video Sayısı , Açıklama Kısımların dolduracaktım ama Maalesef olmadıgından dolayı yine yarım kaldı
KANALLARIN (BOTTAKİ) KANAL TAKİPTEKİ GÖRÜNTÜSÜ :
KANALLARIN ( KANAL TAKİPTEKİ ) KANAL TAKİP GÖRÜNTÜSÜ :
AKLINDA SORU İŞARETİ OLAN OLURSA , BİR PM KADAR YAKINIM
Tüm Detayları OKUMADAN ve KABUL ETMEDEN lütfen iletişime geçmeyiniz
... HERKEZE İYİ FORUMLAR DİLERİM ...
Son düzenleme: