Satılık 97model Şahin s 1.6motor

youtub60

Kayıtlı Üye
Araç Dayıma ait.

ibre videosu :)
https://www.youtube.com/watch?v=Zm76bJfmi7Y

Araçta sadece kapı direğinin birinde çürük varmış.
60 Plakalı Araç

Fiyat: 13.000 bin tl fiyat ciddi alicilar yazarsa sevinirim.

Telefon Numarası Özelden isteyin. Ticarette pazarlık Sünnettir.

Araçta
The Got Father Kornası -
Nos Efecti -
Vanalı Abartı Mevcut.
Jant ve lastikleri alalı 1 ay oldu.

Son düzenleme:
hayırlı satışlar olsun

valla yıl 2016 kuş serisi değerlendikçe değerleniyor :)

hocam alıcı değilim. Ama fikrimi söylemek için yazıyorum. Bence zor alıcı bulursunuz. Hem fazla fotoğraf falan koymamışsınız. Hemde 13k ya zor alıcı bulursunuz. Piyasayı çok bilmem ama o araca bence 8k-10k arası falan verirler. 97 model araçlar; şahinler için genç model olabilir. Ama yıl 2016 olmuş. 19 yaşındaki şahin gibi araca o fiyata zor alıcı bulunur. (Yani demek istediğim şahine göre o model genç olabilir ama normale göre yaşlı sayılır)
İbre de de yanlış görmediysem en fazla 100 e yakın birşey gördüm.

Şöylede bir örnek vereyim. Geçen sene Çevremden emekli birisi 8k ya 1996 model şahin sattı. İlk kullanıcısıymış. Tüm parçaları da orjinalmiş. Adam emekli olduğu için pek kullanmıyordu ondan sattı.

Neyse hayırlı satışlar...

hocam alıcı değilim. Ama fikrimi söylemek için yazıyorum. Bence zor alıcı bulursunuz. Hem fazla fotoğraf falan koymamışsınız. Hemde 13k ya zor alıcı bulursunuz. Piyasayı çok bilmem ama o araca bence 8k-10k arası falan verirler. 97 model araçlar; şahinler için genç model olabilir. Ama yıl 2016 olmuş. 19 yaşındaki şahin gibi araca o fiyata zor alıcı bulunur. (Yani demek istediğim şahine göre o model genç olabilir ama normale göre yaşlı sayılır)
İbre de de yanlış görmediysem en fazla 100 e yakın birşey gördüm.

Şöylede bir örnek vereyim. Geçen sene Çevremden emekli birisi 8k ya 1996 model şahin sattı. İlk kullanıcısıymış. Tüm parçaları da orjinalmiş. Adam emekli olduğu için pek kullanmıyordu ondan sattı.

Neyse hayırlı satışlar...

Tamam kardeş 7k 8k bırak almasınlar 18bın lıraya satanda bılıyorum araclar hakkında gram bilgin yok bu arada 2005vtec es im var piyasa 36 40 arası ama ben 43 istiyorum demekki araçta artı bişeyler var dimi [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam kardeş 7k 8k bırak almasınlar 18bın lıraya satanda bılıyorum araclar hakkında gram bilgin yok bu arada 2005vtec es im var piyasa 36 40 arası ama ben 43 istiyorum demekki araçta artı bişeyler var dimi [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

hocam ben fikrimi belirttim sadece. Benim bulunduğum şehirde fiyatlandırma bu şekilde. Yok 15k ya satanı gördüm yok 20k ya satanı gördüm. Bu tür söylentiler şehir efsanesi gibi geliyor bana. 10-12k 96 model şahin satmaya çalışanları da gördüm. Ama onlar aylarca satılacak diye bekliyorlardı . Zaten dikkat ettiysen şuanki konuya hiç te alıcı çıkmamış. Bu arada konudaki araçta 13k edecek ne gibi artı özellikler gördün. :D

Arabalardan çok iyi anlamam ama şahinler sanayicilerin geçim kaynağı diyebilirim. :D

Ayrıca çevremde birde şöyle bir manzaralar gördüm. Genelde şahin satanlar ya model yükseltmek için satıyordu. Ya muayeneden geçemeyeceği için satıyordu. Ya da kaza yaptığı için satıyordu. Askere gittiği için satanlarda çok nadirdi. Genel söylenen yalanda ya askere gidiyom deniyor. Yada kredi borcum var deniyor. Kimse kusurdan bahsetmiyordu.

NOT: Bu arada konudaki araca sözüm yok. Konudaki Araç temiz görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri