Satılık Adsense Kanal (Kelepir)

• Kullanıcı 42keskin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

42keskin

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 4 Eylül
Abone Sayisi : 25 üzeri
izlenim Sayisi : 22k
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanalda herhangi bir uyarı bulunmamaktadır.
Kanalinizin Gunluk Kazanci :Aşağıdaki resimlerde mevcut. son günlerin ortalaması 10 dolar civarında
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : aşağıdaki resimlerde mevcut
Kanal Satis Fiyatiniz : 1600 TL (Ufak bir pazarlık olabilir)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : içerik devam ettirilebilir özelliğe sahiptir.
içinde biriken miktar alıcıya gidecektir.

Son düzenleme:
Bir anda yükselen bir kanal aşırı riskli olduğunu düşünüyorum. Sonuçta daha yeni bir kanal ne olucağı belli olmaz. Hayırlı satışlar

forumda bir ara fiyatlar 1 aylık gelir+içindeki para şeklinde belirleniyordu, güzeldi. son zamanlarda nedense fiyatlar baya yüksek.. bu fiyatlara alıcı çıkıyor mu gerçekten merak ediyorum. hayırlı satışlar şimdiden..

forumda bir ara fiyatlar 1 aylık gelir+içindeki para şeklinde belirleniyordu, güzeldi. son zamanlarda nedense fiyatlar baya yüksek.. bu fiyatlara alıcı çıkıyor mu gerçekten merak ediyorum. hayırlı satışlar şimdiden..

yok ne alıcı çıkması :) o fiyat 1000 TL'nin altını görmeden satılmaz..

Soyleyecek tek sozum yok size. Sirf konu baltalamak mi gunluk isiniz.

daha 1 aylık kanalı, böyle riskli bi dönemde 3-4 aylık gelirine satmaya çalışınca sorun yok, doğruyu söyleyince sorun var öyle mi? kanalın düzenli geliri desen yok, geçmişi desen yok 20k izlenimi 20 tane de abonesi var. ayın son haftası kazançlar 3-5 kuruş arttı diye hemen günlük 10 dolardan yapıştıralım bumudur yani. bunun adı fırsatçılıktır kusura bakma.. bi fiyat belirlerken 'ben olsam bu parayı verirmiyim' diye kendine sormalı insan. bir de kelepir yazmışsın yahu allahtan kork

bunun adı baltalamaksa gereği yapılsın ceza gelsin umrumda da değil..

Son düzenleme:
daha 1 aylık kanalı, böyle riskli bi dönemde 3-4 aylık gelirine satmaya çalışınca sorun yok, doğruyu söyleyince sorun var öyle mi? kanalın düzenli geliri desen yok, geçmişi desen yok 20k izlenimi 20 tane de abonesi var. ayın son haftası kazançlar 3-5 kuruş arttı diye hemen günlük 10 dolardan yapıştıralım bumudur yani. bunun adı fırsatçılıktır kusura bakma.. bi fiyat belirlerken 'ben olsam bu fiyatı verirmiyim' diye kendine sormalı insan.

bunun adı baltalamaksa gereği yapılsın ceza gelsin umrumda da değil..

Hocam gozlerinde problem olabilir net olarak 10 dolar kazaniyor demis miyim yukariyi bi oku istersen. Son zamanlarda 10 dolar civarinda diye yazdim. Goren goruyor zaten kazancini. Begenen alir begenmeyen pazarlik eder uc asagi bes yukari anlasilir. Ama emin ol kimseler de senin yaptigini yapmaz. Zamaninda 100 dolar ustu kazanan kanal da koyduk buraya. Icindeki biriken miktar 8 bine yakinken 9 binden satilikti. Ozaman da deseydiniz ya ucuz yazmissin hocam diye. Uygun yazinca ses cikmiyor azicik fiyat kabarik olunca her kafadan bir ses geliyor. Anlamiyorum ki bu forumu ben.

Hocam gozlerinde problem olabilir net olarak 10 dolar kazaniyor demis miyim yukariyi bi oku istersen. Son zamanlarda 10 dolar civarinda diye yazdim. Goren goruyor zaten kazancini. Begenen alir begenmeyen pazarlik eder uc asagi bes yukari anlasilir. Ama emin ol kimseler de senin yaptigini yapmaz. Zamaninda 100 dolar ustu kazanan kanal da koyduk buraya. Icindeki biriken miktar 8 bine yakinken 9 binden satilikti. Ozaman da deseydiniz ya ucuz yazmissin hocam diye. Uygun yazinca ses cikmiyor azicik fiyat kabarik olunca her kafadan bir ses geliyor. Anlamiyorum ki bu forumu ben.

dememişsin ama fiyat çıkarırken 10 doları hatta fazlasını hesaba katmışsın. 9binden fazlasına satamayacağını bildiğinden o fiyata vermişsindir. tekrar söylüyorum 20k izlenimli 20 aboneli 1 aylık kanalı 4 aylık fiyatına satmaya kalkışmak (satmak bile demiyorum) fırsatçılıktır.

dememişsin ama fiyat çıkarırken 10 doları hatta fazlasını hesaba katmışsın. 9binden fazlasına satamayacağını bildiğinden o fiyata vermişsindir. tekrar söylüyorum 20k izlenimli 20 aboneli 1 aylık kanalı 4 aylık fiyatına satmaya kalkışmak (satmak bile demiyorum) fırsatçılıktır.

Guzel kardesim su konuyu oku istersen
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/37070-kazancli-kanal-satisi-yapmadan-once-okuyun.html
Burda sana bir kanali 1 aylik kazancinin disinda satamazsin diye bisey soyluyormu ? Eger ki kurallarda oyle bir ibare varsa sana ben bu kanali bedava verecem.

Guzel kardesim su konuyu oku istersen
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/37070-kazancli-kanal-satisi-yapmadan-once-okuyun.html
Burda sana bir kanali 1 aylik kazancinin disinda satamazsin diye bisey soyluyormu ? Eger ki kurallarda oyle bir ibare varsa sana ben bu kanali bedava verecem.

o kuralların yanısıra bir de geçmiş satış konularına göz atarsan piyasadan haberin olur daha etik ve etkin bir satış gerçekleştirebilirsin. bana da bedavaya vermene gerek kalmaz

o kuralların yanısıra bir de geçmiş satış konularına göz atarsan piyasadan haberin olur daha etik ve etkin bir satış gerçekleştirebilirsin. bana da bedavaya vermene gerek kalmaz

Ben piyasanin gayet farkindayim kardesim merak etme sen. Eski satis konularimi incelersen fikir sahibi olabilirsin. Kanalin degerini sadece kazanci belirlemez. Surdurulebilirligi telif durumu kanalin eski tarihli videolarin eski tarihli olup olmamasi hersey etkilidir.

Ben piyasanin gayet farkindayim kardesim merak etme sen. Eski satis konularimi incelersen fikir sahibi olabilirsin. Kanalin degerini sadece kazanci belirlemez. Surdurulebilirligi telif durumu kanalin eski tarihli videolarin eski tarihli olup olmamasi hersey etkilidir.

ne kadar doğru söylüyorsun bak.. bu kıstaslarına göre kanalını değerlendirelim:

kazanç: dengesiz
telif durumu: spamsa zaten garanti veremezsin risk sabittir
kanal eski tarihli mi: paylaşmamışsın ama sanırım 2016 yani değil
videolar eski tarihli mi: hayır

yani neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor. lastik gibi uzatmayalım, iyi forumlar..

Konudaki tartışmalara girmeden Satıcı için konuşacağım Tayfun hocamla sağlam geçmişisiz vardır kendisine güvenerek alışveriş yapabilirsiniz

kanal tarafımca 1000TL karşılığında alınmıştır. Tayfun hocamla daha önce de alışverişlerimiz oldu. Umarım iki taraf için de hayırlı olur.

kanal satılmıştır. her iki taraf içinde hayırlı olması dileğiyle. konu kilitlenebilir.

tayfun saglam is yapinca gidiyo demek fiyat felan bahane adamin kanallari kazandiriyor bilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri