Satılık Adsense Kanal (özgün)

exolange

Yasaklanmış
Kanal Adi : (Alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Slayt -Bilgi-yazılı-seslendirmeli)
Kanal Dili : (Turkce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (29 Eyl 2015 )
Abone Sayisi : (4.549 abone)
izlenim Sayisi : ( 2.257.137 görüntüleme)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Hayır)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : ( 5-6 TL )

Kanal Satis Fiyatiniz : 1.200 TL

Son düzenleme:
hayırlı satışlar baltalama amaçlı değil bilmediğimden soruyorum eskiden kanal kapanmaları bu kadar çok değilken bile bir kanal aylık kazancının max 2 katına satılırken şimdi ne oldu bi çok kanal satışı konusunda inanılmaz fiyatlar var siz mesela aylık kazancın en az 6 katını istiyosunuz ?

[MENTION=28912]seric33[/MENTION] Özgün kanal olduğu için sanırım.

Hayırlı satışlar.

hayırlı satışlar baltalama amaçlı değil bilmediğimden soruyorum eskiden kanal kapanmaları bu kadar çok değilken bile bir kanal aylık kazancının max 2 katına satılırken şimdi ne oldu bi çok kanal satışı konusunda inanılmaz fiyatlar var siz mesela aylık kazancın en az 6 katını istiyosunuz ?

yani başlıktaki özgünün anlamını anlatayım mı biliyormusun ? :)

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------

[MENTION=28912]seric33[/MENTION] Özgün kanal olduğu için sanırım.

Hayırlı satışlar.

teşekkürler

Bu işi düzenli yapmak isteyen için güzel fırsat. Aboneler tamamen organik mi hocam.

evet hersey organik 1 ay once yüklendi son video ama günlük 20-30 abone 40k civarı izlenim geliyor saldım cayıra :))

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 11:48 ----------

250 tl düşürüldü fiyat.... Son düşüş baskada yok.

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 12:05 ----------

Ozgun kanalin tanimini yapmak zorunda kaldim

Yani bu kanaldaki tüm resimler,slaytlar veya kısa videolar tamamen size ait değilmi?

resimleri tabiki ben çekmedim ordan burdan :) ben fırıncıyım unu tuzu ordan burdan aldım ama ekmegı ben ürettim :)

İşte tahmin ettiğim gibi bu özgün değil yarı özgün bir kanal ve içindeki herhangi bir resim sahibi bile hak talep edebilir.Bu yüzden özgün kanal tanımını yaparken tamamen herşeyi ile size ait olan videolar demeniz lazımdı.Yanlış anlamayın satışınızı baltalamak niyetinde değilim sadece özgün kanal tanımına açıklık getirmek istedim.

Son düzenleme:
İşte tahmin ettiğim gibi bu özgün değil yarı özgün bir kanal ve içindeki herhangi bir resim sahibi bile hak talep edebilir.Bu yüzden özgün kanal tanımını yaparken tamamen herşeyi ile size ait olan videolar demeniz lazımdı.

yarı özgün diye birşey yok hocam :) ya özgünsündür yada degilsindir hazır videoları alıp koymak var bide kendin birşeyler hazırlayıp ortada eşi benzeri olmayan bir video cıkarıp paylaşmak var :)

Son düzenleme:
yarı özgün diye birşey yok hocam :) ya özgünsündür yada degilsindir hazır videoları alıp koymak var bide kendin birşeyler hazırlayıp ortada eşi benzeri olmayan bir video cıkarıp paylaşmak var :)

Hocam hayırlı satışlar yalnız arkadaşlar doğru söylüyor kanalınız tam olarak özgün bir kanal değil çok kişi tanıyorum bu tür slaytlardan flag yemiş şikayet almış.başıma gelmedi gelmez demeyin o arkadaşlarda böyle söylüyordu çünki.

Fırın derken hocam o zaman tüm renderci arkadaşlar birer özgün fırın ustası olmalı :) tekrar hayırlı satışlar..

Hocam hayırlı satışlar yalnız arkadaşlar doğru söylüyor kanalınız tam olarak özgün bir kanal değil çok kişi tanıyorum bu tür slaytlardan flag yemiş şikayet almış.başıma gelmedi gelmez demeyin o arkadaşlarda böyle söylüyordu çünki.

Fırın derken hocam o zaman tüm renderci arkadaşlar birer özgün fırın ustası olmalı :) tekrar hayırlı satışlar..
......

Son düzenleme:

Hocam o ne demek ya? O zaman ruhi çenetin de kanalı özgün değil :D

Yarı özgün kanal demek gidip atıyorum twitch yayıncılarının 10 komik reaksiyonunu 1 videoda toplayıp bu şekilde bir kanal yapmak demektir.

---------- Spam Engelliyici 20:43 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

Bir de kanalda kaç video olduğunu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa :)

Hocam o ne demek ya? O zaman ruhi çenetin de kanalı özgün değil :D

Yarı özgün kanal demek gidip atıyorum twitch yayıncılarının 10 komik reaksiyonunu 1 videoda toplayıp bu şekilde bir kanal yapmak demektir.

Bir de kanalda kaç video olduğunu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa :)

22 video var

Son düzenleme:
Kanal fiyatını iyice düşürdüm artık son kez

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

850 tl son fiyat..........

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri