Şu ilk yorum gerçekten beni üzdü;
Arkadaşım sana şöyle diyeyim benim kadar bakımlı insanı zor bulursun,tırnaklarımı da kasa açarken zorladığım için hafif hafif temizliyorum öyle aşırı derinden temizleyemedim kusuruma bakma gözünü hiç benimsemedim konuyu açarken ama temizleyip sana fotoğrafını atarım bu kadar görselliğe düşkün bir insansın ya hani...
Şikayet etmeye gereksinim bile duymuyorum seni,zaten arkadaşlar sana gereken cevabı vermiş...
Şimdi arkadaşlar sizin anlamadığınız bir kısım var.Mal benim malım,ben buraya 2000TL dahi yazsam sizin gelip bunu eleştirmeye hakkınız yok.Konumu baltalamaktan öte gidemezsiniz,bütün yorumları report edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.
Bazı arkadaşlar demiş ki cihaz zaten 1350 lira,cihazın üstüne 200 daha ekleyip sıfırını alırız,ikinci el temiz 800'den alınıyor falan...
Arkadaşlar 1400TL'den aşağı GOLD cihazını alamazsınız,alabiliyorsanız buyrun alın..
Cihazın garantisi devam ediyor,değişime sokabilen arkadaşlar var aramızda ben gidip uğraşmamak için direk ilan açtım fakat görüyorum ki iyilikler hor görülüyor.Garanti kapsamında değişim yapabilenler var,değişim yapıldığı halde sıfır cihaz geliyor o cihazı alıp buraya 1200'e de koyabilirdim...
Neyse konuyu uzatmanın manası yok,başka forumda fiyat düşsem burada düşmeyeceğim;çünkü olgun düşünebilen bir insan zannetmiyorum ki bu yorumları yazsın..
Hayırlı günler dilerim..