Satılık Asus N56VZ-S4431H - Notebook Pc

suhatuna

Kayıtlı Üye
Sahibinden ilanı güncelleyene kadar gerekli açıklamalarla buraya yazayım :)

Şuanda sahibinden de : İlan Onay Sürecindedir

Pc nin bir zararı yok :) 6 aydır kullandıgım pc dır bi 6 ay daha kullanılabılır :D o yuzden fıyatta birsey beklemeyın lütfen , emsali 3 adet var sahibinden.com da birisi 2.300 i birisi 2.000 , birisi 1599 TL istemısler ben 2.000 e almıstım 500 yıpranma payı saydım :D ve en ucuz fıyat olarak 1.500 TL verdın daha da altına ınmeyecegım ...

PC ye kefilim çalışmayan hiçbir aksamı veya parçası yoktur ...
Zaten beni forumda tanıyanlar tanırlar bilirler , sıkıntılı bir ürün olsa ya söyler satarım yada satmam :D

Bugune kadar 10 - 15 civarı pc gecmiştir elımden ama her masaustu topladıgımda notebook a , her notebook kullandıgımda masaustune sardım :D şimdi yıne masaustu askım tuttugu için satıyorum :) başka herhangı bır sorun yoktur ...

SAHİBİNDEN İLAN LİNKİ : Connecting site...

DETAYLAR :

Cihaz Tertemizdir ...

Evde kullanılmış bir pc dir ...

Vuruk , Kırık , Cizik , Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır ....

İzmirden bir arkadastan bende 2.el olarak yaklasık 6.ay önce 2.000 TL ye satın almıstım ama kişi nin telefonunu sildigim ıcın suanda bulamıyorum... Cihazın garanti belgesi yok , onlarda iiyerınde şirketlerınde kullandıgı için vermemiş ve fotokopisini gonderecegını soylemıstı ama gel zaman git zaman unutuldu gitti , hoş muhtemelen garantısı de dolmustur.. Fakat cihazın hiçbir aksamında yada hiçbir yerınde çalışmayan bir hata kusur yoktur ...

Fiyat pazarlıksız son fiyattır , eğer satılmazsa zaten kullanıyorum problemım yok satılırsa masaüstü pc toplamayı dusunuyorum o yuzden lutfen telefondu , notebboktu , şuydu buydu takas teklıf etmeyınız , kendım müsait oldugumda üzerine ekleme yapıp bir masaüstü toplayacagım ...

FİYAT : 1.500 TL dir ...

Herhangi bir inidirm veya pazarlık söz konusu degildir alıcı arkadaslar bunu goz onunde bulundursun ve ona göre arasınlar ...

Pc nin Genel Özellikleri :

İşlemci Markası : İntel
İşlemci Ön Bellek 6 MB
İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
İşlemci ı 2.4 GHz
İşlemci Numarası 3630QM
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza (RAM) Kapasitesi 12 GB
Disk Kapasitesi 1 TB
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT650M
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
Çözünürlük 1920 x 1080
Bağlantı Özellikleri 3.0, Bluetooth 4.0,
Audio IN,
Ethernet (10/100/1000), HDMI, VGA
İşletim i Windows 7 (Başka işletım sıstemı sevmedıgım ıcın Win7 kuruludur , siz win8 kurabılırsınız)
Optik Sürücü Blu-Ray (Bunu kullanmadıgım ve donaından pek analamdıgım ıcın teyıt edemıyorum Bluray surucu dıye bılıyorum , cihazın kutusundan da baktıgımda ODD: Bölumunde 6x Blu Ray _Rw yazıyor)
Ağırlık 2.5 KG
Tam Model Numarası : ASUS N56VZ-S4431H (İnternette arastırabılırsınız)

Eğer birkac modelı varsa i7 işlemcı + 12gb ram + 1tb hdd olan modeldir

Alıcısı Cıkarsa Hayırlısı Olsun ...

Bende masaüstücüyüm yoksa düşünebilirdim fiyatta uygun hayırlı satışlar :)

fiyat çok uygun , keşke 1 hafta önce satsaydın be hocam :D hayırlı satışlar ^^ alana hayırlı olsun.

Bunun 16 ramlisi var bende makine canavar ama ekran kartında sorun yaşıyorum.hocam nvidia görüntüuü durdurdu falan diyo sürekli nvidia yı devredışı bırakıp öyle.kullanıyorum makinayı sizde öyle bişe oldumu??

Mobilden yazıyorum.

Bunun 16 ramlisi var bende makine canavar ama ekran kartında sorun yaşıyorum.hocam nvidia görüntüuü durdurdu falan diyo sürekli nvidia yı devredışı bırakıp öyle.kullanıyorum makinayı sizde öyle bişe oldumu??

Mobilden yazıyorum.

Söylediğiniz iyi oldu abi.Ben parayı evden alacağım için sıkıntı cıkarırsa mağdur olurum makinede sıkıntı yoksa görüşelim.

aynı modeli ben de kullanıyorum 2200e almıştım ben 256gb ssd vardı bendekinde.Alacaklar kaçırmasın iyi fiyat.

erhan affetmez :) hayırlı olsun iyi tanıdıgım biri aldı yabancıya gitmedi satanda yabancı degil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri