Satılık Atatürk Blogger + Bumerang Hesap + Kaynak

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

EgE

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar.
Yazın gelmesiyle birlikte internet başında fazla duramayacağım.Bu yüzden blog'a zaman ayıramayacağım için satıyorum.Açıkcası ilk başta çok hevesli başlamıştım ama soğudugum için 1 aydır içerikte girmiyordum..

Şimdi size blogdan bahsediyim.

Atatürk Hikayeleri

rss: Atatürk Hikayeleri

Atatürk ile ilgilidir.İlk içerik 19 ocakta girilmiştir.Yani sayfanın açılış tarihi 19 ocak 2013.

* Uzun zaman ayırarak uğraşarak emek verdiğim bir blogtu.Sizde emek verirseniz çok iyi yerlere gelir.

* Sayfayı alan arkadaşlara atatürk ile ilgili e-book kaynaklarımı göndericeğim bu sayede sitenize özgün içerik gireceksiniz..

* Ve ayrıyetten Hürriyet Bumerang hesabını vereceğim.İçinde 25 lira vardır ve 50 lira oldugunda çekebilir.Bumerang kullananlar bilirler yazarkafeye girdiğiniz makaleleri eklerseniz müthiş geri dönüş alırsınız.. Ve blog Hürriyet Bumerang'a Platinium Üye olarak kayıtlıdır.Bumerangdan gelen reklamları yayınlıyarak para kazanabilirsiniz ve 50 lira oldugunda bankanıza aktarabilirisiniz.

*Tüm arama motorlarına kayıtlıdır.Kendi çapımda backlink çalışması yapmışımdır.

*Tasarım adsens reklamlarına uyumludur.

*Eskiden günlük trafiği 200-300 dü.Hiç içerik girmediğim için bu aralar 20-60 arası

Blog ile ilgili resimler

ataturkhikayeleri.blogspot.com-14_05_2013

n20j3.jpg

n20jg.jpg

n20js.jpg

n20l7.jpg

-Ödeme yolları paypal ve işbankasıdır.
-Alacak arkadaş tecrübesiz ise 1-2 gün kendisine içerik ve tasarım hakkında yardımcı olurum.

-50 liradan fiyatı açıyorum.tekliflere göre değerlendirip satacağım.

Oo hocam aşmışsın :D Bu işlerde emek olmadan olmuyor görüldüğü gibi. Alabileceğimden değil de ortalama bir değer biçin ya da açık artırma yapın. Forum aşırı kalabalık değil ama alıcı bulacağınıza eminim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri