Satılık Bilgisayar Setleri 60TL

bemonth

Kayıtlı Üye
2 ADET 70TL'DEN SATILMIŞTIR. SON 1 KALDI. FİYAT TOPTAN ALIM FIYATIDIR. TEK ALIMDA 70TL'DİR

Sandalyeler'de satılmıştır.
Kargo ücreti ortalama 20tl civarıdır. +10tl taşıma bedeli vardır

OKULLAR
DERSANELER
CALL CENTERLER
OFİSLER

ÇAĞRI MERKEZİMİZDE KULLANMAKTA OLDUĞUMUZ BİLGİSAYARLARIMIZI İŞ DEĞİŞİKLİĞİ SEBEBİYLE SATMAKTAYIZ.
OFİS PROGRAMLARI VE OYUNLARI VE ANTİVİRÜS PROGRAMLARI KULLANABİLİRSİNİZ

İş değişikliği nedeniyle Atom Bilişimden 200TL'ye aldığım bilgisayar setlerini satmaktayım

TAMAMEN İŞ DEĞİŞİKLİĞİDİR.

Sahibinden.com'da 8 Adet Satılmıştır. Yaklasık 5-6 Ay önce. Oraya Koyduğum Fiyatlara'da Bakabilirsiniz. Ayrıca Bürosan Bordo Döner Sandalyeleride +10'tl Farkla Gönderebilirim. Resimler ve Özellikler Aşağıdaki Gibidir. İsteyen BURADAN ilanın detayına bakabilir. Sahibinden.com'da bulunan ilan pasiftir.

KASA İÇERİĞİ
LİSANSLI XP KURULU
TOPTAN VEYE PAREKENDE SATILIKTIR
P4 SANAL ÇİFT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ (2.0 - 2.0)
İNTEL ANAKART
512 RAM
40 GB SATA HDD
128 KARTI O/B
SES-ETHERNET O/B
6 ADET USB PORT
LPT VE COM PORT MEVCUTTUR

DİĞER PARÇALAR
19" TÜPLÜ SAMSUNG MONİTÖR / 17" FLAT Monitör
KULAKLIK (2 AY KULLANILDI)
MULTİMEDİA KLAYE
OPTİK MOUSE
BÜTÜN KABLOLARI VERİLİR.

KASALAR

sjnsg.jpg

MONİTÖRLER

sjntv.jpg

sjnwq.jpg

DİĞER PARÇALAR

sjnwx.jpg

sjnz4.jpg

sjnz2.jpg

Bu setleri ben kendi çağrı merkezimde kullandım. Office programları, antivirüs,oyunları kaldırmaktadır. Yanı sıra VB çalışmaları içinde kullandım zamanında. Ben alırken 200TL'ye almıştım. Şuan kullanmıyorum. Zaten piyasasına baktıgınızda sadece kasası 100TL Civarıdır. Ben seti 60TL'den veriyorum.
Setin tanesi 60TL'dir. Kargo ve Nakliye Alıcıya aittir. İstanbul Maltepede ikamet etmekteyim..

Belirttiğim gibi Bürosan Marka Döner Bordo Renk Pc Koltuklarını +10'tl Farkla Gönderirim. İkinci Eldir. Sandalyelerin detayına kendi sitesinden bakabilirsiniz. SANDALYELER
Royalsit Megasit Sekreter Koltuğu (Suni Deri) - Kırmızı

532 051 07 01

şansa bak ya geçen bi arkadaşa böyle bi şey arıyorduk sağlık olsun belki başka birilerinin işine yarar :)

pm attım...

1 tanesinide ben alıyorum stok bitti sanırım

bütün parçalar satılmıştır. Yenileri yakın zamanda eklenecektir. Alan arkadaşlara hayırlı olsun

Arkadaşlar maddi sebepten ben alışverişten vazgeçtim .Bir adet kalmıştır satın alacaklara duyurulur.

Arkadaşlar maddi sebepten ben alışverişten vazgeçtim .Bir adet kalmıştır satın alacaklara duyurulur.

1 adet bılgısayar kalmıstır elımde. arkadasın belırttıgı gıbı, okul harcları sebebi ile kargosu iptal edildi. Eğer alıcak varsa p.tesi günü kargosu cıkar. Bilgisayarın fiyatı 70 tl'dir. Flat ince ekranlıdır. bunun dısında alıcak kısı butun kargo ve nakllıye masraflarını kendısı karsılar.

fiyat iyi beyler lazım olan alabilir

satılmamış olursa(ki zor) ayın 1inde alırım hocam. msjım bulunsun hayırlı satışlar

Benim maddi sıkıntım olmasaydı kaçırmazdım ama işte harç ödeyince allak bullak oldum

Selamlar, son bır adede talıbım, kısa bır sure sonra pm gecıcegım, mobılden baglanıyorum, lutfen satılmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri