Satılık Bimeks Hediye Çeki ve Lenovo Notebook

JoNeST

Kayıtlı Üye
Merhaba, Bimeks hesabımda bulunan 861 TL değerinde hediye çeki 800 TL ye satılıktır. 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir. Alt limiti yoktur. Web sitesinde ve mağazalarda ister parça parça ister tek seferde kullanabilirsiniz.

Lenovo G570
Intel Core i5-2410M işlemci
4 GB DDR3 Ram
500 GB Hdd

Ttnet kampanyası için özel üretilmiştir. İnternet üzerinden satışa çıkarılmamıştır. Onun için PC hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim.

hp,acer,dell,asus,toshiba,casper,lenovo,exper,sony,samsung,apple

Bu ürünle özellikleri hemen hemen aynı, bu linkten daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kasa, ekran ve genel görünüşünde bir sıkıntı yoktur. Kırık çıkık çatlak vs yoktur. Sorunsuz temiz bir cihazdır. Tam şarjdan sonra batarya ile kullanma süresi 3 saattir. Fiyatı 750 TL dir.

İki ürünü birlikte almak isteyenler için fiyat 1400 TL dir. Pazarlık yoktur son fiyattır. Kargo ücreti alıcıya aittir. Ürünler gelirli kanal veya kanallarla takas edilebilir. Bilgilerinize,,

İletişim: PM ile..

günlük 20 dolar quiz kanalla takasa üste ne verirsin hocam

Ah be hocam 3 gun once nerdeydin :( bimeksten 900 tl urun aldim hatta 90 lira da bipara aldim seninle anlasirdik...

Hayirli satislar diyelim ...

Ah be hocam 3 gun once nerdeydin :( bimeksten 900 tl urun aldim hatta 90 lira da bipara aldim seninle anlasirdik...

Hayirli satislar diyelim ...

Saol hocam teşekkürler. Valla adsense sağolsun dün akşam işleme girdi bende bugün açabildim konuyu hep onların yüzünden :)

Merhaba, Bimeks hesabımda bulunan 861 TL değerinde hediye çeki 800 TL ye satılıktır. 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir. Alt limiti yoktur. Web sitesinde ve mağazalarda ister parça parça ister tek seferde kullanabilirsiniz.

Lenovo G570
Intel Core i5-2410M işlemci
4 GB DDR3 Ram
500 GB Hdd

Ttnet kampanyası için özel üretilmiştir. İnternet üzerinden satışa çıkarılmamıştır. Onun için PC hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim.

hp,acer,dell,asus,toshiba,casper,lenovo,exper,sony,samsung,apple

Bu ürünle özellikleri hemen hemen aynı, bu linkten daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kasa, ekran ve genel görünüşünde bir sıkıntı yoktur. Kırık çıkık çatlak vs yoktur. Sorunsuz temiz bir cihazdır. Tam şarjdan sonra batarya ile kullanma süresi 3 saattir. Fiyatı 750 TL dir.

İki ürünü birlikte almak isteyenler için fiyat 1400 TL dir. Pazarlık yoktur son fiyattır. Kargo ücreti alıcıya aittir. Ürünler gelirli kanal veya kanallarla takas edilebilir. Bilgilerinize,,

İletişim: PM ile..

müsait olunca abi beni telefondan ararmısın bimeks için konuşalım :D

hocam laptopu ne kadardır kullandınız

Bataryasından da anlaşılacağı gibi çok fazla kullanmadım. Geçen sene Temmuz'da Vatan Bilgisayardan Pc topladım, 1 senedir masaüstü kullanıyorum. 5-6 ay öncede dışarıda kullanmak için Ultrabook aldım, dünde Apple Macbook Pro aldım. Bu Pc de tamamen fazlalık oldu. Bu arada bataryasıda orjinaldir, dediğim gibi notebookta temiz ve sorunsuzdur.

---------- Spam Engelliyici 21:09 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

müsait olunca abi beni telefondan ararmısın bimeks için konuşalım :D
Brktmlle telefonda konuştuk hediye çekinin tamamını mause ve kulaklığa yatıracağı için anlaşamadık :D Mause ve kulaklığa 1000 TL verilir mi yahu :D

Bataryasından da anlaşılacağı gibi çok fazla kullanmadım. Geçen sene Temmuz'da Vatan Bilgisayardan Pc topladım, 1 senedir masaüstü kullanıyorum. 5-6 ay öncede dışarıda kullanmak için Ultrabook aldım, dünde Apple Macbook Pro aldım. Bu Pc de tamamen fazlalık oldu. Bu arada bataryasıda orjinaldir, dediğim gibi notebookta temiz ve sorunsuzdur.

---------- Spam Engelliyici 21:09 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

Brktmlle telefonda konuştuk hediye çekinin tamamını mause ve kulaklığa yatıracağı için anlaşamadık :D Mause ve kulaklığa 1000 TL verilir mi yahu :D

haha :D ben veririm abi işlerim yoluna girsin alıcam ama ileride :D

Laptop son olur nedir hocam tosunuma hemen alak. :D
[MENTION=37974]Alkyone[/MENTION]

Laptop için 600 veririm nakit hocam uygunsa hemen yarın kargolayın alayım. :)

Laptopa karşılık ortalama günlük kazancı 6-7$ olan kanal verebilirim

günlük 2-3 tl kazançlı 1 yıldan fazla adsense bağlı hiçbir problemi olmayan kanal yaklaşık 2 milyon izlenme almış videolar kısa telif riski yok gibi bişey videoların yarısı eşleşenli bu yüzden telif konusunda sıkıntı yaşamazsın üste sana nakit 200 tl de para

Bilgisayar tarafımca alınmıştır kargo bekleniyor.
[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri