Satılık Cep numarası Aveadan

ozgur_himself

Kayıtlı Üye
Numaram 2012 tarihinde vodafondan alınmıştır . 2014 temmuz ayında avea taşınmıştır. kendi adıma kayıtlıdır devredilebilir. Satmak istiyorum almak isteyen varmı fiyatı ucuz 60 :tl (pazarlık payı vardır)

Tel : +90 543 *** 4096 almak isteyen pm tam numara verilir.

Bedava numara varken sana neden 60 tl verelim kardeşim numara çok özel bir numaramı anlamadım.

bedavamı yıllık vergisi de dahilmi bedava olanda bendeki vergisiz

---------- Spam Engelliyici 16:46 ---------- Önceki Mesaj 16:46 ----------

sıfır hat zaten 30-40 tl civarında

pazarlık payı var dedim

---------- Spam Engelliyici 16:46 ---------- Önceki Mesaj 16:46 ----------

Kardeş bedava dağıtıyorlar hatları neden senden birisi alsın?

nerde bedavaymış ?

---------- Spam Engelliyici 16:47 ---------- Önceki Mesaj 16:46 ----------

Ee ne özelliği var bu numaranın.

Yıllık Vergi borcu yok yeni hat alınca yıllık vergi veriyon bunun sadece faturasız aylık vergisi var

Numara cafcaf lı olsa hadi anlıcam da,
satışın müşteriye avantajını anlayamadım.

Para kazanıcam diye Millet, ne satacağını da bilemiyor.

Hocam vergi işini tam bilmiyorum ama avea hat aldım benden ücret vs. almadılar faturasız.Ayrıca yıllık vergisi yok diyorsunuz bu vergi ne vergisi ? Dediğiniz vergi telsiz kullanım ücretimi ?

isteyen alsın isteyen almasın kardeşim konuyu baltalamaya gerek yok

Konuyu anlamadık ki baltalayalım kardeşim.
Aylık vergisi var diyorsun aynı kapıya çıkmıyor mu?

Neyse ben anlamıyorum o vergi işlerinden kendimi bildiğimden beri faturalı hat kullanıyorum. O yüzden çok saçma bir satış ilanı gibi geldi bana.

Hocam vergi işini tam bilmiyorum ama avea hat aldım benden ücret vs. almadılar faturasız.Ayrıca yıllık vergisi yok diyorsunuz bu vergi ne vergisi ? Dediğiniz vergi telsiz kullanım ücretimi ?

Faturalı hat aldığınızda 100 küsür tl vergisi olur. Her ay taksit taksit sizden alınır. O bedava hat diyen şeref yoksunu insana inanıp paranızı kaptırmayın. Hattı aldınız ay bile kapattırmak isteseniz o vergiyi ödemeden kapattırmazsınız.

Hayırlı satışlar kardeşim adamın anlatmak istediği faturalı hat alınca 19 tl diye anlaşıyoruz ya yani bize 50 tl geçiriyorlar. Gidince kart parası ve kart vergisi diyorlar. Sanırım arkadaş kart parası ve vergisini ödemiş satıyor :P

Numara cafcaf lı olsa hadi anlıcam da,
satışın müşteriye avantajını anlayamadım.

Zamaninda 507 666 8 999 numarami 400 TL ye sattim :)
Hadi musteri hizmetleri numarasi gibi bankadan arar gibi arkadaslarimi bile isletiyirdum da bu satilan numaranin ne ozelligi var anlamadim :D

Zamaninda 507 666 8 999 numarami 400 TL ye sattim :)
Hadi musteri hizmetleri numarasi gibi bankadan arar gibi arkadaslarimi bile isletiyirdum da bu satilan numaranin ne ozelligi var anlamadim :D

tek özelliği hiçbir özelliğinin olmaması o sebebiyle fiyat 60 tl

05** 0 128 128
Numaram satilik 200 TL.
200 TL olmasinin sebebi kolay ezberlenebilir ve kulaga hos geldigi icindir :D Pmleri bekliyorum :D :D
Saka bir yana kardesim bende dahil kimse anlamadi konunu seri bir numara degil ozel bi numarada degil neden boyle bir fiyat ortaya koydun.Suan sifir hat almak zaten 40 TL.Yanlis anlama ama saglam bi aciklama yapman lazim.

Camasir Makinesi cihazimdan Tapatalk kullanilarak gonderildi

Herkesin derdi bu oldu herkes merakla gelecek cevabı bekliyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri