Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fiyat fazla değil mi ?
kaç kere yazıcagım kimseye vermedim diyorum neyin kafası bu
O zaman şablona doğrusunu yaz : Kanal Adi : (Pm ile)
bunu gören ne düşünecek başka.
O zaman şablona doğrusunu yaz : Kanal Adi : (Pm ile)
bunu gören ne düşünecek başka.
kaç kere yazıcagım kimseye vermedim diyorum neyin kafası bu
pm alabilir miyim bende?
Hocam bir şeyi merak ettim. Çizgi film buldunuz ve bunu sizden başka kimse bilmiyor sadece 2 bölüm ile bu tbm ile bu sayfa to ile izlenime göre çok iyi para alıyorsunuz.
Bölüm atmak yerine kanalı satıyorsunuz sebebini öğrenebilir miyim acaba sakıncası yoksa.
Konuyu baltalamak için yazmadım yanlış anlama sadece bi merak.
pm'yi napıcan herşey açıkalıcaksan sen atarsın
---------- Mesaj saat 10:54:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:44:33 civarında gönderildi. ----------
Yenii resim eklendi.
bilgisayarım çok yavaş up/down kanser ediyor zaten yeni pc için daha hızlı para biriktirmem lazımama suan beni vazgeçirme noktasına getirdiniz ne yapıyorum ben aynen ya
satmasam daha iyi
Çizgi film kanalı için adsense mi önerirsiniz yoksa partner mi
Yanlış anlama ama bu kanalın 1 ay sonra günde 50 TL kazandırabilir. Yerinde olsam satmazdım. (Ki ucuza satıyorsun bence)
bilgisayarım çok yavaş up/down kanser ediyor zaten yeni pc için daha hızlı para biriktirmem lazımama suan beni vazgeçirme noktasına getirdiniz ne yapıyorum ben aynen ya
satmasam daha iyi
Yani şimdi anladığım kadarıyla acil bir paraya ihtiyacınız yok upload, down için zaten kendi bilgisayarınızı kullanmanız saçmalığın daniskası.
Kendinize en kötü free vds hizmeti veren firmalardan bir vds alıp bir kaç bölümü rahatlıkla atabilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.