Satılık Cnation Kanallar

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

minnos

Kayıtlı Üye
şu anda hazırda 17 adet var kanalların 20 ile 50 arası abonesi 5 ile 15k arası izlenimi var özel url si alınmıs dashboardlar daha alınmamıstır kanallar boş kanal niteliğinde oldugundan satış sablonuna göre yazma gereği duymadım linkleri falan verebilirim sıkıntı yok :)

Adet:35 TL

Diğer partner kanallar için imzadan konumuza bakabilirsiniz.

Haberler BBC mi? BBC hak talebinde bulundu diye parayı vermiyor adamlar, eğer bu partnere girecekler haber kategorisinde çalışacaksa akıllarında bulunsun.. Alacaksanız kategorinizi değiştirin

[MENTION=4325]minnos[/MENTION] Her açıdan temiz iş yapar ve hesapları sağlamdır gönül rahatlığı ile alın

tüm partnerlerin sorunlarını burada konusmanızda pm den konussanız keşke :)
yada forumdaki diğer binlerce konunun herhangi birinde :D

gereksiz mesajlar silinmiştir.satış konusu dışındaki muhabbetleri konusu geçen kategorilerde yapmanızı rica ederim...

hayırlı satışlar...

Haberler BBC mi? BBC hak talebinde bulundu diye parayı vermiyor adamlar, eğer bu partnere girecekler haber kategorisinde çalışacaksa akıllarında bulunsun.. Alacaksanız kategorinizi değiştirin

BBC değil haberler belki arada bir kaç tane vardır ama 1 aydır video atılmıyor kanala gelse hak talebi şimdiye kadar gelirdi sanırım

BBC değil haberler belki arada bir kaç tane vardır ama 1 aydır video atılmıyor kanala gelse hak talebi şimdiye kadar gelirdi sanırım

Yine bos mesaj olarak nitelendirilecek belki ama yazmak zorundayim ki kanal alacaklar ona gore bilerek alsinlar. Hak talebi dedigi sey 3. taraf olarak falan gelmiyor. Simdi sen 1 ay videolari izletiyorsun, odeme kesinlesme vakti dashboardda paran bloke olarak gorunuyor. Sordugundaysa videolar senin degil hak sahipleri hak talebinde bulundu diyolar. Yada yine videolar senin degil o yuzden google geri isteyebilir, o sebepten bekletiyoruz parayi diyolar. Sende en azindan kendi acindan sorun yasamamak adina bence kanallardaki videolari temizle oyle ver. En azindan ilerde boyle bi sorun oldugunda senin basin agrimaz.

Yine bos mesaj olarak nitelendirilecek belki ama yazmak zorundayim ki kanal alacaklar ona gore bilerek alsinlar. Hak talebi dedigi sey 3. taraf olarak falan gelmiyor. Simdi sen 1 ay videolari izletiyorsun, odeme kesinlesme vakti dashboardda paran bloke olarak gorunuyor. Sordugundaysa videolar senin degil hak sahipleri hak talebinde bulundu diyolar. Yada yine videolar senin degil o yuzden google geri isteyebilir, o sebepten bekletiyoruz parayi diyolar. Sende en azindan kendi acindan sorun yasamamak adina bence kanallardaki videolari temizle oyle ver. En azindan ilerde boyle bi sorun oldugunda senin basin agrimaz.

dogrudur basıma hiç gelmedi bu durum ama daha önce Cnation dan 2 defa logolu videoların bulundugu kanaldan ödeme aldım hatta silinen kanalın dahi ödemesini aldım bence sizin basınıza gelmiş bu durum :)

dogrudur basıma hiç gelmedi bu durum ama daha önce Cnation dan 2 defa logolu videoların bulundugu kanaldan ödeme aldım hatta silinen kanalın dahi ödemesini aldım bence sizin basınıza gelmiş bu durum :)

Cnation bu takdikle gecen ay 6000 dolarim üzerine yatti kardesim. Bulasmayim bu networke.

Daha onceden oduyolardi, gectigimiz ay geldi bu yenilik zaten. Benim basima gelen bi durumda degil, su konudan bakabilirsin.

http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/27203-creative-odemeler-kesinlesti-subat-ayi.html

16 sayfa ama kacinci sayfadan sonra sikayetler basliyor emin degilim. Genelde artik logolu olan videolara, dizi, cizgifilm ve filmlere odeme yapmiyorlar. Hatta cocuklarin soyledikleri seyleri duysan dupeduz dolandiricilik yapiyolar ama iste google karismadigindan bisey yapamiyoruz.

Cnation bu takdikle gecen ay 6000 dolarim üzerine yatti kardesim. Bulasmayim bu networke.

Daha onceden oduyolardi, gectigimiz ay geldi bu yenilik zaten. Benim basima gelen bi durumda degil, su konudan bakabilirsin.

http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/27203-creative-odemeler-kesinlesti-subat-ayi.html

16 sayfa ama kacinci sayfadan sonra sikayetler basliyor emin degilim. Genelde artik logolu olan videolara, dizi, cizgifilm ve filmlere odeme yapmiyorlar. Hatta cocuklarin soyledikleri seyleri duysan dupeduz dolandiricilik yapiyolar ama iste google karismadigindan bisey yapamiyoruz.

Ödemeyi alamayan herkese geçmiş olsun inş alabilirler yada daha iyi bir network bulurlar ne diyim :)

Satış devam ediyor herkese iyi forumlar bol kazançlar :)

fiyat & stok güncellenmiştir.
Tanesi 35 Tl
Stok 20 olmustur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri