ne gerek varki ? başvur kabul görürsün . bi kac izlenim al tamamdır aboneye falan bakmıyorlar. yazık o kadar para vermeyin.
yapabiliyorsan kanal başı 5 tl vereyım hocam paramada yazık etmemiş olurum ne dersiniz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne gerek varki ? başvur kabul görürsün . bi kac izlenim al tamamdır aboneye falan bakmıyorlar. yazık o kadar para vermeyin.
yapabiliyorsan kanal başı 5 tl vereyım hocam paramada yazık etmemiş olurum ne dersiniz ?
o fiyata awesome olur kabul edersen ?
o fiyata awesome olur kabul edersen ?
Ben 2 k yla başvurdum almadılar4 kanal alinmistir arkadas güvenilir. Bos kanallari creative nerde kabul ediyor?
280 izlenimli kanalimla basvurdum izlenme cok az diye almadilar.
o fiyata awesome olur dedim bilmiyorum anladınmı ? creative de 15 tl ye satarım ? anladınmı şimdi bunu ? sen fiyat sordun bende cevap verdim anladın mı ?
5 TL niye versin ki size gidip direk başvurur sadece başvurmak yetiyor.
Konu sahibi çok özür dilerim...
4 kanal alinmistir arkadas güvenilir. Bos kanallari creative nerde kabul ediyor?
280 izlenimli kanalimla basvurdum izlenme cok az diye almadilar.
en kolay creative e girmek günlük 80 izlenim yetiyor biraz bekletmek gerek kanalı
atın videoları 5-6 gün sonra başvurun direk alıyor cnation.co dan başvurun
günlük 20 izlenimli kanalı bile soktum direk size davet atıyorlarsa kabul edin, sonra final step mailini yollamıyorlar izlenim düşük diye ama ertesi gün supporta mail atın direk panel onayı geliyor
hocam 80 izlenim istiyorlar ya normal görüntülenmemi yoksa para kazandiran oynatmami.merak ediyorum cünkü adsense e baglamadan creative e sokabiliyorlar kanali satanlar
hocam 80 izlenim istiyorlar ya normal görüntülenmemi yoksa para kazandiran oynatmami.merak ediyorum cünkü adsense e baglamadan creative e sokabiliyorlar kanali satanlar
normal görüntülenme o
şuan 33 olmuş Creative Nation
zoomin kadar iyi değil ama sonuçta yan şirketi bu da
Creative Zoomin in yan şirketi değil tam bağımsız bir Mcn dir
ozaman panel niye aynı yaw ben panel birbirine benziyor diye yan oluşum sanıyordum![]()
Paneli bir script olarak düşünün Creative, Zoomin, Forela aynı paneli kullanıyor fakat farklı farklı şirketlerdir. Örneğin ytpara.com ile r10.net vbulletin forum scriptini kullanıyor![]()
1 Adet dashboard maili hazır kanal var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.