Satılık Creative Nation Partnerli Kanallar

• Kullanıcı r1primo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
4 kanal alinmistir arkadas güvenilir. Bos kanallari creative nerde kabul ediyor?

280 izlenimli kanalimla basvurdum izlenme cok az diye almadilar.

:D 5 TL niye versin ki size gidip direk başvurur sadece başvurmak yetiyor. :)

Konu sahibi çok özür dilerim...

gecende konu vardı 5 tl ye biri kanal satın alıyordu . hata serkanbey de konu açmıştı awesome kanal satın alımı. başvurmaya üşenenler için

4 kanal alinmistir arkadas güvenilir. Bos kanallari creative nerde kabul ediyor?

280 izlenimli kanalimla basvurdum izlenme cok az diye almadilar.

en kolay creative e girmek günlük 80 izlenim yetiyor biraz bekletmek gerek kanalı
atın videoları 5-6 gün sonra başvurun direk alıyor cnation.co dan başvurun
günlük 20 izlenimli kanalı bile soktum direk size davet atıyorlarsa kabul edin, sonra final step mailini yollamıyorlar izlenim düşük diye ama ertesi gün supporta mail atın direk panel onayı geliyor

stok güncellenince ben alabilrim 2 tane.

en kolay creative e girmek günlük 80 izlenim yetiyor biraz bekletmek gerek kanalı
atın videoları 5-6 gün sonra başvurun direk alıyor cnation.co dan başvurun
günlük 20 izlenimli kanalı bile soktum direk size davet atıyorlarsa kabul edin, sonra final step mailini yollamıyorlar izlenim düşük diye ama ertesi gün supporta mail atın direk panel onayı geliyor

hocam 80 izlenim istiyorlar ya normal görüntülenmemi yoksa para kazandiran oynatmami.merak ediyorum cünkü adsense e baglamadan creative e sokabiliyorlar kanali satanlar

hocam 80 izlenim istiyorlar ya normal görüntülenmemi yoksa para kazandiran oynatmami.merak ediyorum cünkü adsense e baglamadan creative e sokabiliyorlar kanali satanlar

Adsenseye bağlamanıza gerek yok fakat para kazanma açık olmalı kanalınızın durumu iyi durumda olmalı.

ozaman panel niye aynı yaw ben panel birbirine benziyor diye yan oluşum sanıyordum :D

Paneli bir script olarak düşünün Creative, Zoomin, Forela aynı paneli kullanıyor fakat farklı farklı şirketlerdir. Örneğin ytpara.com ile r10.net vbulletin forum scriptini kullanıyor :)

Paneli bir script olarak düşünün Creative, Zoomin, Forela aynı paneli kullanıyor fakat farklı farklı şirketlerdir. Örneğin ytpara.com ile r10.net vbulletin forum scriptini kullanıyor :)

eyvallah hocam :D hatta ben çok üye almak için yan şirket açmışlar sanıyordum

1 Adet dashboard maili hazır kanal var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri