Satılık DailyMotion Kanal

• Kullanıcı Homeros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Homeros

Kayıtlı Üye
Not:Alıcı ailevi sebeplerden dolayı vazgeçtiği için satış devam etmektedir.

Kanaldaki videolar 5 farklı portaldan (Twitter , Facebook vs ) tek tek paylaşılmıştır. Aynı portallarda diğer videolarımıda paylaştığım için video linkleri silinmeyecek ,sosyal medya hesapları devredilmeyecektir.
Bu sebeple bazen günlük gelir beklenmedik yükselişler gösterebiliyor. Uzun aradan sonra 3 video attım . Grafikte göreceğiniz gibi anında izlenim x2 arttı.. İlgilenilmesi durumunda günlük 30-50 dolar kazanca bir kaç günde çıkacaktır.
Satış sebebim öncelikle ihtiyaçtır . 10 a yakın kanalım olduğu için hakkını veremiyorum.

Kanal Adı ve Linki : Ödeme sonrası kullanıcı bilgileri verilecektir.
Kanal Abone Sayısı : 1200+
Kanaldaki video sayısı : 700+
Toplam İzlenim : 1 Milyon

Kanal kazançları ve istatistik aşağıdadır.
Aylık ortalama kazancı 500 Dolardır.
İçerisine Nisan sonu itibariyle 500 doları geçen bir bakiye ile birlikte devredilecektir.

Kanal için istediğim fiyat : 3500 tl dir. (Pazarlık sünnettir elbet ama bu kanal pazarlıktan muaftır ;) )

Kanal Ödeme Sayfası : http://i.hizliresim.com/y5XGRM.jpg
Kanal Nisan Gelir : http://i.hizliresim.com/o31dZq.jpg
Kanal günlük izlenim : http://i.hizliresim.com/Pkg7qb.jpg
Aralık 2015 Gelir : http://i.hizliresim.com/ZklB6Z.jpg

Ocak şubat kazançlarını koymadım... o sıralar reklam gösterimleri ile ilgili sıkıntı olduğundan kazanç yoktu.

Son düzenleme:
Pm'den ve skype'tan eklememi istediğiniz bilgileri konu içeriğine ekledim. Israrla link istemeyin. Satın alan arkadaşa direk kanala giriş bilgileri verilecektir.

Kimse almaz ise ben talibim Serkan abi ay sonu ödeme ancak yapabilirim ama.

Maşallah kanalın kazançları çok iyi Serkan abi dizi kanalın var benimde ama reklam gösterimi çok düşük ne önerirsin bana ? alacak arkadaşa hayırlı olsun...

Sağol kardeşim benim...Kısmet herşey.. Bir kaç kişi var ciddi cevap beklediğim.. Oldu ki başka birine nasip oldu... Aynı bu seviyelerde başka bir kanal mutlaka ayarlarım kardeşim merak etme sana ;)

Kimse almaz ise ben talibim Serkan abi ay sonu ödeme ancak yapabilirim ama.

Boşuna yaşıoz bosuna :D Hayırlı Satıslar hocam :)

Skype ye bakarmısın 2 dakıka :) musaıtsen bi selam çak :D bişi sorucam :)

Aynı tür kanallar bendede mevcut. Bu kadar ediyormu yav :) Hayırlı satışlar

Nasıl yani... ayda 1000 dolar kazanç için 3500 tl çok mu riskli yatırım sence...

Gördüğüm aylık 400 500 dolar galiba 1000 değil ve ondan değil yani daily pek güvenmeyen olabilir o yüzden. Yoksa mantıklı yatırım olur. Dailyde gördüğüm şey sadece 2 3 m izlenimi geçince video atmaya devam edince kanal genelde kapanıyor spam olunca. Sebebini hiç bilmiyorum 2 kere yaşadım belki bana özeldir.

Ama daily güzel sağlam kazanç yani ödemede sıkıntı cıkmadıgı sürece ki sanmıyorum pek

Benim en zor günlerimde daily vardı... Daha hiç kanalım kapanmadı..ama kapanalar olmuş.. nasıl çalıştıkalrını bilmediğim için yorum yapamayacam..
Bu kanalı günlük 50 dolara çıkarmak 2 güne bakar... ilgilenmek ile alakalı..
ama şu kesinki yt den çok daha güven veriyor dm kanallar bana..
Hakkımızda hayırlısı bakalım kardeşim...

Son kez aşağıdaki durumdan dolayı güncelliyorum.. Hayırlısı bakalım.
Kanal satılmıştır yazmıştım , Alıcı ailevi sebeplerden dolayı vazgeçtiği için satış devam etmektedir.

Hocam hayırlı satışlar... skype'den yazdım görünce dönerseniz sevinirim

Bütçem uygun olsa kaçırmazdım hocam.. Almayı düşünen varsa bence kaçırmasın serkan hocam ihtiyacı olmasa hiç bir kanalını satmaz..

Dailiydeki videoları otomatik wordprese ekleyen bot varmı piyasada
Iftt.com u inceleyin hocam daily to wp twiter facebook blogger heppsini otomatk yapar ayni sekilde youtubedanda paylasim yapar

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dailiydeki videoları otomatik wordprese ekleyen bot varmı piyasada

daily de rss destegi var bilgidim kadarıyla.rssden içerik çeken botla onları çeker diye düşünüyorum.ama denemedim tabi,tahmin sadece :) ben bunu bilmeden önce r10da birisine bu işi yapıcak bi bot yazdırmıştım 60tlye,boşuna yazdırmışım.o da sorunlu,kullanmıyorum artık zaten...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri