Satılık Dailymotion kanallar

• Kullanıcı ReferXchange
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

ReferXchange

Kayıtlı Üye
Merhabalar
aşağıdaki bakiyeli kanallar teklif usulü satılıktır.

1. 400 tane boş kanal. Teklif gelirse değerlendireceğim. Kanalların hepsine girmedim ama denediklerim hala çalışıyor. eski kanal arayanlar hesap başı fiyat verirse kontrol eder teslim ederim.

2. bakiyeli kanallar (toplu veya minimum 100 dolar ödeme yapılacak şekilde seçilip teklifte bulunulabilir.)
kanallarda son dönem kazançları azdır ve video azdır. (Bir çoğunun geliri yıllar içinde artmıştır ancak 100 dolara ulaşanlar çıkarılmış ve kalanların USD bakiyesi aşağıda yer almaktadır.)

19.05
36.61
43.20
17.21
8.09
28.15
44.94
18.14
23.69
29.86
37.62
12.72
9.14
46.24
13.34
8.15
19.90
35.10
83.02
50.79
37.13
48.43
18.24
36.89
57.68
41.39
45.94
44.11
10.45
0.11
33.10
0.09
0.34
2.88
3.98
3.77
0.90
3.35
48.83

hepsinde küsürat var, küsüratları yazmamışım bir çoğunda. bazıları daha yüksek de olabilir son dönemde girmediğim 5 6 tane olabilir.
1000 dolar civarı toplam bakiye var. Toplu gelene makul bir fiyat olur.

ödeme enparadır. önce ödeme sonra kanal teslimi yaparım. (reon 20 yıllık iyinet 21 yıllık üyeyim aynı nick ile)

Son düzenleme:
Mesajım bulunsun hayırlı satışlar.

Hocam bu hafta çok agresif satarım. mesela şöyle bir kampanya yapayım size. 48 saat için geçerli :)
50 dolar altında geliri olan kanallardan maksimum 150 dolar toplam geliri görünen kanalı 1/2 fiyatına Dolara vereceğim.
50 Dolar üstü kanallarda da 150 dolar üstü toplam geliri olan kanalları 3/5 fiyatına vereceğim.

Bakiyeleri tekrar kontrol etmiyorum tekrar ama az az artmıştır.
ilgililer varsa tekliflerini iletmesini rica ediyorum.
toplu teklifler öncelikli değerlendirilecektir.

kanallar halen satılıktır. bazılarında biraz bakiyeler artmıştır. kanallardan 3 4 tanesi çıktı. geri kalan bakiye yükselmiş ve duruyor.

Hocam Dailymotion'da kazanç durumu nasıl? 1k izlenime kaç $ veriyor?

Hocam inanın hiç bir şey bilmiyorum, yıllar önceki kanallar. bu kanallarla çalışma yapacak kişi için bir başlangıç olur.
içindeki paranın 1/3 üne satacağım toplu alım olursa
mesela 50 usd olan 3 kanalı 50 usd ye satacağım.

Hocam inanın hiç bir şey bilmiyorum, yıllar önceki kanallar. bu kanallarla çalışma yapacak kişi için bir başlangıç olur.
içindeki paranın 1/3 üne satacağım toplu alım olursa
mesela 50 usd olan 3 kanalı 50 usd ye satacağım.

bu hızla kapanmazsa 10 yılda amorti, eder kendini sanırsam

bu hızla kapanmazsa 10 yılda amorti, eder kendini sanırsam

Satın alıp hiç bir şey yapmayacak kişi için 10 yılda amorti etmek de hayal olabilir. alın amorti edin zengin olun demedim hocam. içindeki paranın üçte birine satıyorum. bu işle ilgilenecek bir kişi veya dailymotion ile çalışan birisi varsa alır video yükler kazanç elde eder ve daha kısa sürede 100 usd ye ulaşır. onun dışında işi bilmeyen kişi alsın zengin olsun demedim.

Satın alıp hiç bir şey yapmayacak kişi için 10 yılda amorti etmek de hayal olabilir. alın amorti edin zengin olun demedim hocam. içindeki paranın üçte birine satıyorum. bu işle ilgilenecek bir kişi veya dailymotion ile çalışan birisi varsa alır video yükler kazanç elde eder ve daha kısa sürede 100 usd ye ulaşır. onun dışında işi bilmeyen kişi alsın zengin olsun demedim.

yok bende zaten zengin olsun demedimki amorti edebilir dedim

güzel satışlar dilerim

sağ olun hocam. ama yine bir anlaşmazlık var, şöyle ki. ben amorti etmek için satın alınması uygun demedim, bunun için alınmaz diye de bir önceki mesajımda yazdım uzun uzun ama uzatmak istiyorsanız uzatırız.
Benim yazdığım şey indirimli satıyor olduğum. içindeki paraya göre indirimli diyorum ama bunu alın para kazanın amorti edin vs demiyorum. Adam bu işten para kazanmak istiyorsa dailymotion kanal yapacaksa sıfır kanal açmaktansa benden kanal alıp uğraşabilir. Pasif gelirli kanal satıyorum diye yazsam bana insanları mı dolandırıyorsun geliri yok olan olmuş amorti etmez 10 yılda diyebilirsin. hatta bence bir şey yapmadan 10 yıl değil 20 yılda da amorti etmez. ama adam video atarım ben bu işi yaparım derse de işine gelebilir. Zaten öyle kelepir havada kapn havası ile de yazmadım yani.

yok bende zaten zengin olsun demedimki amorti edebilir dedim

güzel satışlar dilerim

sağ olun hocam. ama yine bir anlaşmazlık var, şöyle ki. ben amorti etmek için satın alınması uygun demedim, bunun için alınmaz diye de bir önceki mesajımda yazdım uzun uzun ama uzatmak istiyorsanız uzatırız.
Benim yazdığım şey indirimli satıyor olduğum. içindeki paraya göre indirimli diyorum ama bunu alın para kazanın amorti edin vs demiyorum. Adam bu işten para kazanmak istiyorsa dailymotion kanal yapacaksa sıfır kanal açmaktansa benden kanal alıp uğraşabilir. Pasif gelirli kanal satıyorum diye yazsam bana insanları mı dolandırıyorsun geliri yok olan olmuş amorti etmez 10 yılda diyebilirsin. hatta bence bir şey yapmadan 10 yıl değil 20 yılda da amorti etmez. ama adam video atarım ben bu işi yaparım derse de işine gelebilir. Zaten öyle kelepir havada kapn havası ile de yazmadım yani.

Merhaba hocam elinizdeki kanallarin bakiyesini güncelleme ihtimaliniz yok mu? 100$ en yakin hangi kanallar var?

hocam burada ilk mesajda belirtilen kanalları kontrol ettim kısa süre önce çoğu son rakamında duruyor.
akşam kontrol edip dönüş yapacağım size

Merhaba hocam elinizdeki kanallarin bakiyesini güncelleme ihtimaliniz yok mu? 100$ en yakin hangi kanallar var?

Konu yıllar sonra aktiftir. İlk mesajda kalan kanalların son bakiyelerini yazdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri