filmler satılmıstır lütfen pm atmayın
Filmlerin hepsi dünya engelinden gecirilmiştir
Günlük en az 300-500 tl arası kazandırma garantisi veriyorum
Alıcı eğer 2 ay sonunda verdiği parayı karşılayamazsa geri kalan parayı iade ediyorum
Kanalları olusturması icin gerekli ince ayrıntılar anlatılacak (etiket baslık vs)
filmlerin yanında filmleri atması icin spamdan kapanma tehlikesi olmayan 15 kanal verilecek
kanalların kapanmaması icin birkaç ipicu verilecek
ünlem gecme ve sonradan ünleme yakalanmama yöntemi anlatılacak
Satma sebebim : bir tanıdığımın 1 hafta sonra düğünü var düğünde ona bir söz verdim bunun icin para gerekiyor.
ilan süresi 3 gündür.
filmler sadece 1 kişiye satılacak.
fiyat 12 bin tldir
ekledi: filmler youtubede olmayan filmlerdir
aşağıdaki adsensedeki filmleri veya kanalları satmıyorum bu örneği sadace kafalarda birseyler olussun diye veriyorum
asağıdaki adsense aynı yöntemle 40 film ile 2 aydır sorunsuz para kazandırmaktadır

Filmlerin hepsi dünya engelinden gecirilmiştir
Günlük en az 300-500 tl arası kazandırma garantisi veriyorum
Alıcı eğer 2 ay sonunda verdiği parayı karşılayamazsa geri kalan parayı iade ediyorum
Kanalları olusturması icin gerekli ince ayrıntılar anlatılacak (etiket baslık vs)
filmlerin yanında filmleri atması icin spamdan kapanma tehlikesi olmayan 15 kanal verilecek
kanalların kapanmaması icin birkaç ipicu verilecek
ünlem gecme ve sonradan ünleme yakalanmama yöntemi anlatılacak
Satma sebebim : bir tanıdığımın 1 hafta sonra düğünü var düğünde ona bir söz verdim bunun icin para gerekiyor.
ilan süresi 3 gündür.
filmler sadece 1 kişiye satılacak.
fiyat 12 bin tldir
ekledi: filmler youtubede olmayan filmlerdir
aşağıdaki adsensedeki filmleri veya kanalları satmıyorum bu örneği sadace kafalarda birseyler olussun diye veriyorum
asağıdaki adsense aynı yöntemle 40 film ile 2 aydır sorunsuz para kazandırmaktadır

Son düzenleme: