Satılık Dünya Engeli Geçilmiş 75 film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Filmlerin hepsi dünya engelinden gecirilmiştir
Günlük en az 300-500 tl arası kazandırma garantisi veriyorum
Alıcı eğer 2 ay sonunda verdiği parayı karşılayamazsa geri kalan parayı iade ediyorum

Kanalları olusturması icin gerekli ince ayrıntılar anlatılacak (etiket baslık vs)
filmlerin yanında filmleri atması icin spamdan kapanma tehlikesi olmayan 15 kanal verilecek
kanalların kapanmaması icin birkaç ipicu verilecek
ünlem gecme ve sonradan ünleme yakalanmama yöntemi anlatılacak

Satma sebebim : bir tanıdığımın 1 hafta sonra düğünü var düğünde ona bir söz verdim bunun icin para gerekiyor.
ilan süresi 3 gündür.
filmler sadece 1 kişiye satılacak.

fiyat 12 bin tldir
asağıdaki adsense aynı yöntemle 40 film ile 2 aydır sorunsuz para kazandırmaktadır

Partnermi adsense mi ?

kardeşim tebrikler işde kanal açma işi budur bendede 11 video var kanal 1 aydır günde 50 tl civarlar bırakıyor başka değişik videoda atacam ama ünlem veriyor yani az ara verdim ben. ama şunu merak ediyorum 75 filmi koydunuz kanala hemen günde 200 250 tl bırakıcak şekilde izlemeye başlıyormu

Filmlerin hepsi dünya engelinden gecirilmiştir
Günlük en az 300-500 tl arası kazandırma garantisi veriyorum
Alıcı eğer 2 ay sonunda verdiği parayı karşılayamazsa geri kalan parayı iade ediyorum

Kanalları olusturması icin gerekli ince ayrıntılar anlatılacak (etiket baslık vs)
filmlerin yanında filmleri atması icin spamdan kapanma tehlikesi olmayan 15 kanal verilecek
kanalların kapanmaması icin birkaç ipicu verilecek
ünlem gecme ve sonradan ünleme yakalanmama yöntemi anlatılacak

Satma sebebim : bir tanıdığımın 1 hafta sonra düğünü var düğünde ona bir söz verdim bunun icin para gerekiyor.
ilan süresi 3 gündür.
filmler sadece 1 kişiye satılacak.

fiyat 12 bin tldir
asağıdaki adsense aynı yöntemle 40 film ile 2 aydır sorunsuz para kazandırmaktadır

hacim yanlis anlama hayirli satislar dilerim
ben youtubede olmayan filmi 10 dolara aliyorum :)

ülke ismini sadece alıcıya söyleyebilirim

ünlem sorununu gecme ve sonradan ünleme yakalanmama yöntemini de anlatıyorum alıcıya

3-4 aydır ünlem sorunum olmadı

bak güzel kardşeim bu filmleri satıp para akzanmak istiyorsan akıl alır bi fiyat söle biri çıksın alsın bu forumda kimse 12 bin TL vermez...Nasıl garanti verirsen ver ama o para iyi para çıkarıp vermez kimse...şu kadarını söliyim ben 10 gündür 40-50 film attım partnere şuanda temiz 20 videom var 40-50 daha atarsım 10 günde olur temiz 50 film ....

ama senın filmlerin hazır belli fiyatını 2-3 bin tl ye düşürsen alıcı kardşeim (şahsi düşüncem)

[MENTION=8895]palipleten[/MENTION]
pmden cevap alamyınca yazmak istedim :)

kardeşim bişey soracam bende Dünya Engeli geçiriyorum bu kezde üçüncü eşleşene takılıyorum.

ör : PHARRELL WILLIAMS Happy (Official Video 2013) müzik

Senden ricam sadece kullanmış olduğun program söylermisin.

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION]

Senden ricam sadece kullanmış olduğun program söylermisin.

Filmlerin dünya engelini geçseniz bile 45-50k izlenimden sonra yine dünya engeli geliyor . Benimde bu şekilde bir kanalım var, bu sistemde bir kanal almak isterseniz bu riski göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim .

riski sevenler alabilir. şahsen o riski göze almam. ne malum iki gün sonra kanalın patlamayacağı.

[MENTION=8355]serce[/MENTION]
youtubeden ses kaldır bölümünü kullanabilirsin

ben o kadar arama yapıyorum yt de hep videolar 301+ da kalmış sadece sabit görüntü şeklinde video koymuşlar, hiç sağlam bi kanal görmedim daha çok merak ettim şimdi ya :D nasıl filmlerki acep

[MENTION=8895]palipleten[/MENTION],
videoların görüntülerinde bozulma var mı yok mu?

riski sevenler alabilir. şahsen o riski göze almam. ne malum iki gün sonra kanalın patlamayacağı.

garanti veriyorum
muhtemelen 1 ayda 12 bin tl yi cıkaracaktır(ne olur ne olmaz 2 ay diyorum ben)

2 ay sonra 10 bin tl kazandım diyelim
ben de geriye kalan 2 bin tlyi iade ediyorum
üstelik kanalları ve filmleri de almıyorum :)

şu ana kadar cok garantili kanal sattım
Allaha şükür hiç birinin kanalı kapanmadı
ben de garanti kurallarını hiç uygulamadım

Malına güvenen garanti verir

Camtasia ve benzeri programlarla video'yu izlenemeyecek bir şekile getiremezseniz dünya engeli ve görüntü eşleşeni aşamazsınız ama özel botlarla orjinal video fazla manipule edilmeden ve orjinaline sadık kalınarak geçilebilir. Öyle botları da satın almak için dört haneli rakamları gözden çıkarmanız gerekir.

Öncelikle hayırlı satışlar hocam (alıcı değilim) sadece ilgilenen arkadaşlara yardımcı olması açısından sorum olacaktı.

*Diyelim birisi ile anlaştınız. Videoları kanalına yükledi vatandaş. Yarın birgün videolara uyarı veya telif geldi, Bu arkadaş aynı videoları tekrar yükleyip kapanan kanaldaki gibi aynı oranda kazanmaya devam edebilir mi?

*Yoksa ben videoyu sattım kanalı aktif ettim alan naparsa yapsınmı olacak (youtube her geçen gün yeni bir sistem çıkartıyor. Bugün yapılan şey yarın işe yaramıyor bazen)

Hayırlı satışlar.

hayırlı satışlarda çok istiyorsun kardeşim fiyat. Garantiyi nasıl verebiliyorsun onu da anlamadım. Kanallar kapanırsa ne olacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri