satılık film sitesi 2 tane botlu süper botlar

xSnox

Kayıtlı Üye

merhaba arkadaşlar lisans için görüşme yapılır ben fazla anlamıyorum alırken adam bana baya bilgi attı (bot değil sitenin) hepsini atarım gerekli olan istediğinizbilgilerde sölersiniz (fazla bilgim yok ondan yazdım) film sitesini pm ile veriyorum fiyat verenler lütfen konu altı yada pm isterlerse skype:MoveDFuck ulaşabilirler iyi günler

film sitesinin 75 tl oldu tema doğru düzgün olmadığı için

merhaba arkadaşlar lisans için görüşme yapılır ben fazla anlamıyorum alırken adam bana baya bilgi attı (bot değil sitenin) hepsini atarım gerekli olan istediğinizbilgilerde sölersiniz (fazla bilgim yok ondan yazdım) film sitesini pm ile veriyorum fiyat verenler lütfen konu altı yada pm isterlerse skype:MoveDFuck ulaşabilirler iyi günler

hit bilgisi? hic bi reklam sirketinden geliri var mi? ne zaman acildi? kac tane film ekli? film aciklamalari ozgun mu yoksa internetten c/p mi alindi? hic bi bilgi vermemissin ki.

hit bilgisi? hic bi reklam sirketinden geliri var mi? ne zaman acildi? kac tane film ekli? film aciklamalari ozgun mu yoksa internetten c/p mi alindi? hic bi bilgi vermemissin ki.

191 tane film var alan kişi inceler siteyi atarım fazla anlamıom 0 reklam analize bağlıyalı 2 en fazla 3 gün oldu galiba bakim analize 10 dkda 191 tane film yükledim bot süper

---------- Mesaj saat 14:24:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:21:46 civarında gönderildi. ----------

191 tane film var alan kişi inceler siteyi atarım fazla anlamıom 0 reklam analize bağlıyalı 2 en fazla 3 gün oldu galiba bakim analize 10 dkda 191 tane film yükledim bot süper

Spam sekilde film yuklersen oyle o site hayatta hitlenmez.Afedersin o haliylede 5 kurus para etmez acikcasi.Piyasada rekabeti yuksek bi site aciyorsan digerlerinden bi farkin olmali.Bunuda ozgunlukle saglayabilirsin ancak.Yoksa dakikalar icinde binlerce c/p film,konu,oyun eklemek mumkun.

Spam sekilde film yuklersen oyle o site hayatta hitlenmez.Afedersin o haliylede 5 kurus para etmez acikcasi.Piyasada rekabeti yuksek bi site aciyorsan digerlerinden bi farkin olmali.Bunuda ozgunlukle saglayabilirsin ancak.Yoksa dakikalar icinde binlerce c/p film,konu,oyun eklemek mumkun.
hit lenıo valla :( 191 film siler yeniden yüklerseniz

hit lenıo valla :( 191 film siler yeniden yüklerseniz

Ben daha onceden beri aktif olan bi site sanmistim.Bos siteyi napayim? :D Onu kurmasi zaten basit is wp ise.Blogspotsa dahada kolay.Ayrica Tahamata tema olmasi lazim,ne kadar odedin acaba tema icin?

Ben daha onceden beri aktif olan bi site sanmistim.Bos siteyi napayim? :D Onu kurmasi zaten basit is wp ise.Blogspotsa dahada kolay.Ayrica Tahamata tema olmasi lazim,ne kadar odedin acaba tema icin?
temaya paramı :( alıcaklar zaten bot için alırlar fazla pahalıyada satmıycam

temaya paramı :( alıcaklar zaten bot için alırlar fazla pahalıyada satmıycam

Botlar zaten temayla birlikte gelmiyor mu? Bildigim kadariyla Tahamata temasini aliyorsun,onun icinde botlarda dahil.Ayrica sendeki tema tahamatanin hangi temasi?

xsnox kusura bakmada ben senin ne yaptığını anlamıyorum kardeş,sürekli birşeyler alıp satıyorsun 100 tane bu tip alım satım başlığın var ama nerden aldığın kime sattığın belirsiz,hayır bir işi bilerek yaparsın istersen bin tane satış yap anlarım am youtube bot alıyorsun 2 gün sonra satıyorsun vds ile birlikte,film sitesi almışsın neden aldığını bile bilmiyorsun satıyorsun ilginç yani.

Ayrıca bu şekilde para etmez siten,r10 da taş gibi hiti olan film siteleri kaçtan gidiyor bir bilsen.

xsnox kusura bakmada ben senin ne yaptığını anlamıyorum kardeş,sürekli birşeyler alıp satıyorsun 100 tane bu tip alım satım başlığın var ama nerden aldığın kime sattığın belirsiz,hayır bir işi bilerek yaparsın istersen bin tane satış yap anlarım am youtube bot alıyorsun 2 gün sonra satıyorsun vds ile birlikte,film sitesi almışsın neden aldığını bile bilmiyorsun satıyorsun ilginç yani.

Aynen,bence bi yerlerden wa*ez bulup satmaya çalışıyo ama bilemiyorum hakkını almayalım

aldığım fiyatı alıcıya yazıcam :)

Arkadasim kimden ne kadara aldigini soyle,aldigin sahsin bilgilerini bana ulastir.Temanin sahibine ileteyim.Yoksa suan senin yaptigin seyde suc.Eger ki bu sekilde siteyi satmaya kalkarsan zaten ben temanin sahibine ulasip durumu bildiricem.Bildirmesem bile er yada gec o adam zaten farkeder bunu.Lisansli temayi ucret odemeden kullaniyosun,yaptigin sey yanlis.Kimden aldiysan herseyi geri iade et.Paranida geri al.

yok ya öyle günahını da almayalım kimsenin,ben dikkatimi çektiği için sordum çok fazla işporta tarzı alım satım yapmaya çalışması ilgimi çekti.film sitesi satıyrsa insan en azından bilir neyin ne olduğunu böyle domates gibi satılmaz:D

Aynen,bence bi yerlerden wa*ez bulup satmaya çalışıyo ama bilemiyorum hakkını almayalım

wa*ez ney? ***** mi ney anlamadım

---------- Mesaj saat 14:55:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:24 civarında gönderildi. ----------

Arkadasim kimden ne kadara aldigini soyle,aldigin sahsin bilgilerini bana ulastir.Temanin sahibine ileteyim.Yoksa suan senin yaptigin seyde suc.Eger ki bu sekilde siteyi satmaya kalkarsan zaten ben temanin sahibine ulasip durumu bildiricem.Bildirmesem bile er yada gec o adam zaten farkeder bunu.Lisansli temayi ucret odemeden kullaniyosun,yaptigin sey yanlis.Kimden aldiysan herseyi geri iade et.Paranida geri al.

skype ekle yzam:movedfuck

---------- Mesaj saat 14:57:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:55:02 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca bu şekilde para etmez siten,r10 da taş gibi hiti olan film siteleri kaçtan gidiyor bir bilsen.

değişkliği seviom botu satmak istedim çünkü başka birşey alıcaktım ayıp değilmi böle yazman hani yanlış anlamada ne sattığım kimseyi ilgilendirmez işime yaramıorlarki satıyorum :)

Degisikligi sevmek aldigin siteyi ayni gun satmak mi oluyor? afedersinde burda en azindan aldigin fiyatin 3-5 ustune saticaktin,kimseyi kandirmaya gerek yok.War*z oldugundan dolayi eminim cok ucuz fiyata almissindir zaten.Siteyi aldigin sahistan geri odeme iste.

Tahamata v3 Css3, HTML5 Wordpress Film Teması > Taxonomy > Gelişmiş Admin Paneli - Google Fan Webmaster Forum

Al bu temanin asil sahibinin konusu.

skype adreside : sogugumsana

Adami ekle,sana site yapan adamin bilgilerini bu sahsa ulastir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri