SATILIK: FULLSCREEN partner kanal! Bilgiler içeride

M
  • Kullanıcı murat644
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
M

murat644

Guest
Günlük izlenim : +200 bin
Abone : 954.038
Kanal günlük kazancı : min : 200$ - maks : 16k$
Kanal 2006 yılında açılmıştır.
FULLSCREEN partnerliğindedir, partner ödemeleri ve günlük gelirler düzenlidir.

Kanal ile ilgili kafama belirli bir fiyat yok teklifleri değerlendiriyorum özel mesaj yoluyla tekliflerinizi belirtebilirsiniz arkadaşlar. Kanal içeriği ve kanal ile ilgili bilgiler sadece alıcıya verilecektir anlaşma sağlandıktan sonra.

Kanalin varligini ve gercek sahibi oldugunuzu bir admine onaylatin, ondan sonra teklif verebilirim.

Resim koysanda inandirici olsa? Yoksa yukarida yazdigin bilgileri socialbladeden bulmak 2 dakika surmez.

özgün mü spammı hiçbir bilgi yok böyle bir kanal olduğuna eminmisiniz ?

Günlük 16K dolar ? Sen kendindemisin ? Böyle kazancı olan bir kanalıda satışa çıkartıyorsun. :D:D:D:D:

Ya iyi bir acemi dolandırıcısın,Yada kafayı yemişin :D

Kanal ilgili resim koyabilirmisiniz ?

Ben koyayım onun yerine :D Gidişli gelişli bir kanaldır.Fazla trafik yokdur gelen geçen rahat gider genişdir.:D:D:D:D

B2C670C88273FA8A65BE0E26ED9E9EA6.jpg

Son düzenleme:
resim yok bir şey yok bende bir konu açayım bari günlük 50k$ gelirli kanal satılık millet iyice ne yapacağını şaşırdı

resim yok bir şey yok bende bir konu açayım bari günlük 50k$ gelirli kanal satılık millet iyice ne yapacağını şaşırdı
Ya resim koydukya niye kızıyorsunuz. :D:D:D:D:

Bu arada gerçek çıkarsa varya atın beni bu forumdan..Ama bunuda atın :D kafayı yemişdir bu kadar büyük kazançlı bir kanalı satıyorsa.

Buyuk ihtimalle socialbladei yeni ogrenen troll yada dolandirici.

dediğine uyan fullscreen de bir tane kanal var ve o kanal 2010 yılında açılmış dostum. niyetini öğrenelim senin anlat dinliyoruz :)

3 mesaj diyorsunda olaya bak şimdi.

Arkadaşın profildeki yaşı 23.
Kanal 6 yıllıkmış, 23-8=15

Yani bu arkadaşımız 15 yaşında tesadüfen açtığı kanal ile bugün milyoner olmuş ve bunun farkına yeni varmış.Parada çok gelince insana işte ne yapacağını şaşırıyor genç yaşda hemen satılığa çıkarmış..:D:D:D

Alıcı varmı ? Çookkk alıcı var ama KANAL yok olay burda kopuyor işte :D:D:D:D:D

Bence şey yapalım, arkadaş 1 gün içinde kanal sahibi olduğunu [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] a kanıtlayamadığı takdirde kendisini banlayalım. Aksi takdirde tekliflere devam edelim. Gerçek hayatta ya da sözleşme ile vb. belki alım satım yapacak vardır. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] alabilir örneğin uygun bir fiyata satılırsa. O nedenle 1 gün içinde Burak'a kanıtlar ulaştırılsın, ilgilensin ;)

Mesaj sayısı 3 alacak arakdaslar dikkatli olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri