satılık gelirli garantili mn kanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

palipleten

Kayıtlı Üye
Kanal Kategorisi : film
Kanal Dili : alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : ocak 2015
Abone Sayisi :400+
izlenim Sayisi : 250k
Kanalinizda UYARI Varmi :yok. bir videoda eşleşen var. isterseniz onu silebilirsiniz. diğer videolara hit gelmesi için silmiyorum
Kanalinizin Gunluk Kazanci : şimdlik 4-5 dolar. bugün quiz ile olan erişimini kestim. bir hafta içinde günlük gelir 10 dolara yaklaşır

Kanal Satis Fiyatiniz : 1200 tl (iki aylık gelirine)

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : bugün quiz ile olan erişimini kestim. bir hafta içinde günlük gelir 10 dolara yaklaşır diye tahmin ediyorum cünkü normalde bu izlenime 10-15 dolar vermesi gerekir
eğer günlük gelir bir hafta içinde 10 dolara yaklaşmazsa ücretin 3te birini iade edecem
kanalın dasboardı hala alınmamıstır. 10 gün önce mnye bağlanmıstır
kanal parasını cıkarana kadar garantilidir.

Son düzenleme:
Küçük resimleri ne güzel kapatmışsın öyle. :D

Hayırlı satışlar.

2.filmi anladım :) geçen aylarda ortalam ne kadar kazandırdı

2.filmi anladım :) geçen aylarda ortalam ne kadar kazandırdı

valal hocam ben pek kanalalrı takip edip hangi kanal ne kadar kazandırıyor diye bakan biri değilim
şimdi gecen ayki izlenime baktım 250 dolar civarı kazandırmıstır heralde

Son düzenleme:
hayırlı satıslar papip osman garantisiz kanal satmaz zaten :P

ciddi alıcıyım hocam son oluru pm atar mısın?
Pazarlık sünnettir ;)

Kanal Kategorisi : film
Kanal Dili : alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : ocak 2015
Abone Sayisi :400+
izlenim Sayisi : 250k
Kanalinizda UYARI Varmi :yok. bir videoda eşleşen var. isterseniz onu silebilirsiniz. diğer videolara hit gelmesi için silmiyorum
Kanalinizin Gunluk Kazanci : şimdlik 4-5 dolar. bugün quiz ile olan erişimini kestim. bir hafta içinde günlük gelir 10 dolara yaklaşır

Kanal Satis Fiyatiniz : 1200 tl (iki aylık gelirine)

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : bugün quiz ile olan erişimini kestim. bir hafta içinde günlük gelir 10 dolara yaklaşır diye tahmin ediyorum cünkü normalde bu izlenime 10-15 dolar vermesi gerekir
eğer günlük gelir bir hafta içinde 10 dolara yaklaşmazsa ücretin 3te birini iade edecem
kanalın dasboardı hala alınmamıstır. 10 gün önce mnye bağlanmıstır
kanal parasını cıkarana kadar garantilidir.

gösterim ve izlenim süresi normalin üstünde güzel kazanç elde eder alacak arkadaş. benimde bu tarz bi quiz kanal var

İmdb de olmayan film [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] de vardır :D

hayırlı satışlar hocam :)

Bi zamanlar baya kanal almıştım sonuna kadar sözünün arkasında duran sağlam bi arkadaş hayırlı satışlar

Bi zamanlar baya kanal almıştım sonuna kadar sözünün arkasında duran sağlam bi arkadaş hayırlı satışlar

tesekkür ederim hocam
garanti vermemdeki amaç millet benden kanal aldıktan sonra zarara ugradığında arkamda küfür veya beddua edilmesini engellemektir. bu dünyada o para benden çıkmazsa öbür dünyada kesin çıkar

ve bu forumda yaptığım en iyi iş "garantili kanal satış" işlemini baslatmıs olmamdır.
hangi kanal satış konusuna girsem altta mutlaka garanti var mı sorusunu görüyorum
bunu yapabildiğim için oldukça mutluyum

bu arada kanal satılmıstır arkadaslar

Kanal satılmış, lakin Osman arkadaşımız sözünün sonuna kadar arkasında duran biridir. Ben de 5500tl lik kanal almıştım ve kanallar bir süre sonra kapandı. sağolsun arkadaş hiç "ık, mık, gak, guk" demeden zararımı telafi etti. Forumda çok kişiden kanal aldım, belki 30k tl lik kanal almışımdır ama Osman Bey gibi kanallarının arkasında dimdik duranını görmedim. Allah razı olsun. Başarılarını ve kazancını daim etsin [MENTION=8895]palipleten[/MENTION]

Kanal satılmış, lakin Osman arkadaşımız sözünün sonuna kadar arkasında duran biridir. Ben de 5500tl lik kanal almıştım ve kanallar bir süre sonra kapandı. sağolsun arkadaş hiç "ık, mık, gak, guk" demeden zararımı telafi etti. Forumda çok kişiden kanal aldım, belki 30k tl lik kanal almışımdır ama Osman Bey gibi kanallarının arkasında dimdik duranını görmedim. Allah razı olsun. Başarılarını ve kazancını daim etsin [MENTION=8895]palipleten[/MENTION]

Keske herkes bu arkadas gibi adam olsa..

[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] film sektöründe zirveye gelmeme vesile olan arkadaşımdır.. Sıkıntı yaşamazsınız, hayırlı satışlar, osman kardeşim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri