Satılık Gelirli Partner Kanalı

Fizyoterapist

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Satıldıktan Sonra
Kanal Kategorisi : Yabancı Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 1 Kasım 2014
Abone Sayisi : 1336
izlenim Sayisi : 536.524
Kanalinizda UYARI Varmi : serinin bozulmaması açısından 3.taraf olan videoları silmedim. Dünya engeli ve Topluluk uyarısı asla almamıştır.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 20$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Adsız.jpg
Kanal Satis Fiyatiniz : 2.000$
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalla ilgili istediğiniz capsları koyacağım. Kanalımı araba satın almak için gerekli ücreti toparlamak için satıyorum. Kanal partner kanaldır. %50 kesinti yapmaktadır. Abone sayısı arttıkça kesinti azalıyor bu partnerde. Telifli kanalların ödemesini dahi yapan bir partner. O yüzden partner ismi de sadece alıcıya özel olacak onun için açıktan yazmıyorum. Kanal kapanırsa ücret iade edilir mi diye bir şey söz konusu değildir. 100 gündür telif vs gelmedi ama gelme ihtimali tabikide vardır. Kategori ve çalışma stilim sizde olacağı için aynı videoları tekrar yükleyebileceksiniz. Alakasız soruları kesinlikle cevaplamayıp direkt report edeceğim. Sadece ciddi alıcılar soru sorsun lütfen.

Analty Performans Son 28 günlük Caps;
Adsız.jpg

Analty Performans Son 90 günlük Caps;
son 90 gün.jpg

Son düzenleme:
Gereksiz postlar silinmistir [MENTION=10318]Fizyoterapist[/MENTION] ve arkadaslar baltalayici ve gereksiz post atmayalim lutfen aksi taktirde cezai islem uygulamak zorunda kalacagim

%50 kesinti yazmışsın kardeşim o zaman kanal günde 10$'dan hesap ediceksin öyle partnerde kanalım olacağına silerim kanalı valla

Gereksiz postlar silinmistir [MENTION=10318]Fizyoterapist[/MENTION] ve arkadaslar baltalayici ve gereksiz post atmayalim lutfen aksi taktirde cezai islem uygulamak zorunda kalacagim

Benim postum oldukça normal bir yorumdu. Her gördüğünü sileceksen..

öncelikle hayırlı satışlar aylık kazanç 800$ ki eskiden bu kadar bile değilmiş %50 kesinti 400$ siz bunu 2k$a satıyorsunuz 5 aylık geliri eder bu bence bir daha gözden geçirin hocam

şu an bulunduğu partnerden çıkartılabilse ileriye yönelik güzel bir kanal, fiyat kanal için değil ama 3 aylık bir içerik için güzel bence. hangi partnerde acaba ?

öncelikle hayırlı satışlar aylık kazanç 800$ ki eskiden bu kadar bile değilmiş %50 kesinti 400$ siz bunu 2k$a satıyorsunuz 5 aylık geliri eder bu bence bir daha gözden geçirin hocam

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Şuan ki fiyat benim ihtiyacım olan fiyattır. Ciddi alıcılarla pazarlık yapılacaktır mutlaka.

Kanal Adi : Satıldıktan Sonra
Kanal Kategorisi : Yabancı Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 1 Kasım 2014
Abone Sayisi : 1336
izlenim Sayisi : 536.524
Kanalinizda UYARI Varmi : serinin bozulmaması açısından 3.taraf olan videoları silmedim. Dünya engeli ve Topluluk uyarısı asla almamıştır.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 20$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Ekli dosyayı görüntüle 676
Kanal Satis Fiyatiniz : 2.000$
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalla ilgili istediğiniz capsları koyacağım. Kanalımı araba satın almak için gerekli ücreti toparlamak için satıyorum. Kanal partner kanaldır. %50 kesinti yapmaktadır. Abone sayısı arttıkça kesinti azalıyor bu partnerde. Telifli kanalların ödemesini dahi yapan bir partner. O yüzden partner ismi de sadece alıcıya özel olacak onun için açıktan yazmıyorum. Kanal kapanırsa ücret iade edilir mi diye bir şey söz konusu değildir. 100 gündür telif vs gelmedi ama gelme ihtimali tabikide vardır. Kategori ve çalışma stilim sizde olacağı için aynı videoları tekrar yükleyebileceksiniz. Alakasız soruları kesinlikle cevaplamayıp direkt report edeceğim. Sadece ciddi alıcılar soru sorsun lütfen.

Analty Performans Son 28 günlük Caps;
Ekli dosyayı görüntüle 676

Analty Performans Son 90 günlük Caps;
Ekli dosyayı görüntüle 677

Kanal satış politikanız, % 50 kesinti dahil. içindeki tutar + 1 aylık kazancı olmalıdır. Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri