Satılık Gelirli Quiz Network Kanalı

hommate01

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Partner: QuizGroup
Kanal Kategorisi : Uzak Doğu
Kanal Dili : Uzak Doğu
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 12 Mayıs 2015
Abone Sayisi :1k+
izlenim Sayisi : 628.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : çok değişken kullandığım kategori yaz tatilini girdiğinden kazanç düşmüştür(günlük 30 tl) yoksa normalde 60-70 tl den aşağı bırakmaz bazen 130 tl yi bile buluyor

Bu Kategoriyi Hep Çalıştım hep ekmeğini yedim halende yiyorum çok emek verdim hiç telif yemedim sadece bi kere botla çalıştığım için spama yakalandım onun dışında hiç kapanmadı

Kanal Fiyatı:8000 tl +1 Ay Telif+1 Ay İçinde Spamdan Kapanırsa Ücretin 2000 tlsini geri iade ederim ayrıca alan kategoriyi alır

Telif Riski yok ise son 6 aylık verileri görebilir miyim.Eğer telif yoksa düşünebilirim.Genelde 3. ayın sonunda telif geliyor çünkü.

Telif Riski yok ise son 6 aylık verileri görebilir miyim.Eğer telif yoksa düşünebilirim.Genelde 3. ayın sonunda telif geliyor çünkü.

Kanal 12 mayista acildi onceki kanalda 3 ay dayandi spama yakalandi botla killanmistm bu kanali ise hep manuel ve ozel bir calismayla hazirladm

hocam gercekten beni yanlis anlamayin hicbir kanala bu yorumu atacagimi dusunmezdim ama
kanalin 67 gunluk kazancini bakin 67 gunluk kazancinin hepsinden ortalama aliyorum gunluk 60 tlye geliyor ki son 13 temmuzdan bu yana 40tlnin uzerine bile cikamamis

kanal su sekilde iken kanalin parasi 8000 tl yani bictiginiz fiyat 8-9 normalde ama 6 ay bile desek 6 ayda youtube kanalindan rio yani 6 ay sonra kazanmak sizcede fiyat yuksek degilmi

fiyatta ciddi bir duzenleme yapmaniz lazim hocam cunku benim yorumumum kat kat sert sekli ile fiyat hakkinda yorum alicaksiniz :)

cunku kanalin genellikle son gunlerdeki kazandiklarina bakilarak alicilar kanali aliyor son gunler dusuk ise kanala yuksek fiyat bictirmez hee songunler yuksekse son 15 gun cok dusukmuste son 10 gun yuksek diye fiyati yuksek soyleyemezmisinmis :D

yani herturlu alici bahanesini buluyor fiyat dusurmek icin kanalin son gunde yuksek kazansada az kazansada saticinin istedigi aklindaki fiyata satamiyor cogu zaman :)

benzer ozellikte kanalim var ki ben bile 3te birini felan istiyorum oyuzden hocam sizin icinde biraz duzenleme yapsaniz daha iyi olur sahsi fikrim hocam lutfen kotu algilamayin ama gercekten o fiyata burda bunu alicak 1tane uye yok malesef. sorun sizde degil yani :)

Bence tl değil dolar kazançlarini paylaşın bu yaniltici olabiliyor sonuçta parayi dolar olarak çekiyoruz

hocam gercekten beni yanlis anlamayin hicbir kanala bu yorumu atacagimi dusunmezdim ama
kanalin 67 gunluk kazancini bakin 67 gunluk kazancinin hepsinden ortalama aliyorum gunluk 60 tlye geliyor ki son 13 temmuzdan bu yana 40tlnin uzerine bile cikamamis

kanal su sekilde iken kanalin parasi 8000 tl yani bictiginiz fiyat 8-9 normalde ama 6 ay bile desek 6 ayda youtube kanalindan rio yani 6 ay sonra kazanmak sizcede fiyat yuksek degilmi

fiyatta ciddi bir duzenleme yapmaniz lazim hocam cunku benim yorumumum kat kat sert sekli ile fiyat hakkinda yorum alicaksiniz :)

cunku kanalin genellikle son gunlerdeki kazandiklarina bakilarak alicilar kanali aliyor son gunler dusuk ise kanala yuksek fiyat bictirmez hee songunler yuksekse son 15 gun cok dusukmuste son 10 gun yuksek diye fiyati yuksek soyleyemezmisinmis :D

yani herturlu alici bahanesini buluyor fiyat dusurmek icin kanalin son gunde yuksek kazansada az kazansada saticinin istedigi aklindaki fiyata satamiyor cogu zaman :)

benzer ozellikte kanalim var ki ben bile 3te birini felan istiyorum oyuzden hocam sizin icinde biraz duzenleme yapsaniz daha iyi olur sahsi fikrim hocam lutfen kotu algilamayin ama gercekten o fiyata burda bunu alicak 1tane uye yok malesef. sorun sizde degil yani :)
Ben kanalin gunluk geliri su kadr su kdr demedim neyse onu yazdim gereken aciklamayida yaptim kanal 3 ayda parasini cikaracak seviyede dizileri basladigi zaman ayrica alan kategoriyi aliyor 6 aydir ekmegini yiyorum ayrica 1 ay telif garantisi 1 ay flag garantisi veriyorim 2 bin tlsini geri veriyorum sattigimin malim arkasndayim bu aydan gelecek olan 1200 tlde onun olacak daha napim sence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri