satılık gmailler

adsense724

Kayıtlı Üye
Satılık 8-9 yıllık gmail hesapları

Satılık 8-9 yıllık eski gmail hesapları adet fiyatı 2 tl'dir. Eski bilgisayar kasamda buldum sınırlı sayıdadır.
Whatsap: 08503031042

merhaba ben size yazamıyorum bana yazar mısınız

whatsapp: +447438884991

Arkadaş üyelik açar açmaz hemen gmail satışı yazmış bence dikkat et [MENTION=26651]frax1[/MENTION]

whatsapp niye 0850? :) zaten yeni üyelerin hesap satışı bu yüzden yasak [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Arkadaş üyelik açar açmaz hemen gmail satışı yazmış bence dikkat et [MENTION=26651]frax1[/MENTION]

önce kanalları almadan ödeme yapmıyorum zaten hocam yeni üyelere. arkadaşta gerçekten eski kanal varsa muhtemelen eski üyedir. ya banlanmıştır yada şifre kaybetmiştir falan (bütün iyi niyetimle :) bugün pozitif kalktım yataktan)

---------- Spam Engelliyici 12:02 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

whatsapp niye 0850? :) zaten yeni üyelerin hesap satışı bu yüzden yasak [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

eğer ciddiyse arkadaşı anlayabiliyorum gürhan hocam. gecenin üçünde telefonum çalıyor. birine bişi mi oldu diye yataktan sıçrıyorsun, adam 10 adet eski gmail var elimde alacakmısın diye soruyor. :( sırf bu yüzden numara kapattım ben. eski konularıma bakarsanız 0552 428 28 .. idi numaram. sırf bunun için yıllarca kullandığım numaramı kapattım

Son düzenleme:
niye dolandırıyım hocam hayırdır yani önceden veriyorum zaten

arkadaş whatsappdan yazdı.
önce elimde 30-40 hesap var dedi.
100 adet altındaki adetleri alamam dedim.
5 dakika sonra kanallar hazır diye geldi, 100 adet.
tamam alayım dedim hesapları önden.
tamam ama vermek için ekmek parası 30 tl at dedi.
atamam önce kontrol ederim dedim. bu sitede belki milyon liralık ticaretim oldu benim. sen kimsin?
arkadaş bıktım dolandırmaktan baştan hesapları vermem dedi ve beni engelledi.
burnuma kötü kokular geliyor;)

arkadaş whatsappdan yazdı.
önce elimde 30-40 hesap var dedi.
100 adet altındaki adetleri alamam dedim.
5 dakika sonra kanallar hazır diye geldi, 100 adet.
tamam alayım dedim hesapları önden.
tamam ama vermek için ekmek parası 30 tl at dedi.
atamam önce kontrol ederim dedim. bu sitede belki milyon liralık ticaretim oldu benim. sen kimsin?
arkadaş bıktım dolandırmaktan baştan hesapları vermem dedi ve beni engelledi.
burnuma kötü kokular geliyor;)

++++++

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri