Satılık Günlük 15 dolar civarı bırakan gelirli quiz kanal

kazmerkaya

Kayıtlı Üye
satılmıştır

satılmıştır

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar fiyat gerçekten çok iyi :)

Fiyatın neresi çok iyi acaba ? İyiyse o zaman neden almıyorsunuz? Yorum olsun diye mi yazıyorsunuz anlamıyorum. Kanal son 8 gündür birşeyler kazandırmaya başlamış ve şu aralar quiz kanallar kapanan kapanana. Günlük 15 dolar kazandırsa bu ay 450 kazandıracak içerde 160 var ortalama 600 dolar yapıyor ve kesintiyle ele geçen 480 dolar. Bu bile 1500 lira yapmıyor ki kanalı satın alan adamın bu parayı alması için en az 15 ocağa kadar beklemesi gerekiyor. Konuyu da baltalamış olabilirim ama gerçekle böyle. Bu zamanda böyle kanala 1500 tl bence verilmez. Fiyatta birşeyler yapılırsa hem alıcı hemde satıcı açısından iyi olur.

Fiyatın neresi çok iyi acaba ? İyiyse o zaman neden almıyorsunuz? Yorum olsun diye mi yazıyorsunuz anlamıyorum. Kanal son 8 gündür birşeyler kazandırmaya başlamış ve şu aralar quiz kanallar kapanan kapanana. Günlük 15 dolar kazandırsa bu ay 450 kazandıracak içerde 160 var ortalama 600 dolar yapıyor ve kesintiyle ele geçen 480 dolar. Bu bile 1500 lira yapmıyor ki kanalı satın alan adamın bu parayı alması için en az 15 ocağa kadar beklemesi gerekiyor. Konuyu da baltalamış olabilirim ama gerçekle böyle. Bu zamanda böyle kanala 1500 tl bence verilmez. Fiyatta birşeyler yapılırsa hem alıcı hemde satıcı açısından iyi olur.

Baltalama o zaman zaten kanal daha da kazandıracak belli hem kategoriyide alıyorsun.

hocam zaten kanal kasımda nerden baksan 500 bırakıyor son 8 gündür artışa geçmiş olması da yeterli bu kanalı bundan 5 ay önce satsa bu fiyata havada karada alırdı insanlar 5 ay önce 3 aylık fiyatına veriliyordu kanallar + içindeki paraya boş kanal bile 50 60 liradan giderken şu sıralar bu fiyat gayet normal hocam :)

hocam zaten kanal kasımda nerden baksan 500 bırakıyor son 8 gündür artışa geçmiş olması da yeterli bu kanalı bundan 5 ay önce satsa bu fiyata havada karada alırdı insanlar 5 ay önce 3 aylık fiyatına veriliyordu kanallar + içindeki paraya boş kanal bile 50 60 liradan giderken şu sıralar bu fiyat gayet normal hocam :)

Hocam kesintiyle beraber 400 lira bile bırakmıyor :) Dediğiniz gibi bundan 5 ay önce satsa idi. 5 ay önce ile şuan içinde olduğumuz durum çok farklı. Kanal arkadaşın, istediği fiyatı biçer ama bu fiyata satamayacağını söylüyorum. Hem alıcı hemde satıcı için karlı olmadıktan sonra ticaretin anlamı ne :)

Baltalama o zaman zaten kanal daha da kazandıracak belli hem kategoriyide alıyorsun.

Kanal daha da kazandıracak belli derken ? Yarın kapanmayacağının garantisini veriyorsan alayım kanalı. Her neyse daha fazla arkadaşın konusunu kirletmek istemiyorum. Sadece yorum yaparken boş değil de düşünerek yazmanız için sizi alıntıladım. İyi geceler.

Hocam kesintiyle beraber 400 lira bile bırakmıyor :) Dediğiniz gibi bundan 5 ay önce satsa idi. 5 ay önce ile şuan içinde olduğumuz durum çok farklı. Kanal arkadaşın, istediği fiyatı biçer ama bu fiyata satamayacağını söylüyorum. Hem alıcı hemde satıcı için karlı olmadıktan sonra ticaretin anlamı ne :)

Kanal daha da kazandıracak belli derken ? Yarın kapanmayacağının garantisini veriyorsan alayım kanalı. Her neyse daha fazla arkadaşın konusunu kirletmek istemiyorum. Sadece yorum yaparken boş değil de düşünerek yazmanız için sizi alıntıladım. İyi geceler.

Hiç bir kanalın garantisi yok içerik senin olmadığı sürece, tartışmaya gerekte yok.

Amacım konuyu baltalamak değil yanlış anlaşılmasın ama ben spam kanalların satılmasını çok anlamlı bulmuyorum.Sonuç da biliyorsunuz bu işin garantisi yok.Bu işi siz başlattıysanız sizin devam ettirmeniz daha mantıklı olacaktır.Hele ki bu sıkıntılı günlerde bu tarz bir sorumluluğun alınması çok riskli.

arkadaşlar konu dışı yazanları report edeceğim kanal benim istediğim fiyat yazarım kimseyi ilgilendirmez. spam kanal satılmasını yanlış bulanlarda ilgili bölüme konu açıp orda paylaşsınlar fikirlerini lütfen. herkese saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri