Satılık Günlük 20$ Gelirli Partner Kanal

• Kullanıcı kasap77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Ayın 14'nün Verisi gelmiştir.
İzlenim: 3169 - 27 gün 18 saat
Gelir: 30.13 $

Ayın 15'nin verisi gelmiştir.
İzlenim: 2900
Kazanç: 29$

Görseller güncellenmiştir.

Ayın 16'sının verisi gelmiştir.
İzlenim: 2700
Kazanç: 25.01 $

Görseller , açıklamalar bütün bilgiler güncellenmiştir.
Ayın 17'si kazanç 32 $'dır.

Ayın 18'nin verisi gelmiştir.
İzlenim : 3030
Kazanç : 31.93 $

Neden satiyosunuz ki.zaten o parayi alicaksiniz biraz bekleyerek.

Neden satiyosunuz ki.zaten o parayi alicaksiniz biraz bekleyerek.

Hocam o vakit gelmeden nakite ihtiyacım var.
Şubat Ödemesi -> 20 dolar Nisan 15Te yatacak.
Mart Ödemesi -> Gelirler bu seviyede devam ettiği takdirde -> 370-400 dolar arası bir rakam gelecek. mayıs 15te yatacak.

Mayıs 15ten önce nakit lazım.

Ayın 20'sinin verisi gelmiştir.

İzlenim: 2888
Kazanç: 28.09 $

kardeş adsensenin ödeme yapmadan 1 saat önce banladığı, partnerlerin kapanan kanallara ödeme yapmadığı ve belli süre kullanıp kullanıp attığı ve ne dersen de ödemelerde sıfır garanti olan bir zamanda sen bu parayı bırak bu istediğinin üçte birine dahi satamassın.
mantıken zaten düşünülecek olsa, herkez paraya ihtiyacım var diyor, kimse o kadar geliri olan bir kanalı o fiyata satmaz, demem o ki senin dediğin fiyata da satmaz satamaz. alacak olan kişinin ya çok parası vardır katagoriyi öğrenecektir yada bu işi bilmiyordur.
amacım satışı engellemek değil bu işe yeni girmiş hevesli olan bilgisiz arkadaşları bilgilendirmek. benim zamanın da azım çok yandı başkalarının yanmasın.

kardeş adsensenin ödeme yapmadan 1 saat önce banladığı, partnerlerin kapanan kanallara ödeme yapmadığı ve belli süre kullanıp kullanıp attığı ve ne dersen de ödemelerde sıfır garanti olan bir zamanda sen bu parayı bırak bu istediğinin üçte birine dahi satamassın.
mantıken zaten düşünülecek olsa, herkez paraya ihtiyacım var diyor, kimse o kadar geliri olan bir kanalı o fiyata satmaz, demem o ki senin dediğin fiyata da satmaz satamaz. alacak olan kişinin ya çok parası vardır katagoriyi öğrenecektir yada bu işi bilmiyordur.
amacım satışı engellemek değil bu işe yeni girmiş hevesli olan bilgisiz arkadaşları bilgilendirmek. benim zamanın da azım çok yandı başkalarının yanmasın.
Hocam, nacizane dusunceniz icin tesekkur ederim. Ama bilinki istenilen fiyatin 3te 2 sini verenler oldu. Biraz daha fazlasini verenlerde oldu. Ben vermedim :) Icinde bulundugumuz durum sikintili. Bunu herkes biliyor. Sirf bunu yuzunden kanalimi ederinin altinda bir degerde satamam. Elinde sonunda kanal kapansa dahi ben bu parayi alacagim. Maddi olarak durumum sıkışsa dahi bir sekilde yolunu bulup idare edecegim. Ki yinede degerinin altinda bir degere satiyorum. Cunku bu kategoride bulunup atilabilecek daha icerik var. Velhasil kelam sakladigim gizledigim bir durum da yok. Her sey ortada. Saygilarimla..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayın 22'sinin Verisi Gelmiştir.

İzlenim: 2962
Kazanç: 31.69 $

Ayın 24'nün verileri gelmiştir.

Kazanç : 28.5 $

Görseller güncellenmiştir.

Ayın 26'sının verisi gelmiştir.

Kazanç : 23 $

İzlenim 2750

Bugün gene bir düşüş var sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri