Satılık Günlük 250-300 TL Gelirli Kanal

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
4.000 tl veririm adsensedeki para sana kalsın istersen skpye pm at

Fiyat düştü. Önce ödemeyi yapacak olan arkadaşa 4900 TL'ye vereceğim kanalı. Para peşinde koşmak istemiyorum. Güven amaçlı alıcıya şahsım ile ilgili bilgileri verebilirim. Kanalın ismini, linkini öğrenmek isteyenler lütfen rahatsız etmesinler.
Kanal Adi : Sadece Alıcıya
Kanal Kategorisi : Çizgi Film
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 12 Ekim
Abone Sayisi : 200 (günlük25-30 abone geliyor)
izlenim Sayisi : 100.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalın Bağlı Olduğu Ağ: Adsense
Kanalın içerisinde mevcut para: 1000 tl civarı
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 250-300 TL.
Kanal Satis Fiyati: 4900 TL ( Garanti isterseniz fiyat değişir)

Not: Yukarıdaki bilgiler adsenseten aldığım eş zamanlı bilgilerdir. Aşağıda ekran görüntüsünü paylaştığım istatistikler kanal istatiskleri olduğu için 3 gün geriden gelmektedir.

Açıklama; Lütfen Okuyunuz Öyle Yorum Yapınız:
Evet şimdi diyeceksiniz ki kanal birden bir patlama yapmış bundan dolayı riskli olabilir. Ben de zaten bundan dolayı bu kadar yüksek getirisi olan kanala bu kadar uygun fiyat veriyorum. Ben yazıyorum ki buraya lütfen aynı şeyleri konu altına yazıp kirletmeyiniz..
Kanalı adsense bağlayalı 1 hafta oldu ondan dolayı adsensete 1 haftalık kazanç görünüyor sadece.
Ay sonuna kadar bu kanalın sağlam kalması durumunda zaten satış fiyatını çok rahat çıkartacaktır. belki de daha fazlası kazandırabilir.
Partnere sokup vietnam gibi ülkelere engel koyarak flaglara sahte teliflere karşı önlem alabilirsiniz.
Ekran Görüntüleri:
1 - Hızlı Resim
2 - Hızlı Resim
Adsense - Hızlı Resim
4 - Hızlı Resim
5 - Hızlı Resim

Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçsin.

Tel: 0534 572 6823

İyi Satışlar Hocam :)

http://www.ytpara.com/16748/yokdahaneler.html@yokdahaneler güncel kazançları da paylaşırsan hocamın dediği gibi iyi olur :)

Son düzenleme:
Daha once bu sekilde kanalin kapatildi buyuk ihtimal.simdide kapatilcagini dusundugun icin hemen satiyosun.halbuki 1 ay dayanip fazlasini alacaksin.aklima bu geldi.

Abi çok iyimiş yaa günlük 250-300 TL. diyor adam ya valla helal. Hayırlı satışlar.

Kanalın 1 aylık kazancı yoksa kanal satışı zaten yasak. kanalın ederi bu durumda 30 tl oluyor. yanilmiyorsam kural bu

13 14 15 16 günlerin kazancı niirde :) yapıştır gelsin

valla ben de bekliyorum ama hala güncellenmedi 13-14-15-16 kazanç analyticsleri :D

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

Daha once bu sekilde kanalin kapatildi buyuk ihtimal.simdide kapatilcagini dusundugun icin hemen satiyosun.halbuki 1 ay dayanip fazlasini alacaksin.aklima bu geldi.

bu kategoride öyle bir şey olduysa allah belamı versin. olmadıysa seni bildiği gibi yapsın... neden sattığımı bilmiyorsun konuşma. ayrıca senin ettiğin laf ahlaki değil. daha önce telif yediğim kategoriyi satacak kadar ******** değilim..
konumu bu şekilde baltaladığın için de yönetimin yaptırımı olması lazım ki aklınız başınıza gelsin...

Benim kaçırdığım biryer mi var nerde günlük 250-300 kazanç.. Bu ay patlamış kanal ve en yüksek yt resminde gördügüm kadarıyla 35 dolar kazanmış ayın 12 sinde... zaten son bir haftada kazanmaya başlamış..

2 - Hızlı Resim

Bence:
Günlük kazanç = son üç ayda kazandığı miktar / 91

Forum kurallarınca:
Günlük kazanç = son 30 gün boyunca kazandığı miktar / 30

bunları dikkate alınız lütfen konularınızda kanal tanıtırken ;)

Zaten 14,15,16 sı güncellenince günlük kazanç miktarları kaç olduğunu grafiklerden görecek insanlar, günlük kazancı 250-300 tl demek mümkün değil yine de.

14'ünde 250 tl kazandırdı. Derseniz tamam; ancak günlük kazancı o demek değil.

Benim kaçırdığım biryer mi var nerde günlük 250-300 kazanç.. Bu ay patlamış kanal ve en yüksek yt resminde gördügüm kadarıyla 35 dolar kazanmış ayın 12 sinde... zaten son bir haftada kazanmaya başlamış..

2 - Hızlı Resim

hocam 4 gündür analytics kazanclar guncellenmiyor. sizde durum farklı mı acaba? ondan dolayı adsense capsi koydum. birazdan onu da güncellicem zaten.

valla ben de bekliyorum ama hala güncellenmedi 13-14-15-16 kazanç analyticsleri :D

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

bu kategoride öyle bir şey olduysa allah belamı versin. olmadıysa seni bildiği gibi yapsın... neden sattığımı bilmiyorsun konuşma. ayrıca senin ettiğin laf ahlaki değil. daha önce telif yediğim kategoriyi satacak kadar ******** değilim..
konumu bu şekilde baltaladığın için de yönetimin yaptırımı olması lazım ki aklınız başınıza gelsin...
Bu ne ki daha neler neler yaziliyo.aklima geleni yazdm.hakarette etmedm düşüncem bu .az para degil sonucta.1 ay oldumu kanal.o zaman sabret fazlasini al.ne insanlar var piyasada.kimseye guvenemezsin.

2 - Hızlı Resim

Güncelledim hocam adsensi.

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:20 ----------

Bence:
Günlük kazanç = son üç ayda kazandığı miktar / 91

Forum kurallarınca:
Günlük kazanç = son 30 gün boyunca kazandığı miktar / 30

bunları dikkate alınız lütfen konularınızda kanal tanıtırken ;)

Zaten 14,15,16 sı güncellenince günlük kazanç miktarları kaç olduğunu grafiklerden görecek insanlar, günlük kazancı 250-300 tl demek mümkün değil yine de.

14'ünde 250 tl kazandırdı. Derseniz tamam; ancak günlük kazancı o demek değil.

Haklısınız abi :) bir daha ki konumda söz dikkat etcem :) son 4 gundur 250-330 tl arası şu anda.

istatistikler çok iyi ama bu sayfa BGBG ve gösterim BGBM çok artması sıkıntı doğuruyormuydu acaba ?

böyle bi kanal almıştım sonra elimde patladı. adam bağlamamıs adsense ye sonra birden artınca satmaya karar vermiş. bende aldım. 1 ay sonra patladı. çizgi film risk işi. risk sevenler değerlendirebilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri