iptal 
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam skypee alabilirmiyim
Formda o kadar kanal sattım max spam kanalı 2 aylık garantisine sattım genelde 40 günlük kazancına satıyorum ne diyelim .. Hayırlı satışlar olsun hocam![]()
Formda o kadar kanal sattım max spam kanalı 2 aylık garantisine sattım genelde 40 günlük kazancına satıyorum ne diyelim .. Hayırlı satışlar olsun hocam![]()
hocam dediğiniz gibi isteyen istediği fiyata satar garanti verip vermiceği kendi tercihidir ama kimse kimsenin hayrına almıyo satmıyo herkes kendi yolunda AŞ herkese bol kazançlarhttps://www.ytpara.com/normal-kanal...ce-eslesenli-cizgi-film-kanali-satliktir.html yanlış anlamayın ama onay almayan yani gelirsiz kanalıda 20 k ya satıyorsunuz ?
satışlarda isteyen istediği fiyata satar hocam
hocam dediğiniz gibi isteyen istediği fiyata satar garanti verip vermiceği kendi tercihidir ama kimse kimsenin hayrına almıyo satmıyo herkes kendi yolunda AŞ herkese bol kazançlar
aynen böyle gereksiz komuşmalardan kaçınalım konu sahibi hayırlı satışlarhaklısınız hocam herkesin kendi tercihi.konulara denecek tek şey hayırlı satışlar.
bizleri ilgilendirmez yorum yapmamız doğru değil.
https://www.ytpara.com/normal-kanal...ce-eslesenli-cizgi-film-kanali-satliktir.html yanlış anlamayın ama onay almayan yani gelirsiz kanalıda 20 k ya satıyorsunuz ?
satışlarda isteyen istediği fiyata satar hocam
Kanal Satış Fiyatım : 20k ( pazarlık vardır fiyatı yüksek tuttum )
şu yazdığımı dikkatli okursan sevinirim evet fiyatı yüksek tuttum zaten kanal 20k etmez 10-15k arasına satarım . Formda kaç tane teklif geldi ama kabul etmedim. Yine formdan bir arkadaş 8k verdi yine satmadım . Kafasını kullanıp değerlendirecek arkadaş emin ol kanalın parası 2-3 ayda çıkartır ve sonraki aylar kazandığı para kendisine kalır . Zaten kanalı satan arkadaşın sattığı fiyat beni de ilgilendirme istediği fiyata satar. Ama sen durduk yere alıntı yapıp bana bu şekilde cevap vermen yanlış. Ne bana karışa bilirsin ne de arkadaşa... (Alıntı yapmazsan sevinirim)
Arkadaşa tekrardan hayırlı satışlar diyorum ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.