Satılık Günlük 40-50$ Getirili Quiz Kanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_tmrci

Kayıtlı Üye
Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya (çizgi değil)
Kanal Dili : Alıcıya
Abone Sayısı : 1k küsür
izlenim Sayısı : 130 -150k
Kanalınızda UYARI Var mı : Hayır
Kanalınızın Günlük Kazancı : 40-50$
Kanal Satış Fiyatınız : 9000 TL
Kanalda Kaç Video Var: 15-25 arası (1 nisan'dan bu yana video yüklenmedi.)

edit:

Son düzenleme:
[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] nerdesin :D
259

Gördüm yazmayım dedım yazmayım dedım ama şeytan diyor ac bı konu dun 100$ getırmıs ıcerıgı 10 gunluk kanalı koy 15.000 TL den satışa :D

Ben anlamıyorum ya , wallahı anlamıyorum :D Susuyorum :)
[MENTION=20687]forexim[/MENTION]

evet hocam sen de haklısın ama konuda belirttim aynı zamanda alan içeriği almış olacak ki aynı içerikten 5 aydır çalışıyorum telif görmedim öyle söyleyeyim.

Evet bende koyarım istersen günlük 150$ kazançlı kanal 15 bin fiyat ama o tarz kanalımızda var ama bende sen de biliyorsun ki daha çok o tarz kanalları vurkaç amaçlı yapıyoruz en azından ben öyle yapıyorum.

konu da da belirttim bu kanal vurkaç kanalı değildir diye...

Kanal daha önce hiç 50$ görmemiş bile. 15'inden sonra 60-70 dolar görür diyip varsayımla da kanal satılması etik değil.

Son düzenleme:
evet hocam sen de haklısın ama konuda belirttim aynı zamanda alan içeriği almış olacak ki aynı içerikten 5 aydır çalışıyorum telif görmedim öyle söyleyeyim.

Evet bende koyarım istersen günlük 150$ kazançlı kanal 15 bin fiyat ama o tarz kanalımızda var ama bende sen de biliyorsun ki daha çok o tarz kanalları vurkaç amaçlı yapıyoruz en azından ben öyle yapıyorum.

konu da da belirttim bu kanal vurkaç kanalı değildir diye...

Bende diyorum kı hocam bak üstte de arkadas yorum atmıs zaten ''Bu fiyata bu kanal bu şekilde satılmaz'' he illaki satabilirsin saygı duyuyorum ama kanalın günlük kazancı da bu şekilde hesaplanmaz ...

Forumda ne kadar eski üye varsa , ne kadar bu işi bilen üye varsa sattıkları kanallara bak ''GÜNLÜK'' diye tabir ettikleri rakam ''En az 1 aydır öyledir'' veya aylık kazanc bölunmus ve ''Günlük Kazanc Cıkarılmıs'' şekilde satmaktadır ...

Güncel içerik , Sağlam içerik , Vurkaç ta değil talip olursan sana 5.000 TL ye verebilirim ... Vurkaç olmadıgını da alınca görursun ...

Buyur seninki 50$ benımkısı 100$ gelırlı ozaman :)

1yvEEB.png

Son düzenleme:
Bende diyorum kı hocam bak üstte de arkadas yorum atmıs zaten ''Bu fiyata bu kanal bu şekilde satılmaz'' he illaki satabilirsin saygı duyuyorum ama kanalın günlük kazancı da bu şekilde hesaplanmaz ...

Forumda ne kadar eski üye varsa , ne kadar bu işi bilen üye varsa sattıkları kanallara bak ''GÜNLÜK'' diye tabir ettikleri rakam ''En az 1 aydır öyledir'' veya aylık kazanc bölunmus ve ''Günlük Kazanc Cıkarılmıs'' şekilde satmaktadır ...

Güncel içerik , Sağlam içerik , Vurkaç ta değil talip olursan sana 5.000 TL ye verebilirim ... Vurkaç olmadıgını da alınca görursun ...

Buyur seninki 50$ benımkısı 100$ gelırlı ozaman :)

1yvEEB.png

yok hocam saol güncel içerikle uğraşamıyorum zamanım olmuyor. Evet güncelde o değeri görmek çalışırsan kolay ama güncel için sabır lazım süreklilik lazım bende o yok. İsteyen olursa bende güncel ama vurkaç olmayan içerikli kanal satabilirim ki satmaya gerek yok arayan arkadaş girer malum sitelerden birine ordan Prime time seçer bi ay takibini yapar sabreder kazanır. :)

---------- Spam Engelliyici 14:44 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

ilgilenen Arkadaşlar konu ayın 20si gibi güncel verilerle tekrar açılacaktır. Arkadaşlar haklı kazanç şu an istenilen seviyede değil .konuyu ayın 20 sinde güncel kazançla yeniden açacağız inşallah

hocam konuyu kilitler misin [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION]dan şikayetçiyim satış baltaladi :D:D:D
280

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri