Kanal Adi : Sadece Alıcıya
Kanal Kategorisi : Sadece Alıcıya
Kanal Dili : ingilizce (Abd Ağırlıklı)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 20 Mayıs 2018
Abone Sayisi : 1700
izlenim Sayisi : 30k civarlarında. Toplam izlenim süresi 300.000 dakika üzerinde
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanalda herhangi bir uyarı yoktur
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 2 gün önce adsenseye bağlandı test ettiğime göre günlük 50-60 lira civarında
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıda eklendi
Kanal Satis Fiyatiniz : 3000 TL >>2800 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal kendime ait listelerim tarafından izletilerek gerekli izlenim seviyesine ulaştığında
1k abone çekildi ve adsenseye bağlandı.Tam randımanlı olarak bugün kazancını net öğrenebildim ve aşağıya adsense görüntüsü ekledim
herhangi bir garanti veremiyorum. şu an ederinde bir fiyat belirlediğime inanıyorum. ortalama 2 aylık kazancına gidecek.
ufak bir pazarlığım olabilir. herkese bol kazançlar.
Not: Güncel bir içerik değildir. Eski dizilerden bir kanaldır. Toplam video sayısı 25 civarı ve ortalama video uzunlukları 30 dk civarındadır.

Kanal Kategorisi : Sadece Alıcıya
Kanal Dili : ingilizce (Abd Ağırlıklı)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 20 Mayıs 2018
Abone Sayisi : 1700
izlenim Sayisi : 30k civarlarında. Toplam izlenim süresi 300.000 dakika üzerinde
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanalda herhangi bir uyarı yoktur
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 2 gün önce adsenseye bağlandı test ettiğime göre günlük 50-60 lira civarında
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıda eklendi
Kanal Satis Fiyatiniz : 3000 TL >>2800 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal kendime ait listelerim tarafından izletilerek gerekli izlenim seviyesine ulaştığında
1k abone çekildi ve adsenseye bağlandı.Tam randımanlı olarak bugün kazancını net öğrenebildim ve aşağıya adsense görüntüsü ekledim
herhangi bir garanti veremiyorum. şu an ederinde bir fiyat belirlediğime inanıyorum. ortalama 2 aylık kazancına gidecek.
ufak bir pazarlığım olabilir. herkese bol kazançlar.
Not: Güncel bir içerik değildir. Eski dizilerden bir kanaldır. Toplam video sayısı 25 civarı ve ortalama video uzunlukları 30 dk civarındadır.

Son düzenleme: