YTuBeR
Yasaklanmış
Kanal Adi : (Sadece Alıcıya)
Kanal Kategorisi :Vine Compilation - Funny
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : 3.222 (Organik)
Günlük Gelen Abone: 50-60
izlenim Sayisi : 628.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Günlük 2 TL
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Eklendi
Kanal QuizGroup'a Bağlıdır.
Kanal Satis Fiyatiniz : 250 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal 24 Kasım 2013 yılında açılmış 2k Video 8-9 ay önce atılmıştır!. Yaklaşık 1 ay öncede 4 tane video atılmıştır. Kanalı güncellemek amacıyla. Kanaldaki en çok izlenen 6-7 video eşleşene düşmüştür Abone kasıyor diye silmedim Videolar 8 aylıkdır Telif sıkıntısı yok.
Not: Kanal güncel vine comp. funny için 1e1 dir. Satma nedenim bugun freedomdan darbe yedim. Üniversite harcımı yatırıcakdım eksigim var 250 TL.
Yoksa satma gibi bi fikrim hiç olmadı Güncel videolar atıp kullanmayı düşünüyordum.
Kanal Kategorisi :Vine Compilation - Funny
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : 3.222 (Organik)
Günlük Gelen Abone: 50-60
izlenim Sayisi : 628.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Günlük 2 TL
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Eklendi
Kanal QuizGroup'a Bağlıdır.
Kanal Satis Fiyatiniz : 250 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal 24 Kasım 2013 yılında açılmış 2k Video 8-9 ay önce atılmıştır!. Yaklaşık 1 ay öncede 4 tane video atılmıştır. Kanalı güncellemek amacıyla. Kanaldaki en çok izlenen 6-7 video eşleşene düşmüştür Abone kasıyor diye silmedim Videolar 8 aylıkdır Telif sıkıntısı yok.
Not: Kanal güncel vine comp. funny için 1e1 dir. Satma nedenim bugun freedomdan darbe yedim. Üniversite harcımı yatırıcakdım eksigim var 250 TL.
Yoksa satma gibi bi fikrim hiç olmadı Güncel videolar atıp kullanmayı düşünüyordum.