Satılık Kadın İçerikli Site
Site Adresi: PM
İstenilen Fiyat: 250 Lira (Fiyat konusunda anlaşabiliriz.)
Sitenin Aylık Getirisi: Reklam Konulmadı.
Sitenin Kategorisi: Kadın
Günlük Tekil Hit Sayısı: 80+
Satışa Hosting Dahilmi?: İstenirse verilebilir. Kendine özel ipsi vardır.
Banlı Olduğu Sponsor: Bilinen yok.
Banlı Olduğu Arama Motoru: Bilinen yok.
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Wordpress
Domain isimtescilde kayıtlıdır. 1.5 ay civarı süresi bulunuyor. Host güzel hostingdedir. Kendine özel ipsi var. Hostu daha 5-6 süresi var.
Özel Notlar: Siteyi geçen yıl açmıştım. Yazıların tamamını ben ve kız arkadaşım yazdı. Yani olabildiği kadar özgündür. Sitenin teması lisanslıdır. Forumda satışı yapılan Fullsense temasıdır. Elimde çok fazla site var ve birazda paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Seo çalışması vs. yapılmadı. Biraz ilgilenilirse hitleri yükselecektir. Siteyi içindeki 100 yazı ve tema fiyatına satıyorum. Yazıların bazıları 1000 kelimeye 10-15 tanesi 500 kelimeye yakındır.
Site Adresi: PM
İstenilen Fiyat: 250 Lira (Fiyat konusunda anlaşabiliriz.)
Sitenin Aylık Getirisi: Reklam Konulmadı.
Sitenin Kategorisi: Kadın
Günlük Tekil Hit Sayısı: 80+
Satışa Hosting Dahilmi?: İstenirse verilebilir. Kendine özel ipsi vardır.
Banlı Olduğu Sponsor: Bilinen yok.
Banlı Olduğu Arama Motoru: Bilinen yok.
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Wordpress
Domain isimtescilde kayıtlıdır. 1.5 ay civarı süresi bulunuyor. Host güzel hostingdedir. Kendine özel ipsi var. Hostu daha 5-6 süresi var.
Özel Notlar: Siteyi geçen yıl açmıştım. Yazıların tamamını ben ve kız arkadaşım yazdı. Yani olabildiği kadar özgündür. Sitenin teması lisanslıdır. Forumda satışı yapılan Fullsense temasıdır. Elimde çok fazla site var ve birazda paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Seo çalışması vs. yapılmadı. Biraz ilgilenilirse hitleri yükselecektir. Siteyi içindeki 100 yazı ve tema fiyatına satıyorum. Yazıların bazıları 1000 kelimeye 10-15 tanesi 500 kelimeye yakındır.
Son düzenleme: