Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
video sayısı kaç acaba?
konu baltalamak gibi olmasın ama 14 temmuzda 1 k gösterime 11 lira yazarken 2 gün sonra 30 k izlenime neden 25 tl? :O ve hocam 3 gün 20 lira yazdı diye kanal ortalamasını nasıl 20 tl olarak baza aldınız ?aşağıda ortalaması 7 tl olarak yazıyor.
hocam özgün kanalı bağlamadan önce de hiç 20 tl kazandırmamış ki.ortalama 3-4 tl getirisi var. neyse hocam hayırlı satışlar.
Eskiden kanal satmanın bir adabı vardı. son 30 günün kazancı 30a bölünür ortalaması alınırdı. Ona göre 1 aylık fiyatına kanal verilirdi.
Şimdilerde 3 günlük patlayan kanalı 30 gün kazandırıyormuş gibi satıyor insanlar. çok yazık
kanalı Alıcak kişi bu kanaldan ne kazanıcak kardesm bana acıklarmısın konuyu okuduysan ? bu arada eskiden demişsin 2016 üyeligi daha dün almıssın madem eskisin cift hesap yasak oldugunuda bilmiyormuydun ?
2013ten beri takip ediyorum forumu.
Ayrıca kanal satıyorum diyorsun adsense raporlarını koymuşsun. Adsense i satıyor musun satmıyor musun belli bile değil. Para kime gidecek o da belli değil
Hocam hayırlı geceler detaylı p.m'nizi ve pazarlığınızı bekliyorum.
136 lira 3-4 lirayla birikti hocam sende haklısın![]()
Tabi tabi 100 lirası zaten özgün kanalı bağlayınca olmuş belli 136 nın nerden geldiği![]()
Hayırlı satışlar hocam..Arkadaşlara cevap veriyorsun ama haklı oldukları yerler var..Özgün kanalı bağladığın 2,5 gün toplanan 60 küsür lira ile birlikte toplam 136 lira olmuş ve siz bu para alıcıya gidecek diyorsunuz..Bi kere bu yanlış..Youtube analitics resimlerini atarsanız daha sağlıklı olur satış açısından.
özgün kanalın kazancı 5 lira civarı hocam onuda konuda belirttim 20 nin küsürleri özgün kanaldan gelen olarak sayıyorum30k 10 lira bile kazandırmıyor mantıklı gelmiyormu
türkçe içerik 25 lira hic almadım özgünden su gune kadar
)
arkadaşım sen yazma bu konuya cidden yenisin algılama problemin var raporlar ortada..
Hayırlı satışlar hocam..Arkadaşlara cevap veriyorsun ama haklı oldukları yerler var..Özgün kanalı bağladığın 2,5 gün toplanan 60 küsür lira ile birlikte toplam 136 lira olmuş ve siz bu para alıcıya gidecek diyorsunuz..Bi kere bu yanlış..Youtube analitics resimlerini atarsanız daha sağlıklı olur satış açısından.
Birader doğru söylüyosun raporlar ortada.ortalama 2 senedir takip ediyorum. Satılan kanallar ortada. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Sıkıntı yok ben ayrılırım konudan sıkıntı yok biraderim.önce satış şablonlarını oku gör ondan sonra sat. Hayırlı satışlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.