Satılık Kanal

cloudenq

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Sadece Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 9 Kasım
Abone Sayisi : 930
izlenim Sayisi :250k
Kanalinizda UYARI Varmi :yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 45-50$ arası
Kanal Satis Fiyatiniz : 3500 TL

1-14 Aralık

1-14 Aralık Kazancı 617$ dır yani siz adsenseye bağlayınca o miktar size geçicek.

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar. Gayet güzel kanal. Kanala garanti veriyor musunuz hocam?

Hayırlı satışlar hocam, alacak olan arkadaşa belirli bir süre için garanti veriyorsanız eğer bunuda belirtin.. Satış aşamasını hızlandırır

kategori sakat değilse eğer bu fiyat verilir adsense kanal için çok güzel fiyat. Borcum var bu ay paralar ona gidecek yoksa şimdiden rezerv ederdim :D

Hayırlı satışlar. Gayet güzel kanal. Kanala garanti veriyor musunuz hocam?

Hayırlı satışlar hocam, alacak olan arkadaşa belirli bir süre için garanti veriyorsanız eğer bunuda belirtin.. Satış aşamasını hızlandırır

sağolun
Malesef garanti veremiyorum ama
telif gelirmi bilemiyorum ilk defa böyle bir kanal açtım ama 36 gündür telif vs görmedim Şuan içinde 1300 TL felan var o zaten alan arkadaşa geçicek.
Ay sonuna kadar 1300 daha kazandırır 2600

Ve buyüzden fiyatı 4500 e düşürüyorum garanti veremediğim için

zaten bu garanti olayını da anlamış değilim.ticaret yapmak biraz da risk işidir.her kanal alan garanti istemeye başladı.verdiği parayı çıkarana kadar garantiymiş...nerdeyse üstüne para da isteyecekler.tamam sonuçta bunun gibi güzel kanala çok para verilir ama alana da kanal 2 katını kazandırınca ''ben verdiğimden çok kazandım,şu kadarını daha al'' diyen çıkıyor sanki.

zaten bu garanti olayını da anlamış değilim.ticaret yapmak biraz da risk işidir.her kanal alan garanti istemeye başladı.verdiği parayı çıkarana kadar garantiymiş...nerdeyse üstüne para da isteyecekler.tamam sonuçta bunun gibi güzel kanala çok para verilir ama alana da kanal 2 katını kazandırınca ''ben verdiğimden çok kazandım,şu kadarını daha al'' diyen çıkıyor sanki.
ağzından bal damlıyor duygularıma tercüman oldun :)

hayırlı satışlar güzel kanal

Doğru söylüyorsunuz aslında. Yani bu kadar tereddütü olan kanal almamalı.

Su tarafindan dusunmek lazim birde. Parayi verip alan adam yatirim amacli yapiyor bunu, tabiiki verdiginden fazla kazanacak ki bekledigine degsin degil mi? Saticida nakit ihtiyacindan dolayi satiyor, alan adam zarar edecekse neden alsin? Arada bi kac yuz liralik zarar olsa anlarim koymaz pek ama millet gunde 15-20 dolar kazandiran kanala 3-5 bin lira para istiyor, tabiiki alicida boyle durumlarda garanti isteyecek. Sen gozgore gore binlerce lira zarara girme riskini goze alir misin?

Su tarafindan dusunmek lazim birde. Parayi verip alan adam yatirim amacli yapiyor bunu, tabiiki verdiginden fazla kazanacak ki bekledigine degsin degil mi? Saticida nakit ihtiyacindan dolayi satiyor, alan adam zarar edecekse neden alsin? Arada bi kac yuz liralik zarar olsa anlarim koymaz pek ama millet gunde 15-20 dolar kazandiran kanala 3-5 bin lira para istiyor, tabiiki alicida boyle durumlarda garanti isteyecek. Sen gozgore gore binlerce lira zarara girme riskini goze alir misin?

Bu riski alamayacak adam kanal almak zorunda değilki. Ticaret = risk

herkes daral gibi düşünürse bu iş dolandırıcılığa kadar gider.

ticaret anlayışınız böyleyse bir şey diyemem...burda kanal satanlar genelde acil durumlarda ki para ihtiyacından satıyor ve kanal satan biri satana kadar bir sürü komik teklifle de uğraşıyor.zaten paraya ihtiyacı oldugundan en fazla bir buçuk aylık kazancına falan gidiyor kanallar.bu zamanda 3ayda parasını 2ye katlanan başka bir ticaret zaten yoktur.şahsen benim sadece HunterLord a sattığım kanallar topluluk furyasının başladıgı döneme denk geldiğinden kapandı.diğerleri aylardır açık ve kat kat fazlasını kazanıyorlar.ben aciliyetim oldugundan kanalı gözden çıkardım ve sattım.bu gözden çıkarış da kanalın getireceği kazancı da gözden çıkarmış oldum.ee sermayesi olan ve alıcı olan da biraz riskini alsın ;)

15 gün daha beklesem zaten 2500 bırakıyor kanal :)

---------- Spam Engelliyici 16:29 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

Fiyat 4000e düşürülmüştür ucuz olduğunu düşünüyorum :)

Arkadaş güvenilirdir. Aldığım kanallarda sıkıntı çıkmadı daha.

YouTub e risk işidir , garanti veren adam parası olan adamdır,

Nakit ihtiyacından dolayı fiyat 3.5k'ya düşmüştür arkadaşlar,

Abone sayısı 1k ya yükselmiştir

Dün 930 du 70 abone geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri