Satılık Kanal

23 unde ödeme alırsan adsense den görüşelim hocam
Tabi paraya ihtiyacın kalırsa :)

hocam benim merak ettiğim kanal adsenseye bağlı ise içindeki para nasıl alan kişiye kalıyor yani adsense ilemi veriyorsunuz.

1-30 tarihinde başka adsenseye taşırsan o ayın kazancı taşıdığın adsensede kesinleşiyor

içimdeki şeytanmıdır bilemedim ama duygularım çek enparadan kredi al diyor ama düşüneyim sonuçta risk benim 2 kanalımın kazancını senin tek kanal kazanıyor sonuçta ve paranın %80 gibi bir rakamı zaten kesin diyebiliriz. biraz düşüneyim teşekkür ederim

[MENTION=9676]cloudenq[/MENTION] Adsensem yok.Kanalı ay başına kadar adsenseden ayırmam.Ay başında partnere atarım.Doğal olarak bu ayı sen alırsın.Alacağın ortalama miktarı kanal ücretinden düşelim.Olumlu bakarsan beklerim.

[MENTION=9676]cloudenq[/MENTION] Adsensem yok.Kanalı ay başına kadar adsenseden ayırmam.Ay başında partnere atarım.Doğal olarak bu ayı sen alırsın.Alacağın ortalama miktarı kanal ücretinden düşelim.Olumlu bakarsan beklerim.

biraz düşüneyim hocam

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

kanal [MENTION=23458]ceyo[/MENTION] ya satılmıştır
hayırlı olsun

Hocam dikkat ediyorumda satılık olan biçok kanalı siz alıyorsunuz :D kaç kanlınız var merak ettim :D :D :D ( sadece satın aldıklarınız)

zaten bu garanti olayını da anlamış değilim.ticaret yapmak biraz da risk işidir.her kanal alan garanti istemeye başladı.verdiği parayı çıkarana kadar garantiymiş...nerdeyse üstüne para da isteyecekler.tamam sonuçta bunun gibi güzel kanala çok para verilir ama alana da kanal 2 katını kazandırınca ''ben verdiğimden çok kazandım,şu kadarını daha al'' diyen çıkıyor sanki.

Hocam bu söyleyeceklerim kesinlikle size yönelik bir eleştiri değildir bir çok kez bu garanti konusu tartışıldı ve tartışılmaya devam ediliyor sizin ifade etmenizden sonra bende cevap vermek istedim kanal satışlarında garanti verilmesinin, garanti verilmemesine kıyasla daha doğru olduğunu düşünüyorum. Evet ticarette risk vardır ama ticarette normal şartlarda satın alacağımız ürünü birebir görme ve test etme imkanımız, kurcalama olanağımız bulunmaktadır. Kanal satışlarında ise çoğunlukla kanalın linki ve içeriği kanal sahibi tarafından satış gerçekleşmeden söylenmediği için haklı olarak alıcının test etme, kurcalama, işine yarayıp yaramayacağına dair teferruatlı bir fikir yürütme imkanı olmuyor. Satıcılar, alıcıların elinden bu imkanı aldıkları için alıcılar da haklı olarak yatırımlarının boşa gitmemesi için garanti istemekteler. Bu nedenle kanal linki ve kanal içeriği eğer satış işleminden sonra paylaşılacaksa eğer kanala yapılan yatırımın maliyetinin satıcı tarafından sigorta altına alınıp garanti verilmesi, verilmemesine kıyasla daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Hocam bu söyleyeceklerim kesinlikle size yönelik bir eleştiri değildir bir çok kez bu garanti konusu tartışıldı ve tartışılmaya devam ediliyor sizin ifade etmenizden sonra bende cevap vermek istedim kanal satışlarında garanti verilmesinin, garanti verilmemesine kıyasla daha doğru olduğunu düşünüyorum. Evet ticarette risk vardır ama ticarette normal şartlarda satın alacağımız ürünü birebir görme ve test etme imkanımız, kurcalama olanağımız bulunmaktadır. Kanal satışlarında ise çoğunlukla kanalın linki ve içeriği kanal sahibi tarafından satış gerçekleşmeden söylenmediği için haklı olarak alıcının test etme, kurcalama, işine yarayıp yaramayacağına dair teferruatlı bir fikir yürütme imkanı olmuyor. Satıcılar, alıcıların elinden bu imkanı aldıkları için alıcılar da haklı olarak yatırımlarının boşa gitmemesi için garanti istemekteler. Bu nedenle kanal linki ve kanal içeriği eğer satış işleminden sonra paylaşılacaksa eğer kanala yapılan yatırımın maliyetinin satıcı tarafından sigorta altına alınıp garanti verilmesi, verilmemesine kıyasla daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Antropoloji okuduğunu her yerde belli oluyor vesselam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri