[Satılık] Macbook Pro Retina 13" (Küçük canavar)

sacansa52

Kayıtlı Üye
FİYAT GÜNCELLENDİ - WİNDOWS PC İLE TAKAS OLABİLİR ADANA İÇİ.

Merhaba arkadaşlar.. Kullanmakta olduğum ve youtube için en hızlı canavar olan Macbook pro Retina 13" setimi satıyorum.

Setin piyasa değeri 6000 küsür liradır. Fakat ben herşey dahil 5000 liraya satıyorum. (Pazarlık sünnettir.)

Sistem özellikleri (Apple resmi sitesinden alınmıştır.)

VE2klq.png

5YpZ8M.png

1Nj841.png

VE2kLV.jpg

Set'in en ufak çiziği, bozukluğu, kirliliği, EKSİĞİ.. bla bla bla bla en ufak bir sorunu yoktur. Herşey en orjinal hali ile durmaktadır. Ayrıca 1 yıl APPLE RESMİ GARANTİSİ vardır.

WbWNrE.jpg

oEnbYo.jpg

3A2mNO.jpg

FİYAT (HERŞEY DAHİL) : 4500 TL

ÖDEME YÖNTEMİ : ADANA içi elden bir çayımı veya kahvemi içerek alabilirsiniz. Veya başka şehirlerden önce para sonra kargo şeklinde alabilirsiniz.

Ulaşım

Veya pm ile telefon numaramı isteyebilirsiniz.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
hayrlı işler hocam satılık olan cihazınızın modeli tam olarak ( Apple MacBook Pro Retina MF839TU/A ) model mi? sormamın sebebi bu model cihazdan bende kullanıyorum. eğer bu ise biraz tuzlu geldi kanımca

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri