Kanal adresi sadece alıcıya verilecek içerik gizliliğinden dolayı.
Kanal abone sayısı: 1042 tamamen organik. (günlük 10-20-30 artış oluyor)
Kanal toplam izlenme: 2.015.432
Kanal açılış tarihi: 18 Şubat 2014.
Kanalın dili: Türkçe
Kanalın içeriği: Müzik
Hesapta herhangi bir ihlal yok.
15 dakikadan uzun videolar yüklenebiliyor.
Para kazanması doğal olarak aktif Machinima partnerli.
Kanala YouTube kapalıyken 10k izlenme ve günlük 6-7 dolar para geliyordu. Ancak YouTube tekrar açıldıktan sonra kanal patlama yaptı ve şu an 80k izlenmeye çıktı günlük ve gelir de 40-50 dolar arasında gidip geliyor.
Kanalın içeriği müzik. En son 1 hafta önce 3 video yükledim. Kanal tam olarak 4 aylık oldu telif ihtarı gelmedi ve geleceğini de düşünmüyorum.
Haziran ayı toplam kazancı
Fiyat: 3750 Lira.
Kanala ödemeler her ayın 15'inde yapılıyor. 15'ine kadar alırsanız bu ayın ödemeleri de size kalacak. Mayıs ayından 139,98 Dolar gelecek. Haziran ayından ise 510,16 dolar gelecek. Kanalın istatistikleri güncel. Haziran ayına ait istatistik verilerinin resimlerini koydum, inceleyebilirsiniz. Kanala yeni video atmanıza hiç gerek yok. Zaman geçtikçe izlenmeler artacak, ki bu kanal Mayıs ayında günlük 10.000 izlenmeyi zor geçiyordu. İlgileniyorsanız PM'den soru sorabilirsiniz.
Not: Aynı konuyu R10'da da bulabilirsiniz.
Kanal abone sayısı: 1042 tamamen organik. (günlük 10-20-30 artış oluyor)
Kanal toplam izlenme: 2.015.432
Kanal açılış tarihi: 18 Şubat 2014.
Kanalın dili: Türkçe
Kanalın içeriği: Müzik
Hesapta herhangi bir ihlal yok.
15 dakikadan uzun videolar yüklenebiliyor.
Para kazanması doğal olarak aktif Machinima partnerli.
Kanala YouTube kapalıyken 10k izlenme ve günlük 6-7 dolar para geliyordu. Ancak YouTube tekrar açıldıktan sonra kanal patlama yaptı ve şu an 80k izlenmeye çıktı günlük ve gelir de 40-50 dolar arasında gidip geliyor.
Kanalın içeriği müzik. En son 1 hafta önce 3 video yükledim. Kanal tam olarak 4 aylık oldu telif ihtarı gelmedi ve geleceğini de düşünmüyorum.
Haziran ayı toplam kazancı
Fiyat: 3750 Lira.
Kanala ödemeler her ayın 15'inde yapılıyor. 15'ine kadar alırsanız bu ayın ödemeleri de size kalacak. Mayıs ayından 139,98 Dolar gelecek. Haziran ayından ise 510,16 dolar gelecek. Kanalın istatistikleri güncel. Haziran ayına ait istatistik verilerinin resimlerini koydum, inceleyebilirsiniz. Kanala yeni video atmanıza hiç gerek yok. Zaman geçtikçe izlenmeler artacak, ki bu kanal Mayıs ayında günlük 10.000 izlenmeyi zor geçiyordu. İlgileniyorsanız PM'den soru sorabilirsiniz.
Not: Aynı konuyu R10'da da bulabilirsiniz.
Son düzenleme: