Satılık Machinima partnerli gelirli kanal

• Kullanıcı lgnd003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Kanal adresi sadece alıcıya verilecek içerik gizliliğinden dolayı.
Kanal abone sayısı: 1042 tamamen organik. (günlük 10-20-30 artış oluyor)
Kanal toplam izlenme: 2.015.432

Kanal açılış tarihi: 18 Şubat 2014.
Kanalın dili: Türkçe
Kanalın içeriği: Müzik
Hesapta herhangi bir ihlal yok.
15 dakikadan uzun videolar yüklenebiliyor.
Para kazanması doğal olarak aktif Machinima partnerli.
Kanala YouTube kapalıyken 10k izlenme ve günlük 6-7 dolar para geliyordu. Ancak YouTube tekrar açıldıktan sonra kanal patlama yaptı ve şu an 80k izlenmeye çıktı günlük ve gelir de 40-50 dolar arasında gidip geliyor.
Kanalın içeriği müzik. En son 1 hafta önce 3 video yükledim. Kanal tam olarak 4 aylık oldu telif ihtarı gelmedi ve geleceğini de düşünmüyorum.

xGMcgEY.png

Haziran ayı toplam kazancı
I2K2TXS.png

ixHGZCg.png

xequoDb.png

ELiHF1L.png

Fiyat: 3750 Lira.

Kanala ödemeler her ayın 15'inde yapılıyor. 15'ine kadar alırsanız bu ayın ödemeleri de size kalacak. Mayıs ayından 139,98 Dolar gelecek. Haziran ayından ise 510,16 dolar gelecek. Kanalın istatistikleri güncel. Haziran ayına ait istatistik verilerinin resimlerini koydum, inceleyebilirsiniz. Kanala yeni video atmanıza hiç gerek yok. Zaman geçtikçe izlenmeler artacak, ki bu kanal Mayıs ayında günlük 10.000 izlenmeyi zor geçiyordu. İlgileniyorsanız PM'den soru sorabilirsiniz.

Not: Aynı konuyu R10'da da bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
hayırlı satışlar kardeşim kanal güzel ama gücü yetene :) işin rast gitsin :)

Bence fiyat uygun. :) Hayırlı satışlar.

Hayirli satışlar. Kanali reelden biliyorum kanal guzel kanal alicisina simdiden hayirli olsun.

Kanal ne zamandır machinimada ? Kaç kere ödeme aldınız ? Bir de kanala attığınız içerik telif almayacan cinsten mi ? Dünya geneli eşleşen vs sorunu var mı ? İçerikle ilgili de bilgi verecek misiniz nereden bulunacağı vs hakkında.

Kanal ne zamandır machinimada ? Kaç kere ödeme aldınız ? Bir de kanala attığınız içerik telif almayacan cinsten mi ? Dünya geneli eşleşen vs sorunu var mı ? İçerikle ilgili de bilgi verecek misiniz nereden bulunacağı vs hakkında.

21 Şubat'tan beri Machinima'da. 2 kere ödeme alındı (Mart Ayı ödemesi, Nisan ayı ödemesi )

Hiç dünya engeli gelmedi. Klip değil zaten, sadece müzik ve resimden oluşuyor videolar. Şimdiye dek telif almadı. İçerik en başından beri aynı, müzik olduğu için her zaman izleniyor hatta gün geçtikçe izlenmeler artıyor. Şu an 70-80k arası izlenme geliyor günde.

böyle sabit gelir getiren kanalların satılmasını yanlış buluyorum şahsen.Tabi senin bileceğin iş fakat devlet gibi günü gününe ödeme aldıgın bir kanalı satman dükkanı kapatmak gibi geliyor bana:)

böyle sabit gelir getiren kanalların satılmasını yanlış buluyorum şahsen.Tabi senin bileceğin iş fakat devlet gibi günü gününe ödeme aldıgın bir kanalı satman dükkanı kapatmak gibi geliyor bana:)

elbette ama topluca para geçerse elime hem bu yazı o parayla geçirebilir, hem de bazı borçları kapatabilirim diye düşündüm. :) hem farklı networklerden gelen paralar olduğundan sıfıra düşmeyeceğim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri