Satılık Machinima Partnerli Kanallar

• Kullanıcı DariusTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

DariusTr

Yasaklanmış
Kanalın abone sayısı :
Toplam video görüntülenme sayısı :
Kanalın dili : İngilizce
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : -
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu : Hayır
Fiyat:20 TL
AÇIKLAMA: KANALI ALAN ARKADAŞLAR TİCKET ATTIĞI TAKTİRDE PAYPAL ADRESİNİ DEĞİŞTİREBİLİYOR
Ödeme : Paypal ve Garanti bankası ile alınabilir

Kanalın abone sayısı : 15
Toplam video görüntülenme sayısı : 5.100
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : 140
Fiyat:25 TL
AÇIKLAMA: KANALI ALAN ARKADAŞLAR TİCKET ATTIĞI TAKTİRDE PAYPAL ADRESİNİ DEĞİŞTİREBİLİYOR

Kanalın abone sayısı : *
Toplam video görüntülenme sayısı : *
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : *
Fiyat:20 TL

Kanalların Dashboardları açılmamıştır ALAN ARKADAŞ KENDİ PAYPAL adresi ile AÇICAKTIR. O YÜZDEN SIKINTI OLMUYCAKTIR demişsinde hocam paypal girmeden başvuru yapamıyorsun machinima'ya,sözleşmede şu an paypal kayıtlı olması lazım.Onu değiştirmekte sıkıntı biraz.

Kanalların Dashboardları açılmamıştır ALAN ARKADAŞ KENDİ PAYPAL adresi ile AÇICAKTIR. O YÜZDEN SIKINTI OLMUYCAKTIR demişsinde hocam paypal girmeden başvuru yapamıyorsun machinima'ya,sözleşmede şu an paypal kayıtlı olması lazım.Onu değiştirmekte sıkıntı biraz.

Hocam neyi sıkıntı acaba ? 1 kanal aldım kendi kullandığım bugün ticket attım 1 saat 10 dakika sonra cevap verip değiştirdiler ? mesajıda gösterebilirim sıkıntı yok kim uyduruyorsa sıkıntı olduğunu..

Ben 2 haftadır zendeskten cevap alamıyorum defalarca mesaj attım değiştiremedim ona göre konuşuyorum başkaları da oldu forumda buna benzer.Kaldıki paypalı açılmamıştır ifaden yanlış ben de bunu düzelttim.
Hayırlı satışlar.

Hocam neyi sıkıntı acaba ? 1 kanal aldım kendi kullandığım bugün ticket attım 1 saat 10 dakika sonra cevap verip değiştirdiler ? mesajıda gösterebilirim sıkıntı yok kim uyduruyorsa sıkıntı olduğunu..

Ticketlara cevap vermiyorlar birkere, cevap vermeden kapatip mail gonderiyorlar doldurman icin. Maildede bir ton soru var, neden degistirmek istedigine kadar soruyolar. O maile cabuk cevap veriyorlarsa iyi, yoksa degistirmek neredeyse imkansiz. Internette dahi bir ton yazi var bu konu hakkinda. Ayrica ilk postunda diyorsunki dashboarda kayit olunurken paypal adresini kendiniz giriceksiniz, simdiysede diyorsunki degistirilebilir. Bi dedigin oburunu tutmuyor kusura bakma.

Ben 2 haftadır zendeskten cevap alamıyorum defalarca mesaj attım değiştiremedim ona göre konuşuyorum başkaları da oldu forumda buna benzer.Kaldıki paypalı açılmamıştır ifaden yanlış ben de bunu düzelttim.
Hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim hocam Jose Franco bana 1 saat içerisinde mesaj atıp değiştirdi sağolsun evet diğer partnerler ile karıştırdım sonradan fark ettim uyarın için teşekkür ederim birazdan konuya ekleyeceğim fotoğrafı kimsenin aklında sorun kalmasın diye

---------- Mesaj saat 04:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:22:29 civarında gönderildi. ----------

Ticketlara cevap vermiyorlar birkere, cevap vermeden kapatip mail gonderiyorlar doldurman icin. Maildede bir ton soru var, neden degistirmek istedigine kadar soruyolar. O maile cabuk cevap veriyorlarsa iyi, yoksa degistirmek neredeyse imkansiz. Internette dahi bir ton yazi var bu konu hakkinda. Ayrica ilk postunda diyorsunki dashboarda kayit olunurken paypal adresini kendiniz giriceksiniz, simdiysede diyorsunki degistirilebilir. Bi dedigin oburunu tutmuyor kusura bakma.

hocam ilk olarak diğer partnerler ile karıştırdım paypal yazdığımı unuttum 2.ci olarak paypal değiştirme isteyince bilgi istiyor tüm bilgiler zaten dashboardda yazıyor onları gönderiyorsun 1 saat içerisinde cevap atıyorlar konuya ekliyorum resmi şimdi

Teşekkür ederim hocam Jose Franco bana 1 saat içerisinde mesaj atıp değiştirdi sağolsun evet diğer partnerler ile karıştırdım sonradan fark ettim uyarın için teşekkür ederim birazdan konuya ekleyeceğim fotoğrafı kimsenin aklında sorun kalmasın diye

---------- Mesaj saat 04:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:22:29 civarında gönderildi. ----------

hocam ilk olarak diğer partnerler ile karıştırdım paypal yazdığımı unuttum 2.ci olarak paypal değiştirme isteyince bilgi istiyor tüm bilgiler zaten dashboardda yazıyor onları gönderiyorsun 1 saat içerisinde cevap atıyorlar konuya ekliyorum resmi şimdi

Tabii paypal adresinizi degistirdik diye gelen mailin ekran goruntusunu ekle yeterli olur.

1 Adet kanal kalmıştır 2 adet kanalı [MENTION=1376]tolgafurkan[/MENTION] Arkadaşımız almıştır hayırlısı olsun.

mesajım yetmedigi için özelden yazamıyorum skyp adresinizi ekledim ama onaylamadınız

Kanalın abone sayısı : -
Toplam video görüntülenme sayısı : -
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : -
Toplam 1 adet boş Machinima Kanal Bulunuyor
Fiyat:1 Tane kanal : 20 Tl

AÇIKLAMA : PAYPAL ADRESİMİ DEĞİŞİM İÇİN ATTIĞIM TİCKET'E 1 SAAT SONRA ALDIĞIM CEVAP
http://i.hizliresim.com/e7RQEa.png
hocam bu partnere game videosu dışında video yükleniyor mu yükleniyorsa hemen alablirim

Konu günceldir satışa 3 adet kanal eklenmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri