✪ Satılık Modemler ✪

Furkan Akman

Kayıtlı Üye
Web sitesi
furkanakman.com.tr
Merhaba arkadaşlar, kenarda duran 3 tane kullanmadığım modemlerimi satıyorum ve hiçbirinin sorunu yoktur. İhtiyacınıza göre uygun fiyattan satın alabilirsiniz.

Bilgisayar_4121883.jpg

1. Asus DSL-N14U( 300Mbps Torrent,Bulut,VPN,DLNA,3G/4G,EWAN Fiber Destekli ADSL2+ Modem Router )

Özellikleri

• Çok amaçlı 300Mbps kablosuz ADSL Modem ve Router
  • EWAN desteği ile herhangi bir Ethernet portunu WAN portu olarak atayabilme
  • EWAN üzerinden Fiber internet desteği
  • Ağ yazıcı paylaşımı, dosya paylaşımı, torrent desteği ve medya sunucusu için USB portu
  • USB portuna bağladığınız diske bilgisayarınız kapalıyken dahi torrent/dosya indirebilme
  • USB yazıcı paylaşımı özelliği ile USB yazıcılarını ağ üzerinden kullanma
  • 30 saniyede hızlı ve kolay kurulum
  • Misafirlerinize, zaman sınırlı özel bir kablosuz ağ oluşturabilme
  • Trafik Yöneticisi ile kullanıcı bazlı bant genişliği tanımlama
  • VPN Client ve VPN Server desteği (PPTP)
  • USB port üzerinden 3G/4G bağlantı desteği (Telefon ve 3G Dongle üzerinden)
  • Modem arayüzü üzerinden edinebileceğiniz ücretsiz DDNS alan adı
  • ASUS AiCloud ile ev ağınızdan Internet bağlantılı herhangi bir bilgisayar, Android veya iOS aygıtından verilerinize erişebilir, senkronize edebilir, paylaşabilir ve aktarabilirsiniz
  • 15,20 saniyede ip değiştirir.

NOT: Bu modemi gerçekten tavsiye ederim sorunsuzdur ve arayüzü çok güzel ve kullanışlıdır.

SATILDI.
Asus Dsl-N14U 300Mbps Kablosuz-N Adsl2+ 4 Port Modem - Vatan Bilgisayar

---------------------------------------------------------------------

s_20154141813115363.jpg

2. Tenda D301 ( 4Port WiFi-N 300Mbps ADSL2+ Modem+USB )

Özellikleri

• ADSL2/2+ Modem, Kablosuz Router, Switch ve Kablosuz Erişim Noktası bir arada
  • 2.4GHz ve 300Mbps'e kadar kablosuz veri transfer hızı
  • 6000V'a kadar Yıldırım Koruması ile kesintisiz kullanım
  • 2 adet 5dBi anten ile yüksek kablosuz bağlantı sürekliliği ve kararlığı
  • USB Paylaşım Yuvası ile kablosuz yazıcı ve depolama cihazı paylaşımı
  • Kolay kurulum ve kullanım

Daha fazla ayrıntılı için HepsiBurada Satış Sayfası : Tenda D301 4Port WiFi-N 300Mbps ADSL2+ Modem+USB Fiyatı

FİYAT : 50 TL

---------------------------------------------------------------------
Bilgisayar_3618055.jpg

3. TP-LINK TD-W8151N ( 150Mbps N Kablosuz 5dBi Antenli WPS ADSL2+ Modem/Router/AP )

Özellikleri

• Yüksek hızlı DSL modem, tek portlu NAT Router ve kablosuz N Access Point hepsi bir arada tek bir cihazda

• 150Mbps'ye kadar N hızında kablosuz bağlantı ile yüksek hızlı online oyun, internet telefon, video yayımlama vb. uygulamaları kullanma imkanı

• Çoklu dil destekli kolay kurulum asistanı ile hızlı ve kolay kurulum

• QoS ile akıcı IPTV yayınları ve sorunsuz online oyun oynama keyfi

Daha fazlası için HepsiBurada satış sayfası : TP-LINK TD-W8151N 150Mbps N Kablosuz 5dBi Antenli WPS ADSL2+ Fiyatı

FİYAT : 30 TL

--------------------------------------------------------------------

• Kargo ücretini alıcı öder.
  • Modemlerin kutusu vardır.
  • Ciddi alıcılara modemlerin kendi çektiğim resimlerini atabilirim.

Son düzenleme:
1. Asus DSL-N14U( 300Mbps Torrent,Bulut,VPN,DLNA,3G/4G,EWAN Fiber Destekli ADSL2+ Modem Router )

BU MODEMİN AYNISI BENDEDE VAR 0 HİÇ KULANILMAMIŞ KUTUSUNDA HERŞEYİYLE TEKRAR İLAN AÇMAMAK ADINA ARKADAŞINKİ SATILDIKTAN SONRA BENDE SATABİLİRİM.

Hayırlı satışlar. 1. Asus DSL-N14U modem için son fiyat ne yaparsınız?

hayırlı satışlar hocam.Asus DSL-N14U bendede var 2 tane,2 yıldır kullanıyorum ve gerçekten güzel bi modem.şuana kadar ikisindede hiç sorun yaşamadım.

1. Modem VDSL Desteklermi yani ttnet HiperNET

Bilginiz varmı fatih hocam [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

1. Modem VDSL Desteklermi yani ttnet HiperNET

Bilginiz varmı fatih hocam [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

yok hocam,desteklemiyor.hipernet,fiber alt yapısı kullanıyor ve bu modemde fiber destegi yok..

"HİPERNET, mahalle ya da sokağınıza kadar gelen fiber altyapı ile 100 Mbps'ye kadar hiper hızlı internet hizmetidir. "

kaynak : https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sayfalar/turk-telekom-hipernet.aspx

edit : fiber alt yapısı bi sonraki ürününde var ama,n17u imiş onun modelide.n14 yerine n17 yani.ondanda var bende,fiber destekli ve yine kaliteli bi modem :)

yok hocam,desteklemiyor.hipernet,fiber alt yapısı kullanıyor ve bu modemde fiber destegi yok..

"HİPERNET, mahalle ya da sokağınıza kadar gelen fiber altyapı ile 100 Mbps'ye kadar hiper hızlı internet hizmetidir. "

kaynak : https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sayfalar/turk-telekom-hipernet.aspx

edit : fiber alt yapısı bi sonraki ürününde var ama,n17u imiş onun modelide.n14 yerine n17 yani.ondanda var bende,fiber destekli ve yine kaliteli bi modem :)

Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim sayın Süper Modum :)

Hayırlı satışlar. 1. Asus DSL-N14U modem için son fiyat ne yaparsınız?
özel mesaj atıım

sağolun hocam

hayırlı satışlar hocam.Asus DSL-N14U bendede var 2 tane,2 yıldır kullanıyorum ve gerçekten güzel bi modem.şuana kadar ikisindede hiç sorun yaşamadım.

modemi bende kullandım bayadır ama vdsl desteklemediği için yeni modem almak zorunda kaldım ama arayüzü olsun stabilliği olsun çok güzel bir modem

modemi bende kullandım bayadır ama vdsl desteklemediği için yeni modem almak zorunda kaldım ama arayüzü olsun stabilliği olsun çok güzel bir modem

aynen öyle hocam,seviyorum ben bu modemi.2 tane hat kullanıyorum dükkanda,2 hatdada bu modem baglı.bide evde netim var,ondada n17 olanı baglı ama n17 olan benim degil.bi arkadaştan aldım onuda,bunun fiber destegi var.fiber varsa n17 olanı,yoksa n14 olanı güzel yani ikisinide öneririm ;)

aynen öyle hocam,seviyorum ben bu modemi.2 tane hat kullanıyorum dükkanda,2 hatdada bu modem baglı.bide evde netim var,ondada n17 olanı baglı ama n17 olan benim degil.bi arkadaştan aldım onuda,bunun fiber destegi var.fiber varsa n17 olanı,yoksa n14 olanı güzel yani ikisinide öneririm ;)
ADSL Hat için süper modem bide vdsl olsaymış süpermiş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri